clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 elainfo napisał(a):NO NIE!!!!!!!!!!TO JAKIES FATUM!!!!!! DOSTAŁAM ODPOWIEDX OD PANI Z mILANÓWKA: Kochanie bardzo dziekuję za zdjęcia - przykro mi niezmiernie ale pomimo tego, że sunia jest piękna to za bardzo przypomina mi naszą ostatnią sunię. Byłoby to za bardzo bolesne dla mojej Mamy przede wszystkim a nie mniej dla mnie i mojego brata. Jestem pewna, że sunia znajdzie dom. Dziękuję bardzo za zdjęcia i przepraszam za kłopot - pozdrawiam serdecznie M. Janiszewska załamka :sadCyber::flaming: powód jaknajbardziej idealny!!! :angryy: bosheeeeeee... czemu tak trudno o domek dla Sarki :wallbash: łączę się z Toba Ela w depresji :grab: Quote
elainfo Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 supergoga napisał(a):Pani z Milanówka to mnie zadziwia. Sara przypomina jej psa którego już nie ma, więc spokojnie pozwala na jej bezdomność, zamiast dac jej szczęsliwy dom. Dziwne są teraz te nowe miłości do zwierząt. Jakies takie trudne do pojęcia. Szukamy dalej. mi tez jakos trudno pojac..dla mnie to jest powód zeby ja tym bardziej wziąc.. no ale ludzie rózne dziwne podejsci maja..:shake: Quote
clockwork Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 wygrzebana fota Sarki w dzień znalezienia przez Ele... zabrana do pracy: zmęczona, padnięta i ranna :placz: Quote
kacha_wawa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 elainfo napisał(a):KACHA WAWA w tobie nadzieja!!!!!!!!!!!! zrób coś!! wpłyn jakos.. bo sara naprawde ma pecha jak nieiwem co!!! Elu teraz nadzieja w Gosi (mojej koleżance z pracy), jutro w ciągu dnia ma dzwonić do mamy i kombinować, żeby mama zgodziła się na Twoje i Sarci odwiedziny w weekend. Myślę, że takie spotkanie sporo by pomogło, zawsze inaczej oddziałuje na człowieka widok zdjęcia, a inaczej jak się ma do czynienia z psiakiem w rzeczywistości... Oby mama się zgodziła... Quote
supergoga Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Napisała do mnie pani która szuka suni do 2 lat, która lubi dzieci i mogłaby mieszkać w bloku w 2-pokojowym mieszkaniu. Tylko niestety Pani jest z Bydgoszczy. Wysłałam sarę, ale ta Bydgoszcz - nie wiem, jak by to wyszło. Quote
elainfo Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 a do mnie dzwoniła jakis chłopak tez o sarke!! mam mu dzis wysłac zdjatka na maila i zbaczymy....;-)) najwazniejsze ,ze jakis ruch sie zaczął wokół Saruski.. próbowałam wczoraj mojemu Tz owi przetłumaczyc ,ze wszystkie znaki na niebie wskazuja na to ,ze Sara jest skazana na NAS!!! spojrzał sie na mnie jak na wariata i stwierdził ,ze chyba zartuje.....;-((((( Quote
elainfo Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 supergoga napisał(a):Napisała do mnie pani która szuka suni do 2 lat, która lubi dzieci i mogłaby mieszkać w bloku w 2-pokojowym mieszkaniu. Tylko niestety Pani jest z Bydgoszczy. Wysłałam sarę, ale ta Bydgoszcz - nie wiem, jak by to wyszło. Super goga to super,.. wiesz jak nie wylkluczam ani bydgoszczy ani innego miasta.. ale na piewrszym miejscu stwiam tutejsze okolice.. wiec oczewiscie Supergogo kochana rozsyłaj sarke gdzie sie da;-)) to nie zaszkodzi.. a jesli uznamy ,że w warszawie nie ma nikogo własciwego dla sarki a w Bydgoszy jest - to ok.. Quote
elainfo Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 clockwork napisał(a):wygrzebana fota Sarki w dzień znalezienia przez Ele... zabrana do pracy: zmęczona, padnięta i ranna :placz: ojej ....jaka pienkna czerwona ramka...:-o dzieki jak zwykle kloklorczku za help..;-)) Sara padła faktycznie .. a jak ja wiozłam.. autobusem do domu.. to myslałam ,ze mi straciła przytomność,, podnosiłam jej powieki a tam białka wyawalone.. szczypie.. nic, cigne za łape ..nic...zero reakcji.. na cokolwiek.. na szczescie okazało sie ,ze Sara była poprostu do tego stopnia wycienczona i zmeczona ,ze jak tylko poczuła ciepełko to zasneła w 3 sek. jak ZABITA"i niekontaktowała praiwe wogóle przez 24 godz.. Quote
Ulka18 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nareszcie ruch i cos sie dzieje i jakies domki na horyzoncie sie pojawiaja. Przed ewentualne adopcja do Bydgoszczy mozna by domek tam sprawdzic, zeby nie jechac na darmo. Na pewno mamy dogomaniakow z Bydgoszczy. Quote
elainfo Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 na pewno trzebaby było sprawdzic.. póki co postarm sie nagrac dwa spotkania w warszawie.. w sprawie sarki..;-)) niewiem czy mi sie uda.. ale oby oby;-)) Quote
clockwork Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ELA... A MI CAŁY CZAS NIE DAJE SPOKOJU TEN JEJ OGONEK... NIE PRZYPOMINAM SOBIE ŻEBYŚ PISAŁA CZY WET COŚ MÓWIŁ O POWODZIE ... co mogło jej się stać?? odgryziony? odrąbany? ... po kształcie kikutka powinien zdiagnozować... napisz mi, bo mnie to męczy... ileż to maleństwo już przeszło w swoim krótkim marnym życiu :placz: dlaczego psiny nie potrafia mówić... co za nieszczęście ich spotkało?? Quote
elainfo Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 clockwork , pytałam wetke o to , ale nie była w stanie mi powiedziec, co byoprzyczyna utraty ogonka.. czy obciecie, czy odgryzienie.. niewiadomo.. powiedziała tylko ,ze to napewno stara rana.. ale najwazniejsze ,ze Ogonek jest juz zdrów;-)) telefon w sprawie od tego chłopakak juz nieaktualny ,własnie jada po jakąs suczke do stargardu szczecinskiego......;-((((((( noi powiedzcie mi że sara nie ma pecha.... Quote
elainfo Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 SARULKA WSAKAUJ WYSOKO NA GÓRE,, NIECH CIE WKONCU KTO WYPATRZY I PRZYGARNIE DO SERCA!!! Quote
elainfo Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Dziendobry Sarusiu.. zadnego telefonu w twojej sprawie.. nie było przez weekend....:shake: :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-( Quote
supergoga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mam jeszcze jeden domek pod Poznaniem, ten byłabym sama w stanie sprawdzic, domek z ogródkiem i 7 - letnie dziecko. Wysłałam, ale jak myślicie, Sarusia się nadałaby. Quote
Anashar Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Myślimy, że tak :) I trzymamy kciuki :) Quote
elainfo Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 supergoga napisał(a):Mam jeszcze jeden domek pod Poznaniem, ten byłabym sama w stanie sprawdzic, domek z ogródkiem i 7 - letnie dziecko. Wysłałam, ale jak myślicie, Sarusia się nadałaby. sara kocha dzieci!!! jak ona widzi dziecko gdzies na dworzu to rwie sie jak szalona , obskakuje, wylizuje.i dobrze w sumie że jest ogódek to bedzie miała gdzie sie wyhasac, bo sara ma spore pokłady energii w sobie.. a u moich rodzicóww mieszkaniu i na krótkich spacerkach na smyczy niezabardzo ma gdzie sie wyszaleć.. ale chciałabym ,zeby to był jednak pies mieszkaniowy ,zeby nie do budy .. bo ona ma krotka sieść.. wiec jesli jestes w stanie sprawdzic ten domek tak wiesz , fest..( juz mnie w gardle sciska ,ze moge sareczki wiecej niezobaczyc..;-))to oczewiscie jestem za. Quote
elainfo Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 tym bardziej ,ze moja mama zaczyna naciskac ,zebym cos wykombinowała w koncu z ta sara... wiec zależy mi coraz batrdziej na czasie.. choiaz i tak juz wiem,ze znów bedzie cierpiec rozłakę z moimi rodzicami... Quote
Fusica Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Skacz kikutku do góry, do kochajacego domku !!!! Quote
Fusica Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 PRZECIEZ KTOŚ NA PEWNO SZUKA TAKIEJ KOCHANEJ PRZYLEPY!!! Quote
elainfo Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Fusica']PRZECIEZ KTOŚ NA PEWNO SZUKA TAKIEJ KOCHANEJ PRZYLEPY!!! kochana to ona jest jak niewiem co.. ale ma pecha dziewczyna.. miała juz szanse na wypisz wymaluj domki ale zawsze cos , a to druga suka jej nietolerowała, a to pies ja chciał zagwałcic na smierc.. zawsze cos i takjuz drugi m-c mija na tymczasie...:shake: :shake: Quote
Fusica Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Może ten domek Supergogi z Poznania wypali... Trzeba w tym ogrudku posadzić Kikutka albo Mafcie . Dzieciaczek miałby kogo miziać a suńka kogo kochać :loveu: Quote
elainfo Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Super goga jak bedzieszmiała wiesci w sparwie Sary od tych panstwa to dawaj znac szybciutko..;-))) ale wiesz o ytym ,ze ja ci potem zyc nie dam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z kontrolami poadopcyjnymi;-)) Quote
Recommended Posts