supergoga Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ma razie wieści dla Sary takie sobie - z psiaków które pokazałam Pani ranking na dziś wygrała Perełka z Kielc, sunia od szczeniaków, porzucona pod mostem, rtez w wielkiej potrzebie. Ale wysłąłam sunię jeszcze jednej osobie, stamtąd czekam na wieści. Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jestem... siedze, i obserwuje rozwój sytuacji- i trzymam kciuki!!! za domeków sztuk 8!!! Sarka + Mafia + 6 szczeniorków Quote
elainfo Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 supergoga napisał(a):Ma razie wieści dla Sary takie sobie - z psiaków które pokazałam Pani ranking na dziś wygrała Perełka z Kielc, sunia od szczeniaków, porzucona pod mostem, rtez w wielkiej potrzebie. Ale wysłąłam sunię jeszcze jednej osobie, stamtąd czekam na wieści. No to supergoga super.. czekam na wiesci.. w takim razie z tego ugiego domku..moze ten by wypalił.. kurcze chyba bede musiała raz jeszcze powstawiac ogłoszenia na portale.. Quote
Ivory Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dopiero dziś przeczytałam wątek. Kolejny czarnuszek w potrzebie. Sama mam kochaną czarną mordkę i stąd sentyment.Podnoszę Quote
elainfo Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 sareczko na dobranoc wskakuj wysoko. ciocie kochene nie ma do pon. na necie wiec prosze podrzuccie sareczke do góry od czasu do czasu..;-)) Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 elainfo napisał(a):sareczko na dobranoc wskakuj wysoko. ciocie kochene nie ma do pon. na necie wiec prosze podrzuccie sareczke do góry od czasu do czasu..;-)) jasne... tylko co to podrzucanie daje, jak domków jak na lekarstwo?! ale na mnie możesz liczyć... buziaki!! Quote
kacha_wawa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sareczko, gdzie tak nisko spadłaś?? Czas na wieczorny spacerek ;) Quote
kacha_wawa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Obiecany wierszyk dla Sarci: W swoim krótkim życiu wiele wycierpiała... Kiedyś miała dom... Pana, którego kochała... Kiedyś miała miskę, swoje legowisko... Czy teraz czekać ma na Nią jedynie schronisko?? Została wyrzucona z auta jadącego... Błąkała się dni parę, szukając Pana swego... W trakcie swej banicji ogonek straciła... Matka natura kikutek zostawiła... Ktoś ją zauważył... Kąt zaoferował... Otulił opieką, porządnie odchował... Teraz czeka i czeka, Na swój dom jedyny... Czy nikt nie przygarnie tej czarnej dziewczyny???? Ona chce kochać i być kochaną... Chce być jedyną... Chce być rozpieszczaną... Chce patrzeć Tobie w oczy... Skakać z radości... Chce oddać całą siebie... Chce szczekać z miłości... Kocha wszystkie stworzenia... Kocha także koty... Nie pozwól jej czekać... Odwzajemnij pieszczoty... Daj Jej swoje serce... Ona odda swoje... Spójrz Jej prosto w oczy... Ona spojrzy w Twoje... Zapałaj do Niej prawdziwą miłością... Ona się odwdzięczy prawdziwą psią wiernością... Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 do góry hop!!! kacha...skąd Ty te wiersze bierzesz... gratuluję talentu!!! Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Sarka!! zostałyśmy same :-( więc Cię podniosę... Quote
Fusica Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hopaj kochany Kikutku na pierwszą stronę. Niech cie znajdzie dobry domek :loveu: Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kacha Wacha, wierszyk jak zwykle - powaliłmnie na kolana. Naprawde. Sara - musisz ten dom wreszcie poszukać - weź się do roboty, pokaż copotrafisz - jesteś taka ładna. Quote
clockwork Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 do góry Sarka- szukać domku!! papa- do jutra!! Quote
kacha_wawa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Sareńka gdzie Ty tak nisko???? Do góry maleńka natychmiast :mad: Quote
kacha_wawa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi: :multi: :multi: Ogłaszam wszem i wobec, że SARA ma DOM :multi: :multi: :multi: Została nową mieszkanką warszawskiej Saskiej Kępy :loveu: Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cooooooooo - i tak tu spokojnie. Pis trzeba. Napisz jaki domek, dokładnie, jak ją przyjęli, czy szczęśliwa, czuy jej sie spodobali? Sarunia w domku. Brawi dziewczyny! Można sunię usunąć z necikowych ogłoszeń. Hurrrra :multi: Quote
kacha_wawa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Podejrzewam, ze Ela więcej napisze, niestety Ona będzie na necie dopiero w poniedziałek ;) W każdym bądź razie Sarunię wzięła dziewczyna, z którą Ela miała od jakiegos czasu kontakt. Ela uprzedziła dziewczynę, że Sara na początku może troszkę psocić, ale ta sie tym nie zraziła ;) Przyjechała dzisiaj z koleżanką (która zresztą ma boksia ze schronu ;) ), żeby Sarę zobaczyć no i się z miejsca zakochała, więc Sarka wróciła od razu z nią do domu :p Nowa Pańcia Sarki na bieżąco wysyła Eli sms-y i pisze jej o wszystkim co Sarcia robi :):) Niech dziewczynka szczęśliwa będzie :loveu: Quote
Fusica Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Należało sie i Sarce i Eli :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola: Quote
Anashar Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oby więcej takich szczęśliwych wiadomości :loveu: :laola: Quote
clockwork Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 WOW!!! HURRAA!!!!! HURRA! HURRA! HURRA!! HURRA!!! SUPER!!!! Quote
ice_t Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Anashar napisał(a):Oby więcej takich szczęśliwych wiadomości :loveu: :laola: nic dodac nic ująć:lol: :loveu: :eviltong: Quote
Recommended Posts