wilczy zew Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 jambi napisał(a):no dobra, jestem, zajrzałam, witam się, ale nie wiem czy Cię to usatysfakcjonuje bo nie ukrywam, że nie nadrobiłam :lol: Witaj :multi: wybaczamy ;) Quote
WATACHA Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 zerduszko napisał(a):A do gina nie chodzisz? :eviltong: Może o lekarzach nie będę się wypowiadać, bo na bank mnie ktoś do sądu poda:roll: Quote
zerduszko Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 WATACHA napisał(a):Może o lekarzach nie będę się wypowiadać, bo na bank mnie ktoś do sądu poda:roll: No ale chodzisz czy nie? ;) Tez zdecydowanie kocham lekarzy :mad: Quote
malawaszka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):węgielek, mąka, buraczki :diabloti: a tak serio to na to też możesz mieć alergię i wtedy już klops - najpierw sprawdź na kawałku ja jestem uczuleniowiec i tatuuu goił mi się 4 miesiące :roll: tatuaż mi się goił ładnie, pytanie czy to takie same materiały? rany jakby mi się tak na oczach rozpaprało :mdleje: chyba olę już wyglądać jak brudzewiaczka :D Quote
JankaBezZiemii Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 malawaszka napisał(a):tatuaż mi się goił ładnie, pytanie czy to takie same materiały? rany jakby mi się tak na oczach rozpaprało :mdleje: chyba olę już wyglądać jak brudzewiaczka :D poprostu idź i każ sobie na kawałku gdzieś małe coś zrobić i sprawdź :) Quote
WATACHA Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 zerduszko napisał(a):No ale chodzisz czy nie? ;) Tez zdecydowanie kocham lekarzy :mad: Od jakiegoś czasu nie chodzę do żadnego.Zresztą jest różnica jak musisz, a kiedy masz wybór. Quote
zerduszko Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 WATACHA napisał(a):Od jakiegoś czasu nie chodzę do żadnego.Zresztą jest różnica jak musisz, a kiedy masz wybór. Wybór zawsze jest :diabloti: Quote
WATACHA Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 zerduszko napisał(a):Wybór zawsze jest :diabloti: W sumie racja tylko jest różnica czy będę mieć syfa na twarzy czy syfa na ...:evil_lol: no przynajmniej dla mnie :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Wasiu nie wiem czym się robi makijaż permanentny... ale trzeba isć do sprawdzonej osoby to pewne. Ja poszłam do poleconej. Jedna rzecz to czystość a druga by równo zrobione było :P Quote
Saththa Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 malawaszka napisał(a):tatuaż mi się goił ładnie, pytanie czy to takie same materiały? rany jakby mi się tak na oczach rozpaprało :mdleje: chyba olę już wyglądać jak brudzewiaczka :D Masz Tatuuuuuu :) nie wiedziałam :lol: Quote
ania0112 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Saththa napisał(a):Masz Tatuuuuuu :) nie wiedziałam :lol: hhahaha a zgadnij co ma wytatułowane? Quote
malawaszka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Saththa napisał(a):Masz Tatuuuuuu :) nie wiedziałam :lol: mam ,ale muszę poszukać kogoś kto robi poprawki bo już mi się nie podoba i chcę żeby mi zmienił - mam ważkę :D ale taką robalowatą i teraz chcę zmienić na jakiś mniej owadzi - tzn kształt taki, ale mniej realistycznie ... nie wiem jak to napisać :D Quote
malawaszka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 ania0112 napisał(a):i spaprałaś zagadkę... ooo kurde nie widziałam zagadki :lol: Quote
ania0112 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 a gdzie robiłaś tatoo? to chcesz ją przerobić z takiej realnej na bardziej szkicową? w dg jest b. dobry salon "alien" :) robią róże przeróbki i naprawdę fajnie :) Quote
Saththa Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Aaaaaaa ważkę :) No pomyslałam o sznupie hehehehehehhehehe ale stwierdziłam, ze raczej nie heheh Rozumiem mniej więcej tak myślę co chcesz zmienic;) Quote
malawaszka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 ania0112 napisał(a):a gdzie robiłaś tatoo? to chcesz ją przerobić z takiej realnej na bardziej szkicową? w dg jest b. dobry salon "alien" :) robią róże przeróbki i naprawdę fajnie :) no coś tak jak piszesz - wow alien to chyba już bardzo długo istnieje co? a ja robiłam u TZ forumowej Clockwork w Jastrzębiu, wtedy mi się podobał taki robal :D Quote
ania0112 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 no chyba bardzo długo z tym ze miejscówke zmieniali przynajmniej raz.... no i dekorowali sciany nowymi nagrodami w konkursach tatuuu :) są jakby to rzec " z papierami" ;) Quote
wilczy zew Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Saththa napisał(a):Masz Tatuuuuuu :) nie wiedziałam :lol: czyli jest rasowa :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 wilczy zew napisał(a):czyli jest rasowa :evil_lol: no raczej :roll: Quote
Saththa Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 AnkaG napisał(a):Z medalami z wystaw? nie musi się wystawiąc przecież;) Ale udokumentowane pochodzenie ma! Quote
ania0112 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 AnkaG napisał(a):Z medalami z wystaw? wątpie :) na wystawach to trzeba słuchać, wykonywac polecenia itp. a wiadomo, ze Monia jak się uprze na coś to pozamiatane ...;) Quote
wilczy zew Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 ania0112 napisał(a):wątpie :) na wystawach to trzeba słuchać, wykonywac polecenia itp. a wiadomo, ze Monia jak się uprze na coś to pozamiatane ...;) ale upór,to nie raz cecha danej rasy :-) Quote
malawaszka Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 ania0112 napisał(a):wątpie :) na wystawach to trzeba słuchać, wykonywac polecenia itp. a wiadomo, ze Monia jak się uprze na coś to pozamiatane ...;) :eek2:ja????? toż zgodniejszego i bardziej ustępliwego człowieka ode mnie nie ma na świecie! Quote
Recommended Posts