Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:eek2:ja????? toż zgodniejszego i bardziej ustępliwego człowieka ode mnie nie ma na świecie!

jasne :) pod warunkiem, że nie chodzi o żadnego psiaka ...

Posted

jak to dalej w stronę oczu? nie potrafię sobie tego wyobrazic,
Brokat jak do nas przyszedł to miał popekany i szorstki nos, między płatkami, kropkami ( czy jak to inaczej nazwać) widać było nawet czerwone - smarowaliśmy olejem przej jakiś czas codziennie i teraz ma ładny nosek.

Posted

wiem czym jest trufla :) ale nie wiedziałam gdzie ty masz te pęknięcia. Pojęcia nie mam od czego to, jeżeli nie wąchał niczego ostrego ani nie miał kontaktu z kicią to poddaje się, chociaż też mogło mu od mrozu pęknąć...

Posted

ania0112 napisał(a):
było pare dni, ale on wcześniej był w hoteliku na dworze prawda? moze wtedy zaczęły się zmiany... no tylko to mi przychodzi do głowy... zawsze mozesz jutro spytać weta..

W hotelu był w lipcu jak byly wielkie upaly.

Zobaczyłam wczoraj po spacerze,bo normalnie ma przyklejoną sierść i nic nie widać.
Na spacerze nie miał o co porościnać nosa,poza tym pocieta byla by trufla.

Posted

Z mojej winy rozminelismy sie z wetem. Idziemy we wtorek.

Dalam ciała z nochalem :oops:
Kiepsko widzę szczegoły w sztucznym swietle. Dokładnie obejrzałam w dobrym dziennym świetle. W jednym miescu jest małe skaleczenie-pewnie zahaczył a jakiś krzak. Te ''nacięcia'' widoczne gdy jest mokra sierść,to sklejona czymś czarnym(troche przypomina smołe ale nią nie jest) sierść. Przylega do samej skóry i boli Kocyka jak to ściągam.

Można się śmiać...

Posted

[quote name='wilczy zew']Z mojej winy rozminelismy sie z wetem. Idziemy we wtorek.

Dalam ciała z nochalem :oops:
Kiepsko widzę szczegoły w sztucznym swietle. Dokładnie obejrzałam w dobrym dziennym świetle. W jednym miescu jest małe skaleczenie-pewnie zahaczył a jakiś krzak. Te ''nacięcia'' widoczne gdy jest mokra sierść,to sklejona czymś czarnym(troche przypomina smołe ale nią nie jest) sierść. Przylega do samej skóry i boli Kocyka jak to ściągam.

Można się śmiać...

Może przemyj czyś, albo "namocz i spróbuj wtedy usunąć "TO"

Posted

Saththa napisał(a):
Z czego śmiać?

Wilcza ma schizy po tych rozpadających się szwach i chyba myśli, że już zawsze co nie napisze to będzie z naszej strony "buhaha".