Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no jakby twój kocyk ciemną nocą leciał do mnie to brokat chciał by go jeść a inka pewnie też by się przerażona darła :)
ohh fotecek to już dawno nie było....nawet nie dała tu powiekszonego zdjęcia avatarka..
:diabloti:

Posted

To Mordziasta biegła na czele i to była reakcja na nią.

Policja sie nie czepiała,bo bylo bardzo późno,byłam koło swojego bloku,było potwornie ślisko i dlatego Mordziasta była luzem.
Cała akcja miała miejsce 5m od mojej klatki.

Posted

ale kocyk tez był luzem? a jakie to ma znaczenie czy 5 m d bloku czy 20? jakbys była na polanie to rozumiem ze luzem a jak na osiedlu to powinny byc zapięte, zwłąszcza jak mordziasta nie słucha cie ze nie wolno podbiegac. ale pomijajac twoje psy to faktycznie na debili trafiłas

Posted

Kocyk w wiekszosci wychodzi luzem,bo odwolywalny jest.
Mordziastej nie spuszczam na osiedlu,wczoraj to był wyjatek,bo bylo lodowisko a mam sliskie buty i już wcześniej leciutkie napięcie smyczy pomogło mi zobaczyc ziemię z bliska.

Posted

historia z gazem nieciekawa, dobrze, że tak dośc lajtowo się skończyło

malawaszka napisał(a):
mam ,ale muszę poszukać kogoś kto robi poprawki bo już mi się nie podoba i chcę żeby mi zmienił - mam ważkę :-D ale taką robalowatą i teraz chcę zmienić na jakiś mniej owadzi - tzn kształt taki, ale mniej realistycznie ... nie wiem jak to napisać :-D

jak mniej realistycznie to proponuje z brodą i grzywką :P

Posted

Ja tez nie wiem..? przeciez to nie pseudo tylko wygląda na to ze rodowodowe. ze niby ze swiateczne? i tak jest po swietach wiec... a zdjęcia fajne.. takie malenkie smyki (pomimo ze yorkow nie lubie)

Posted

[quote name='zerduszko']W rodowodzie pewnie wpisani rodzice i taki to rodowód ;) Niedługo psy po 0,5 kg będą, bo maciupkie najlepsze :shake:[/QUOTE]

Ten pies zostal wyhodowany do tępienia szczurów!

Ten rodowód to można sobie powiesic w WC.
Biorą duzą kasę a w ogłoszeniu pisza,ze są lepsi od pseudo!

Po strasznym wianiu mamy lodowisko. Mordziastej na zakrecie tylne łapki rozjechaly sie w dwie różne strony :shake: a Kocyk dwa razy omal mnie nie podciął :mad:
W psach buzuje ale nie poozwalam na szaleństwa.