Saththa Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Margi napisał(a):Dziewczynki przerost komory serca widać na zdjęciu.Często jeszcze nie ma objawów a powiększone serce widać. Tami nie miał robionego zdjęcia. a tutaj jest problem ze zrobieniem zdjęcia nie obciazając Mordziastej znowu ogłupiaczami... Quote
Margi Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Sandra to było do Mordziastej,bo przeciez miała zrobione prześwietlenie ( chyba płuc ) Quote
Saththa Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Margi napisał(a):Sandra to było do Mordziastej,bo przeciez miała zrobione prześwietlenie ( chyba płuc ) a to widzisz nie wyłapałam :lol: Quote
wilczy zew Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Serce nie jest powiekszone,bo dobrze widoczna tchawica nie jest podniesiona do kregoslupa. Moj wet konsultował zdjecie z innym wetem i nie dajemy furosemidu. Teraz dziala steryd i mam obserwowac. Idziemy we wtorek i bedziemy umiawiac(wet z innej częsci miasta) punkcje. Pozwoli to zobaczyć jaki to płyn. Wtedy bedzie wiadomo co dalej. Przez płyn kiepsko widac ale moga być guzy. Quote
ania0112 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 a ona ma wode w płucach czy w brzuchu? jak rozumiem to w płucach tak? bo jak w brzuchu to optycznie powinno byc widac ze jest większa.. moja figa nagle nabrałą wody w brzuch, 3 róznych wetów rozne leki kombinowali i nic nie dawały, w najlepszym razie woda znikała na pare dni, statecznie wywiozłam ją do opola tam igłą odpompowali jej wode z brzucha i wtedy robili rentgen i usg. to był rak wątroby. trzymam za mordziastą żeby tonie to i żeby powróciła raz dwa do zdrowia Quote
wilczy zew Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Woda jest w plucach,w brzuchu wszystko jest OK. Quote
WATACHA Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Chyba masz mocną psychę, bo ja bym "zwariowała" pięć tysięcy razy Quote
JankaBezZiemii Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 jejuuuuuuuuu Mordzia no nie rób jakiś numerów no :shake: Quote
wilczy zew Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 WATACHA napisał(a):Chyba masz mocną psychę, bo ja bym "zwariowała" pięć tysięcy razy Nie,nie mam mocnej. Quote
wilczy zew Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Będe dopiero wieczorem,to nie panikujcie :-) Quote
furciaczek Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Jak wieczorem sie nie odezwiesz to wtedy bedziemy panikowac ;) Kciuki za Mordziasta dalej zacisniete!! Quote
wilczy zew Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 junoo napisał(a):pozdrawiamy :) dawno nas tu nie było :D Nooo :-) Jestem,troche lepiej sie czuje-efekt sterydu. Kilka godzin siedaiala sama ale nie zesikala sie. Quote
junoo Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Trzymam za Mordziastą kciuki! Wracaj do zdrowia <3 Quote
AnkaG Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Sterydy wzmacniaja sikanie... Kciukamy za Mordulkę :) Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Picie tez wzmagają. Nie ma dalszej poprawy. Quote
ania0112 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 czyli co? jutro znowu do weta po inne sterydy lub inne leki? Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 ania0112 napisał(a):czyli co? jutro znowu do weta po inne sterydy lub inne leki? Do wtorku dziala ten steryd,wiec innego nie dostanie. Nie moze dostac lekow bo nie wiadomo dlaczego jeat ta woda w plucach. Bedziemy umiawiać punkcję. Quote
Saththa Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 kurde!!! no ale pomagał ten steryd to co jest ze kurde nie działa. Quote
wilczy zew Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 On działa tylko poprawa jest mala i nie powieksza sie. Quote
Recommended Posts