Margi Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Kurcze te sakwy to nawet odblaskowe są.:lol: Quote
ania0112 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Biedrona ładna ale sznauce są pierwszorzędne a taka ilość zdjęć u wz to święta ... chyba dlatego, ze wygrała poziomki :) Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Margi']Kurcze te sakwy to nawet odblaskowe są.:lol:[/QUOTE] Szelki też :-) Quote
AnkaG Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Kocyk będzie teraz za osiołka robić :) Musi zarobic na papu :) Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='zerduszko']To jest komplet?[/QUOTE] Kupuje się oddzielnie sakwy(dwie) i szelki,jeszcze taki pasek miedzy przednie łapy do lepszego rozlozenia ciężaru przy ciagnięciu. [quote name='AnkaG']Kocyk będzie teraz za osiołka robić :) Musi zarobic na papu :)[/QUOTE] Nie osiolek,tylko pies pracujacy! Quote
wilczy zew Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Deszcz pada :placz: :angryy: :placz: :placz: :angryy: Quote
wilczy zew Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Bylismy u weta. Jeśli chodzi o guzy,to mamy nie panikować! Wyglada,ze szwy sie o torbiły. Mamy witaminki,bo sierść wypada i się ektrezyzuje ;) Mordziasta dostała antybiotyk na zapalenie pochwy. Ci co się ze mnie śmiali,że szwy Mordziastej wychodzą :mad: Szwy wewnetrzne mogą zostać wchłonięte przez organizm ale mogą zostać wydalone z organizmu. Po wyjściu ze skóry rozsypują się. Ta druga obcja też jest normalna! Quote
malawaszka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='wilczy zew']Ci co się ze mnie śmiali,że szwy Mordziastej wychodzą :mad: Szwy wewnetrzne mogą zostać wchłonięte przez organizm ale mogą zostać wydalone z organizmu. Po wyjściu ze skóry rozsypują się. Ta druga obcja też jest normalna! a ja się śmiałam i nadal brzmi to nieprawdopodobnie dla mnie :ekmm: Quote
zerduszko Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='malawaszka']a ja się śmiałam i nadal brzmi to nieprawdopodobnie dla mnie :ekmm:[/QUOTE] Nie znając osobiscie nie chciałabym krytykować, ale jak dla mnie to wet WZ ma czasem dziwne teorie. Delikatnie ujmując :P Wilcza wiesz jak wygląda otorbienie? Wiesz co jest w srodku? Ropa, wyłazi ciało obce z ropa. A nie suchy proszek. Quote
wilczy zew Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='zerduszko']Nie znając osobiscie nie chciałabym krytykować, ale jak dla mnie to wet WZ ma czasem dziwne teorie. Delikatnie ujmując :P Wilcza wiesz jak wygląda otorbienie? Wiesz co jest w srodku? Ropa, wyłazi ciało obce z ropa. A nie suchy proszek.[/QUOTE] Wet jest dobry-spytajcie swoich. Otorbienie a wychodzenie szwow,ktore są już niepotrzene,to inna sprawa. Czytaj ze zrozumieniem. Quote
wilczy zew Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='zerduszko'] Wilcza wiesz jak wygląda otorbienie? Wiesz co jest w srodku? Ropa, wyłazi ciało obce z ropa. A nie suchy proszek.[/QUOTE] Otorbienie,to również włóknista tkanka łączna. Quote
wilczy zew Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Margi']Akurat niekoniecznie.[/QUOTE] ale również Quote
zerduszko Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='wilczy zew']Otorbienie,to również włóknista tkanka łączna.[/QUOTE] Czym wypełniona? We wtorek będe u weta z moimi zapytam, a co ;) Quote
wilczy zew Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='zerduszko']Czym wypełniona? [/QUOTE] Włoknistą tkanka wączna. Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ja się do weta nie wybieram :multi: Póki co oczywiście :wątpliwy: Zerce... a Ty po co? Quote
zerduszko Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Jadxka ma srakę od nie wiem kiedy, bo "myślałem, ze wiesz". Ta wiem, jak jej od czerwca kuwet nie sprzątam. I Bolta umówić na kastracje, jakie badania może. Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='zerduszko']Jadxka ma srakę od nie wiem kiedy, bo "myślałem, ze wiesz". Ta wiem, jak jej od czerwca kuwet nie sprzątam. I Bolta umówić na kastracje, jakie badania może.[/QUOTE] Aaaaaaah... rozumiem :) Nie denerwuj sie;) Quote
Tekla64 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 no sprzatanie kuwet w ciazy nie jest wskazane zwlaszcza jak sie nie ma przeciwcial na toksoplazmoze jak bede miala okazje[ bo nie planuje] to popytam tych wszytskich moich czy cos takie moze sie robic ze szwami ale na ile operacji-zabiegow przezylam ze zwierzakami nigdy sie z proszkiem nie spotkalam i sie nie smialam ino nie wierzylam starego psa do pracy wdrazasz ktorej dotad nie wykonywal mmmm coby zakwasow nie mial Quote
wilczy zew Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Tekla64']jak bede miala okazje[ bo nie planuje] to popytam tych wszytskich moich czy cos takie moze sie robic ze szwami ale na ile operacji-zabiegow przezylam ze zwierzakami nigdy sie z proszkiem nie spotkalam i sie nie smialam ino nie wierzylam starego psa do pracy wdrazasz ktorej dotad nie wykonywal mmmm coby zakwasow nie mial[/QUOTE] Wiem,ze Ty sie nie smialaś. To wydalanie szwow zalezy od organizu a nie wszyscy musieli tez zaobserwowac. Prace stopniowo wdrazamy. Quote
JankaBezZiemii Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 a zaprzęg? jak oba dwa upniesz to i pojedziesz! ;) Quote
wilczy zew Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 1) w zaprzegu psy musza byc zblizone wielkoscia i ciezarem, 2)Mordziasta ma za dużo latek i za slaba kondycje Quote
Recommended Posts