Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WZ tak mi przykro :( :( :(
Trzymaj się jakoś...
Jakbyś czegoś potrzebowała - jakiegoś wsparcia finansowego, poszukania leków czy nie wiem czego w tej mojej mieścinie, to pisz bez oporów.
Ściskam Was obie :calus:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Dzieki dziewczyny!
Nie wiem jeszcze jakie leki beda nam potrzebne.
Pożyczylam kasę.

jak będziesz wiedziała to napisz ....

napisz tu albo na maila .... razem coś wymyslimy oby było wszystko co potrzebne i żeby zmartwień nie było więcej ...

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
a jaki to rodzaj? może wyślesz mi te papiery mailem i jak chcesz to polecę z tym do dżurgi? co?

może on jak z groszkiem zdziała jakiś cud?

Dzieki!
Nie mam papierow z badania plynu,wynik wet podal mi telefonicznie. Po pierwszej informacji polowy nie zrozumialam. Najwieksze pradopodobienstwo,to nowotwór nablonka(?) oskrzeli.

Posted

wilczy zew napisał(a):
Dzieki!
Nie mam papierow z badania plynu,wynik wet podal mi telefonicznie. Po pierwszej informacji polowy nie zrozumialam. Najwieksze pradopodobienstwo,to nowotwór nablonka(?) oskrzeli.

to jak będziesz miała i chcesz to wysyłaj a ja pojadę na konsultację!

Posted

Tak pomyślałam,że to oskrzelowy,bo na zdjęciu późno daje się dostrzec.Zwykle przysłania go sylwetka serca.
Pisz,pisz koniecznie co wam będzie potrzeba.

Posted

WATACHA napisał(a):
Trzymajcie się.Może da się coś jeszcze zrobić, nie można tak przekreślać, nie można!

Nie moge tez pozwolić jej cierpieć. Jej życie musi być wzglednie komfortowe!!

Posted

wilczy zew napisał(a):
Nie moge tez pozwolić jej cierpieć. Jej życie musi być wzglednie komfortowe!!

A kto mówi o cierpieniu?Do pewnego momentu można jednak zawalczyć, przynajmniej ja bym tak zrobiła.

Posted

o kurde.... przykro mi bardzo, wyściskaj Mordziastą ode mnie!

Trzymaj się :glaszcze:
Jak będziesz mieć wyniki moze faktycznie lepiej skonsultowac i dobrac leczenie odpowiednie, a nuż mordziasta w względne dobrej formie jeszcze zlot zaliczy :)