Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Zlot to juz raczej poza zasiegiem Mordziastej.[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']dużo lżej jej bez tego płynu - oby jak najdłużej!![/QUOTE]

Własnie, więc nie gadaj! Pozytywne myslenie.

Posted

[quote name='WATACHA']A kto mówi o cierpieniu?Do pewnego momentu można jednak zawalczyć, przynajmniej ja bym tak zrobiła.[/QUOTE]

Mordziasta czuje jakis dyskomfort-jest markotna,nie ma apetytu i jest rozdrażniona.

Posted

[quote name='wilczy zew']Mordziasta czuje jakis dyskomfort-jest markotna,nie ma apetytu i jest rozdrażniona.[/QUOTE]

Jak każdy poważnie chory, ale na pewno ma wolę życia

Posted

Znajoma miała doga,któremu przez prawie rok do czasu do czasu ściągała płyn z jamy brzusznej mechanicznie...w okresach pomiędzy zwiększoną ilością płynu chłopak funkcjonował w zasadzie normalnie, miał lepsze i gorsze dni, wiadomo...ale trochę czasu jednak zyskali.

Posted

Ale tu są pluca i dusi.

Dzisiaj Mordziasta zjadla sniadanie :multi: juz jej kregoslup zaczyna sterczec :shake: poźniej będzie surowe żółtko.
Zamienia sie w smoka wawelskiego-pije,pije...

Posted

A niech to szlag :shake: Dopiero dzisiaj przeczytałam.... przykro mi bardzo. Wysyłam pozytywne myśli i oby jak najdłużej udało się walczyć i cieszyć sobą.