Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']To jest komplet?[/QUOTE]

Kupuje się oddzielnie sakwy(dwie) i szelki,jeszcze taki pasek miedzy przednie łapy do lepszego rozlozenia ciężaru przy ciagnięciu.

[quote name='AnkaG']Kocyk będzie teraz za osiołka robić :) Musi zarobic na papu :)[/QUOTE]

Nie osiolek,tylko pies pracujacy!

Posted

Bylismy u weta.
Jeśli chodzi o guzy,to mamy nie panikować! Wyglada,ze szwy sie o torbiły.
Mamy witaminki,bo sierść wypada i się ektrezyzuje ;)
Mordziasta dostała antybiotyk na zapalenie pochwy.

Ci co się ze mnie śmiali,że szwy Mordziastej wychodzą
:mad:
Szwy wewnetrzne mogą zostać wchłonięte przez organizm ale mogą zostać wydalone z organizmu. Po wyjściu ze skóry rozsypują się. Ta druga obcja też jest normalna!

Posted

[quote name='wilczy zew']Ci co się ze mnie śmiali,że szwy Mordziastej wychodzą :mad:
Szwy wewnetrzne mogą zostać wchłonięte przez organizm ale mogą zostać wydalone z organizmu. Po wyjściu ze skóry rozsypują się. Ta druga obcja też jest normalna!

a ja się śmiałam i nadal brzmi to nieprawdopodobnie dla mnie :ekmm:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja się śmiałam i nadal brzmi to nieprawdopodobnie dla mnie :ekmm:[/QUOTE]
Nie znając osobiscie nie chciałabym krytykować, ale jak dla mnie to wet WZ ma czasem dziwne teorie. Delikatnie ujmując :P

Wilcza wiesz jak wygląda otorbienie? Wiesz co jest w srodku? Ropa, wyłazi ciało obce z ropa. A nie suchy proszek.

Posted

[quote name='zerduszko']Nie znając osobiscie nie chciałabym krytykować, ale jak dla mnie to wet WZ ma czasem dziwne teorie. Delikatnie ujmując :P

Wilcza wiesz jak wygląda otorbienie? Wiesz co jest w srodku? Ropa, wyłazi ciało obce z ropa. A nie suchy proszek.[/QUOTE]

Wet jest dobry-spytajcie swoich.

Otorbienie a wychodzenie szwow,ktore są już niepotrzene,to inna sprawa. Czytaj ze zrozumieniem.

Posted

[quote name='zerduszko']

Wilcza wiesz jak wygląda otorbienie? Wiesz co jest w srodku? Ropa, wyłazi ciało obce z ropa. A nie suchy proszek.[/QUOTE]

Otorbienie,to również włóknista tkanka łączna.

Posted

[quote name='zerduszko']Jadxka ma srakę od nie wiem kiedy, bo "myślałem, ze wiesz". Ta wiem, jak jej od czerwca kuwet nie sprzątam. I Bolta umówić na kastracje, jakie badania może.[/QUOTE]

Aaaaaaah... rozumiem :) Nie denerwuj sie;)

Posted

no sprzatanie kuwet w ciazy nie jest wskazane zwlaszcza jak sie nie ma przeciwcial na toksoplazmoze

jak bede miala okazje[ bo nie planuje] to popytam tych wszytskich moich czy cos takie moze sie robic ze szwami
ale na ile operacji-zabiegow przezylam ze zwierzakami nigdy sie z proszkiem nie spotkalam
i sie nie smialam ino nie wierzylam
starego psa do pracy wdrazasz ktorej dotad nie wykonywal mmmm coby zakwasow nie mial

Posted

[quote name='Tekla64']jak bede miala okazje[ bo nie planuje] to popytam tych wszytskich moich czy cos takie moze sie robic ze szwami
ale na ile operacji-zabiegow przezylam ze zwierzakami nigdy sie z proszkiem nie spotkalam
i sie nie smialam ino nie wierzylam
starego psa do pracy wdrazasz ktorej dotad nie wykonywal mmmm coby zakwasow nie mial[/QUOTE]

Wiem,ze Ty sie nie smialaś.
To wydalanie szwow zalezy od organizu a nie wszyscy musieli tez zaobserwowac.
Prace stopniowo wdrazamy.