kacha_wawa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Saruńka, to niemożliwe, żebyś nikogo nie zauroczyła... Quote
supergoga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ależ ona piękna jest. Może cioteczka sie tez włączy w szukanie domku. Pokaże ja kuilku osobom. Czy z tymi kotami to rzeczywiście taka zgoda, czy tylko na początku - to ważne. I prosze napiszcie na jakich portalach jest sunia. Mogę ją wstawić na kilka, np. aaaby eurocity, alegratka, kupsprzedaj, 4łapy. Napiszcie gdzie z tych jest a na te inne wstawię - bo jest naprawde fajna psina. Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 supergoga napisał(a):Ależ ona piękna jest. Może cioteczka sie tez włączy w szukanie domku. Pokaże ja kuilku osobom. Czy z tymi kotami to rzeczywiście taka zgoda, czy tylko na początku - to ważne. I prosze napiszcie na jakich portalach jest sunia. Mogę ją wstawić na kilka, np. aaaby eurocity, alegratka, kupsprzedaj, 4łapy. Napiszcie gdzie z tych jest a na te inne wstawię - bo jest naprawde fajna psina. Pewnie Ciocia Ela się odezwie jak tylko necik odpali ;) Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Sarusia do gooooory :) Na allegro 1 osoba obserwuje, mam nadzieje ze to nie ktos z Was? Quote
kacha_wawa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Zadna z nas, mogłaby się ta osoba ujawnić, lżej nam by było... Quote
clockwork Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 supergoga napisał(a):Ależ ona piękna jest. Może cioteczka sie tez włączy w szukanie domku. Pokaże ja kuilku osobom. Czy z tymi kotami to rzeczywiście taka zgoda, czy tylko na początku - to ważne. I prosze napiszcie na jakich portalach jest sunia. Mogę ją wstawić na kilka, np. aaaby eurocity, alegratka, kupsprzedaj, 4łapy. Napiszcie gdzie z tych jest a na te inne wstawię - bo jest naprawde fajna psina. SUPER!!! goga :sweetCyb: liczę że poruszysz ziemię i niebo , żeby pomóc w szukaniu domku sarze... wydaje mi się że idzie Ci to dosyć sprawnie ;), a ja już z góry dziękuję za zaangażowanie :B-fly:. Sarucha musi znaleźć STAŁY DOM (najlepiej) W TRIMIGA!!! mała nam popadnie zaraz w depresje od tej poniewierki i niepewności... Quote
supergoga Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 To czekam na potwierdzenie gdzie już jest a gdzie nie, a poza tym dziś ja wysyłam jednej osobie z Warszawy która szuka młodej suni z nieco dłuższym włosem. Może jej się spodoba. Quote
clockwork Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Elżbieta... czy Ty dziś miałaś wagary w pracy?? :mad: Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No i co Sarko tak nisko upadlas? Do gory slicznotko ;) Quote
clockwork Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 nie spadaj Sarka!!! szukaj domku na 1 !!!!!! Quote
elainfo Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 supergoga napisał(a):Ależ ona piękna jest. Może cioteczka sie tez włączy w szukanie domku. Pokaże ja kuilku osobom. Czy z tymi kotami to rzeczywiście taka zgoda, czy tylko na początku - to ważne. I prosze napiszcie na jakich portalach jest sunia. Mogę ją wstawić na kilka, np. aaaby eurocity, alegratka, kupsprzedaj, 4łapy. Napiszcie gdzie z tych jest a na te inne wstawię - bo jest naprawde fajna psina. o jessoo..juz jestem.. super dzienx za pomoc z góry.. niewystawiłam sary na 4 ;lapach bo nie jestem zalogowana ibrakłomi czasu na to..,euro city tez nbie.., ale gratka tez ..chyba nie.. jest na tresurze, moim pupilu, kupsprzedaj, cios na b... bingo , nie niepamietam jak to sie nazywałao.. suchaj no jakby co , to najwyzej sie zdubluje ogłoszenie... ..kurcze sama juz nie pamietam gdzie ja wstawaiłam .. bo szybko i bez opamietania to robiłam.. Super goga dziekuje ci z góry z apomoc bo u mnie jakis zastoj.. ostatnio... Quote
elainfo Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 supergoga napisał(a):Ależ ona piękna jest. Może cioteczka sie tez włączy w szukanie domku. Pokaże ja kuilku osobom. Czy z tymi kotami to rzeczywiście taka zgoda, czy tylko na początku - to ważne. I prosze napiszcie na jakich portalach jest sunia. Mogę ją wstawić na kilka, np. aaaby eurocity, alegratka, kupsprzedaj, 4łapy. Napiszcie gdzie z tych jest a na te inne wstawię - bo jest naprawde fajna psina. co do kotów.. to wiesz u mmnie była przez 1,5 tygodnia po tym jak ja zannalazłam.. z kotami spokój.. Sara bardzo chciała z=sie z nimi bawic.., podsuwała im piłeczki.. szczekała poirytowana ,ze niechca sie bawic.. mysle ,ze ona jest pozytywnie bnastawiona do wszystkich stworzonek.. to jeszcze szczenie.. i podejrzewam ,ze nikt jej niezdązył nauczyc,że koty sie gania.. ona dokotów tak jak do psów ,kóre spotyka ..normalnie zaprasza do zabawy.. lize pysk.. itd.. moje koty ooczewiscie niezabardzo zadowolone byly ale przywzwyczaily sie.. potem przez m-c była wyadoptowana.. i wróciła znów do mnie.. a jej usposobienie do kotów nie uległo zmianie..kurcze super goga napisze w poniedziałek wiecej o niej.. bo tutaj mi komp zaraz zasnie.. jest tak powolny ,ze trace cierpliwość.. Quote
supergoga Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Sunia jest śliczna - ja tych ludzi nie rozumiem. Taka wspaniała oryginalna suka - gdzie ten dom? Quote
Anashar Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Slicznotko wskakuj tu nam na 1 strone :) Quote
elainfo Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Sare zaszczepilam w sobote.. wetka stwierdziiła ,ze ogonek pieknie sie zagoił i nic tam niewidzi,zeby cos działo..;-))) dzis dostałam maila w sprawie sary.. ktos jest wstepnie zainteresowany.. ale niewiem nic pozatym.. skad ten ktos..?? itd..ale zobaczymy czy cos dalekj z tego wyniknie.. bardzo bym chciała.. bo sara u moich rdziców marnieje.. wklejam maila jakiego dostałam..: Witam czy Sara znalazła już domek? Mam małą suczkę i kota. Próbowałam adoptowac suczkę ze schroniska ale była agresywna do kota ktory się nie postawił.(jest wykastrowany i łagodny)Czy Sara u poprzedniej Pani próbowala dominowac ? Serdecznie pozdrawiam. trzymajcie kciuki..:razz: Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='elainfo']Sare zaszczepilam w sobote.. wetka stwierdziiła ,ze ogonek pieknie sie zagoił i nic tam niewidzi,zeby cos działo..;-))) dzis dostałam maila w sprawie sary.. ktos jest wstepnie zainteresowany.. ale niewiem nic pozatym.. skad ten ktos..?? itd..ale zobaczymy czy cos dalekj z tego wyniknie.. bardzo bym chciała.. bo sara u moich rdziców marnieje.. wklejam maila jakiego dostałam..: Witam czy Sara znalazła już domek? Mam małą suczkę i kota. Próbowałam adoptowac suczkę ze schroniska ale była agresywna do kota ktory się nie postawił.(jest wykastrowany i łagodny)Czy Sara u poprzedniej Pani próbowala dominowac ? Serdecznie pozdrawiam. trzymajcie kciuki..:razz: no mail taki niejaki, ale odpisuj Ela i pytaj o więcej szczegółów... no i daj znać... Quote
elainfo Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 SARCIA TO JA IDE NA MAILA ZOBACZYC CZY TEN kTOS NIEODPISAŁ W TWOJEJ SPRAWIE.. Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 elainfo napisał(a):SARCIA TO JA IDE NA MAILA ZOBACZYC CZY TEN kTOS NIEODPISAŁ W TWOJEJ SPRAWIE.. A DALEKO MUSISZ IŚĆ NA TEGO MAILA?? :eviltong: :evil_lol: Quote
elainfo Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 clockwork napisał(a):A DALEKO MUSISZ IŚĆ NA TEGO MAILA?? :eviltong: :evil_lol: hehe:diabloti: nie daleko-blisko.. ale to i tak..niezmienia faktu ,ze w mailu pusto.. Quote
clockwork Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 podnosze Sarke- bo Ela poszła pewnie zaś na maila :eviltong:- dobrze że mail jest tak blisko! :evil_lol: Quote
elainfo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Sarcia dziendobry słonaczko, hopaj do góry.. osoba która przysłała zapytanie o Sarcie.. nieodezwała soe ponownie.. -ODEZWIJ SIE PROSZE!!!! Moja mam mówi ,ze SAra.. jest Grzeczna.. b. sie wuyciszyła.. jak moja mami wychodzi z domu to zawsze kaze sarze usiąść i czekać, mówi jej ,ze ma byc grzeczna.. ma nie broić.. i a czekac na nia.. i wiecie co?? sar a siada , slucha zaintereswowaniem, stawia uszka przechyla łepek.. -moja mam w tym czasie ewakuuje sie z domu.. a za drzwiami ciszzaaa... jak reka odjął pies nie szczeka!!!!ja mysle ,że ona ze strachu tak szczekała jak ktos wychodził z domu..;-)) i cały czas jak siedzi w domu jest grzeczna.. tzn. nie broi.. Bosss jak a ona jest madra i kochana.. Ale na koniec moja mami nieomieszkała mi dodac ,ze ona i tak nie chce juz żadnego psa.. wiec ,zebym nierobiła złudzeń sobie,,że sara zostanie u niej na zawsze....;-((( CZy ktoś da Sarze szanse.. czy ktos ja pokocha?? Quote
clockwork Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dzień doberek KOCHANA Sarko!!! czemu Cię nikt nie chce??? czemu ten świat jest taki niesprawiedliwy, a ludzie taky egoistyczni!!!??? Quote
elainfo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 saruś..moze Ciocia Kasia załatwi ci domek .... i to z kotkiem...;-)))!!!!!:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts