Saththa Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='wilczy zew']:obrazic: ..........[/QUOTE] Tu sie nie ma co obrażac :) Sama prawda :eviltong: Quote
JankaBezZiemii Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 no i teraz uuuuuuuuuuuuuuuuuuwaga!!!! ;) Quote
malawaszka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 WOW!!!! CAŁY!!! :mdleje: :loveu: jaki piękny! prawie widać! :errrr: :scared: Quote
JankaBezZiemii Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='malawaszka']WOW!!!! CAŁY!!! :mdleje: :loveu: jaki piękny! prawie widać! :errrr: :scared:[/QUOTE] za to Mordziasta fragmentarycznie :evil_lol: ale nie narzekajmy bo nam wilcza znów powie o całej dłoni ;) Quote
ania0112 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 i nawet mordziasta sie zmiesciła :lol: Kocyk fajnie wyglada a jaki zarosniety ma łepek :) Quote
AnkaG Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Kurde jestem stara i ślepa. Patrzę, patrze i wsio czarne :) Quote
WATACHA Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='wilczy zew']Mnie to nikt nie zapyta,czy mogę nosić takie ciężary :watpliwy:[/QUOTE] Wózek sobie kup:lol: Quote
zerduszko Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Wszyscy sa w szoku? ;) No ale ja tez ślepa, czorne na czornym ;) Quote
wilczy zew Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Foty kiepskie,bo pochmurno a szelki sa czarne,bo z tego modelu sa tylko dwa kolory. Kombinuje jak trochę skrócić sierść Kocykowi. Sypie śnieg :multi: Quote
Maupa4 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='wilczy zew'] Sypie śnieg :multi:[/QUOTE] A u nas zamiec śniezna :roll: Kocyka widzialam, Mordziastą w kawałku widziałam. Szelek nie widziałam :grins: Quote
wilczy zew Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Maupa4']A u nas zamiec śniezna :roll: Kocyka widzialam, Mordziastą w kawałku widziałam. Szelek nie widziałam :grins:[/QUOTE] Powiększ obraz :cool3: Quote
Saththa Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 hmmmmmm byłam widziałam ale nie jestem pewna co :razz: Quote
Tekla64 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 no ja powiem ze czarne zarosniete prawie jak moje ino ze moje nie ma lapciow bo jak ma za dlugie to jej depcze po wlosach i chyba sie jednak wiecej badziewia zbiera w nich Quote
wilczy zew Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Tekla64']no ja powiem ze czarne zarosniete prawie jak moje ino ze moje nie ma lapciow bo jak ma za dlugie to jej depcze po wlosach i chyba sie jednak wiecej badziewia zbiera w nich[/QUOTE] Nie ma łapciów,tak na focie wyszło. Quote
malawaszka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='TheJacklyn72']Kotek :) Super...[/QUOTE] :crazyeye: wilcza???? masz kotka????? Quote
wilczy zew Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']z braku fot wrzuce coś ... cokolwiek ... żeby nie było jedynej na dogo galerii bez fot wiem że do psa niepodobne ale zawsze coś no nie? :diabloti: [quote name='malawaszka']:crazyeye: wilcza???? masz kotka????? nie widziałaś :cool3: Quote
malawaszka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 no widziałam widziałam... tylko oprócz Biedry to tu jest caaaaaałe mnóstwoooo fot psów! i ONE nie zostaly docenione :shake: :errrr: Quote
wilczy zew Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Tak,to jest jak ktoś wpada i chce błysnać. Te jedyna fota kota na tym wątku :evil_lol: Robiliśmy zakupy: ja przytargałam 5kg psiego zarcia i swoje bułki a Kocyk w sakwach trochę ponad 1,5kg. Trzeba dokładnie dać taką samą wagę do każdej sakwy,bo się przekręcają. Quote
ulana Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 O! Całe trzy zdjęcia Kocyka. I nawet kawałek Mordziastej. :) Quote
JankaBezZiemii Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='wilczy zew']Tak,to jest jak ktoś wpada i chce błysnać. Te jedyna fota kota na tym wątku :evil_lol: Robiliśmy zakupy: ja przytargałam 5kg psiego zarcia i swoje bułki a Kocyk w sakwach trochę ponad 1,5kg. Trzeba dokładnie dać taką samą wagę do każdej sakwy,bo się przekręcają.[/QUOTE] kiełbasy mu nie wkładaj bo się będzie w kółko kręcił ;) Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Nie pomyślalam :lol: Odwilż :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
JankaBezZiemii Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 no nawet nie wiem co powiedzieć.... nie wiem i już nawałnica zdjęć!!! :multi: widzę że mój walnięty kotek zmobilizował WZ :evil_lol: :loveu: pieski Wilczej zdecydowanie ładniejsze niż mój kotek ;) Quote
wilczy zew Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 To są te sakwy. Ładny kotek,ladny :-) Quote
Recommended Posts