Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']to ja dalej nie wiem o co chodzi z mordziastą.... zabrałas ją do weta bo oddech ci nie pasował i okazało się ze jest zapalenie ale nie wiadomo czego i jakie?[/QUOTE]

Ponieważ kuleje,to eci postawili na stawy. O zapaleniu swiadczy wiecej bialych krwinek i tyle wiadomo na 100%

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']matko jakiego bólu? co się dzieje?[/QUOTE]

pisałam

[quote name='wilczy zew']Ponieważ kuleje,to eci postawili na stawy. O zapaleniu swiadczy wiecej bialych krwinek i tyle wiadomo na 100%[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']nie powinno być od bólu bo przecież dostała leki przeciwbólowe[/QUOTE]

ale kuleje,od weta chciala prosto do domu,cudem dotarlismy na poczte-200m dalej

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']fajnie. Jak znajdę trochę czasu to prześledzę od początku. Poszukam bólu.

zdrowia Mordziasta[/QUOTE]

No przeca jak kuleje,to musi bolec ;)

Troszke lepiej jej,bo jak wyszla,to szla tym swoim pieknym krokiem ale po 200m zaczela kulec i człapać...
Nawet w tym ladnym kroku widac,ze odbarcz tylną prawa łapę.
Monika o to odbarczanie chodzilo temu drugiemu wetowi kiedy użył ''madrego'' słowa.

Posted

Mordziasta na wizytę u weta pożyczyłaod Kocyka łańcuch aby poszpanowac :cool3:

Nikt nie chwali avka? Monika przycieła :Rose:
Myslałam aby był
Zimowy ale śniegu niet...

W Aldim są przecenione sanki,myslalam aby kupić dla Kocykak ale śniegu nie ma i co robic :placz:

Posted

[quote name='Saththa']
3mam kciuki za Mordzista. A skoro sanki przecenione to bierze beda za rok przeciez[/QUOTE]

haha tym tokiem myślenia mało brakowało a kupiłabym dwie zimowe kurtki na wyprzedażach, ale się opamiętałam w porę :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']haha tym tokiem myślenia mało brakowało a kupiłabym dwie zimowe kurtki na wyprzedażach, ale się opamiętałam w porę :lol:[/QUOTE]

A ja zapomniałam napsiac ze wczoraj w szczecinie miedzy 7.00 a 7.25 padał śnieg!!! Zrobioło sie biało bajkowo... a potem się roztopił (mimo, ze ja i tak soliłam przed domem) :multi:

A ja kupiłam w pażdzierniku sobie kurtke zimową... i miałam ja moze z 10 razy na sobie bo mi za goraco w niej :splat:

Posted

[quote name='malawaszka']haha tym tokiem myślenia mało brakowało a kupiłabym dwie zimowe kurtki na wyprzedażach, ale się opamiętałam w porę :lol:[/QUOTE]
Cza było kupić, za rok za ta kasę kupisz jedna. Mi strasznie zal, ze nie moge nic przymierzyć teraz :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']Cza było kupić, za rok za ta kasę kupisz jedna. Mi strasznie zal, ze nie moge nic przymierzyć teraz :shake:[/QUOTE]

no było kupić, było kupić :lol: jakbym cierpiała na nadmiar gotówki to pewnie, że bym kupiła, ale niestety - nie cierpię :lol:

Posted

mordziasta jezeli jest na przeciwbolowych to moze nie czuć bólu a podnosi bo czuje ze cos jest z łapką nie tak... a to jej ciężkie chodzenie chyba moze wyniac z tego ze podnosi jedną łapkę a nie jest przyzwyczajona do tego, to większy i cięższy pies ... no i nie młody. kazdy pies o 3 łapkach chodzi inaczej... moze to ją męczy?

Posted

Ja musi to bolec,widze to. Dzisiaj w polowie drogi do weta powiedziala-wracajmy do domku-chociaz lubi chodzic do weta. Teraz idziemy w poniedzialek po 15.

Myslala,ze te sanki ze sklepu to Kocyk przyciągnie.