wilczy zew Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='ania0112']to ja dalej nie wiem o co chodzi z mordziastą.... zabrałas ją do weta bo oddech ci nie pasował i okazało się ze jest zapalenie ale nie wiadomo czego i jakie?[/QUOTE] Ponieważ kuleje,to eci postawili na stawy. O zapaleniu swiadczy wiecej bialych krwinek i tyle wiadomo na 100% Quote
zerduszko Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Aaaaa, to taki stan zapalny miała Sadie i wziął i przeszedł. Oby nic nie bylo! Quote
wilczy zew Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 Kulejemy na prawa tylna lapę i nie mamy sił :shake: Quote
wilczy zew Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Ledwo przylazlysmy od weta. Kulejemy,jestesmy słabe :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 matko jakiego bólu? co się dzieje? Quote
malawaszka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='wilczy zew']Od tego bolu?[/QUOTE] nie powinno być od bólu bo przecież dostała leki przeciwbólowe Quote
wilczy zew Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']matko jakiego bólu? co się dzieje?[/QUOTE] pisałam [quote name='wilczy zew']Ponieważ kuleje,to eci postawili na stawy. O zapaleniu swiadczy wiecej bialych krwinek i tyle wiadomo na 100%[/QUOTE] [quote name='malawaszka']nie powinno być od bólu bo przecież dostała leki przeciwbólowe[/QUOTE] ale kuleje,od weta chciala prosto do domu,cudem dotarlismy na poczte-200m dalej Quote
JankaBezZiemii Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='wilczy zew']pisałam [/QUOTE] fajnie. Jak znajdę trochę czasu to prześledzę od początku. Poszukam bólu. zdrowia Mordziasta Quote
wilczy zew Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']fajnie. Jak znajdę trochę czasu to prześledzę od początku. Poszukam bólu. zdrowia Mordziasta[/QUOTE] No przeca jak kuleje,to musi bolec ;) Troszke lepiej jej,bo jak wyszla,to szla tym swoim pieknym krokiem ale po 200m zaczela kulec i człapać... Nawet w tym ladnym kroku widac,ze odbarcz tylną prawa łapę. Monika o to odbarczanie chodzilo temu drugiemu wetowi kiedy użył ''madrego'' słowa. Quote
wilczy zew Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Mordziasta na wizytę u weta pożyczyłaod Kocyka łańcuch aby poszpanowac :cool3: Nikt nie chwali avka? Monika przycieła :Rose: Myslałam aby był Zimowy ale śniegu niet... W Aldim są przecenione sanki,myslalam aby kupić dla Kocykak ale śniegu nie ma i co robic :placz: Quote
zerduszko Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 No dopiero avka zauważylim :D Ładniutki :loveu: Quote
wilczy zew Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='zerduszko']No dopiero avka zauważylim :D Ładniutki :loveu:[/QUOTE] :cool1: :cool1: Quote
Saththa Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 ja widziałam ale widocznie zapomniałam napisac :splat: 3mam kciuki za Mordzista. A skoro sanki przecenione to bierze beda za rok przeciez Quote
malawaszka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='Saththa'] 3mam kciuki za Mordzista. A skoro sanki przecenione to bierze beda za rok przeciez[/QUOTE] haha tym tokiem myślenia mało brakowało a kupiłabym dwie zimowe kurtki na wyprzedażach, ale się opamiętałam w porę :lol: Quote
Saththa Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='malawaszka']haha tym tokiem myślenia mało brakowało a kupiłabym dwie zimowe kurtki na wyprzedażach, ale się opamiętałam w porę :lol:[/QUOTE] A ja zapomniałam napsiac ze wczoraj w szczecinie miedzy 7.00 a 7.25 padał śnieg!!! Zrobioło sie biało bajkowo... a potem się roztopił (mimo, ze ja i tak soliłam przed domem) :multi: A ja kupiłam w pażdzierniku sobie kurtke zimową... i miałam ja moze z 10 razy na sobie bo mi za goraco w niej :splat: Quote
zerduszko Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='malawaszka']haha tym tokiem myślenia mało brakowało a kupiłabym dwie zimowe kurtki na wyprzedażach, ale się opamiętałam w porę :lol:[/QUOTE] Cza było kupić, za rok za ta kasę kupisz jedna. Mi strasznie zal, ze nie moge nic przymierzyć teraz :shake: Quote
malawaszka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [quote name='zerduszko']Cza było kupić, za rok za ta kasę kupisz jedna. Mi strasznie zal, ze nie moge nic przymierzyć teraz :shake:[/QUOTE] no było kupić, było kupić :lol: jakbym cierpiała na nadmiar gotówki to pewnie, że bym kupiła, ale niestety - nie cierpię :lol: Quote
zerduszko Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 To w przyszłym roku będziesz cierpieć na zimno :eviltong: Pewnie zima nam się odwdzięczy za tegoroczna :roll: Quote
ania0112 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 mordziasta jezeli jest na przeciwbolowych to moze nie czuć bólu a podnosi bo czuje ze cos jest z łapką nie tak... a to jej ciężkie chodzenie chyba moze wyniac z tego ze podnosi jedną łapkę a nie jest przyzwyczajona do tego, to większy i cięższy pies ... no i nie młody. kazdy pies o 3 łapkach chodzi inaczej... moze to ją męczy? Quote
wilczy zew Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Ja musi to bolec,widze to. Dzisiaj w polowie drogi do weta powiedziala-wracajmy do domku-chociaz lubi chodzic do weta. Teraz idziemy w poniedzialek po 15. Myslala,ze te sanki ze sklepu to Kocyk przyciągnie. Quote
wilczy zew Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Kuleje na prawa tylną i przednia. Quote
WATACHA Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Ojej :(. Może jakiś ucisk na kręgosłup ? Quote
Recommended Posts