Jump to content
Dogomania

Sara z urwanym ogonkiem jest w nowym domku;-)prosze admin o przeniesienie watku!!

Recommended Posts

Posted

Warwik, a może babcia tylko tak mówi, że nie chce psa, a może chce tylko sama jeszcze o tym nie wie ;)
Jakby co to w czasie następnej wizyty powiedz Jej, że mamy prawie klona Sarki, tylko, że ma nieco dłuższy ogonek i jest super przylepiasta (mowa o Mafci) ;)
Wiesz, babcia by się nie nudziła, miałaby z kim pójść na spacerek i zyskałaby anioła, który pokochałby ją bezwarunkową, szczerą miłością ;)

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Warwik, a może babcia tylko tak mówi, że nie chce psa, a może chce tylko sama jeszcze o tym nie wie ;)
Jakby co to w czasie następnej wizyty powiedz Jej, że mamy prawie klona Sarki, tylko, że ma nieco dłuższy ogonek i jest super przylepiasta (mowa o Mafci) ;)
Wiesz, babcia by się nie nudziła, miałaby z kim pójść na spacerek i zyskałaby anioła, który pokochałby ją bezwarunkową, szczerą miłością ;)

oj co prawda to prawda.. Mafijka wizualnie nieco podobna do SAry..(chyba tylko mascią..) tylko bardziej spokojna i drobniejsza, tak filigrankowa.. hmm.. warwiku wyczuj akcje u babci.. a nóż widelec :cool3: :cool3:
zreszta wogole jakbys kiedykolwiek wiedziala ,ze ktos mysli o wzięciu psiaka to wal jak w dym do nas.. juz my tu cos znajdziemy.. do wyboru do koloru.. pełna gama okazów..;-)) zawsze w pilnej potrzebie..

Posted

No nieee, jak Wy tu gadacie!:evil_lol: A myślałam że tylko tak na mafijnym wąteczku!:lol:
Ale fajnie Sarcia trafiła, tak czytam i serce mi rośnie, kolejna bezdomna psinka znalazła nowe, wspaniałe miejsce na ziemi!:multi: :loveu:
Popieram dziewczyny ;) , Mafcia jest super, w sam raz dla Babci!:cool3:

Posted

[quote name='clockwork']tak tak...a w razie jakiś nieprzyjemnych drabów (eh ta młodzież dzisiejsza) babcia może krzyknąć: mam mafie! i nie zawaham się jej użyć!!:evil_lol:
o matko jedyna, clockwork... umarłam ze śmiechu:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: zrobię dla babci print screen'a, niech sobie poczyta:evil_lol:

Posted

[quote name='warwik']o matko jedyna, clockwork... umarłam ze śmiechu:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: zrobię dla babci print screen'a, niech sobie poczyta:evil_lol:
koniecznie!! wiesz... przetłumacz babci że w dzisiejszych czasach dobrze miec mafie przy boku ;)

Posted

[quote name='clockwork']tak tak...a w razie jakiś nieprzyjemnych drabów (eh ta młodzież dzisiejsza) babcia może krzyknąć: mam mafie! i nie zawaham się jej użyć!!:evil_lol:
ej kolokłork twoj legwan macha do mnie!!!!!!!!!!:razz: :razz: czy to cos oznacza..:-o ????

Posted

[quote name='elainfo']ej kolokłork twoj legwan macha do mnie!!!!!!!!!!:razz: :razz: czy to cos oznacza..:-o ????

może jest mu źle u nas a słyszał że Ty jesteś taka dobra dusza, więc liczy na twoja interwencje:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']może jest mu źle u nas a słyszał że Ty jesteś taka dobra dusza, więc liczy na twoja interwencje:evil_lol:
no jak sobie pomysle czym ty go karmisz... to faktycznie biedak chce zwrócić swoja uwage u mnie... Puffi biedronkowe, heheheeh???? zgadłam?? a jak on ma na imie??

Posted

[quote name='elainfo']no jak sobie pomysle czym ty go karmisz... to faktycznie biedak chce zwrócić swoja uwage u mnie... Puffi biedronkowe, heheheeh???? zgadłam?? a jak on ma na imie??
ej no ela... legwanowi puffi ??? bądź duża !!! :eviltong:
Orange ma na imie.. mimo że jest zielony... to od tytułu kultowego filmu- "Clockwork Orange" ;)
Legwany papusiają roślinki... no i czasem fundniemy mu granulki z potrzebnymi składnikami odżywczymi dla zieleńców...ostatnio zamówiliśmy mu 5 kg karmy... ehhhh- kiedy on to zeżre
:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']ej no ela... legwanowi puffi ??? bądź duża !!! :eviltong:
Orange ma na imie.. mimo że jest zielony... to od tytułu kultowego filmu- "Clockwork Orange" ;)
Legwany papusiają roślinki... no i czasem fundniemy mu granulki z potrzebnymi składnikami odżywczymi dla zieleńców...ostatnio zamówiliśmy mu 5 kg karmy... ehhhh- kiedy on to zeżre :evil_lol:
wiesz co.. ja byłam przekonana ,ze taki legwan to robale je.......:oops: no ale wracając do tematu głownego: SARCIA napewno by sie zaprzyjaźniła z takim legwanem.. i juz to widze ,jak mu podsuwa nosem piłeczke do zabawy..;-))

Posted

[quote name='elainfo']wiesz co.. ja byłam przekonana ,ze taki legwan to robale je.......:oops: no ale wracając do tematu głownego: SARCIA napewno by sie zaprzyjaźniła z takim legwanem.. i juz to widze ,jak mu podsuwa nosem piłeczke do zabawy..;-))

roślinożerca w 100% :eviltong:
jak Sarcia... chcesz mi wcisnąć Sarkę?? przecież ona ma już domecek :p- oj. ela- odpocznij kilka dni!!! sie Ci kiełbasi cosik...:evil_lol:

a co z tą ochroną dla babci?? warwik?? :cool3: MAFIA WOŁOMIŃSKA SZUKA PRACY!! CHĘTNIE SIĘ PODEJMIE OCHRONY BABCI!! :cool3:

Posted

[quote name='clockwork']roślinożerca w 100% :eviltong:
jak Sarcia... chcesz mi wcisnąć Sarkę?? przecież ona ma już domecek :p- oj. ela- odpocznij kilka dni!!! sie Ci kiełbasi cosik...:evil_lol:

a co z tą ochroną dla babci?? warwik?? :cool3: MAFIA WOŁOMIŃSKA SZUKA PRACY!! CHĘTNIE SIĘ PODEJMIE OCHRONY BABCI!! :cool3:

nie nie wzyciu nie chce ci oddawac SArki.. zreszta ,ze niby jak.. nie jam juz jej pańcia tylko WARWIK.. ;-)) i dzieki Bogu.. warwik napewno ja lepiej karmi niz Ty swojego morderce..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki żarcik kloczku kochany , bez urazy ......:oops:

Posted

[quote name='elainfo']nie nie wzyciu nie chce ci oddawac SArki.. zreszta ,ze niby jak.. nie jam juz jej pańcia tylko WARWIK.. ;-)) i dzieki Bogu.. warwik napewno ja lepiej karmi niz Ty swojego morderce..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki żarcik kloczku kochany , bez urazy ......:oops:

takie gówniane żarcie, a zobacz jaki wielki bydlak wyrósł!!! a miał być miniaturką :eviltong:

Posted

Moje Drogie!

czy któraś zdradzi mi jak tu wkleić zdjęcie? chyba nie potrafię...:oops:
Sara odbyła podróż weekendową. Zniosła ją nawet godnie (na jej możliwości). U rodziców zadomowiła się w jakieś 5 do 7 sekund:evil_lol: w niedzielę natomiast pojawił się jeszcze mój brat z dwójką nieletnich chłopców - swoich synów - i po około półgodzinnej zabawie - nie uwierzycie :crazyeye: ! - nawet Sara miała dość! Przynajmniej na taką wyglądała... Do tego stopnia, że w połowie powrotnej drogi ordynarnie zasnęła w samochodzie. Mam jej zdjęcia ze spaceru w lesie u moich rodziców ale jak je wkleić, na Boga???!!!!

Posted

[quote name='warwik']Moje Drogie!

czy któraś zdradzi mi jak tu wkleić zdjęcie? chyba nie potrafię...:oops:
Sara odbyła podróż weekendową. Zniosła ją nawet godnie (na jej możliwości). U rodziców zadomowiła się w jakieś 5 do 7 sekund:evil_lol: w niedzielę natomiast pojawił się jeszcze mój brat z dwójką nieletnich chłopców - swoich synów - i po około półgodzinnej zabawie - nie uwierzycie :crazyeye: ! - nawet Sara miała dość! Przynajmniej na taką wyglądała... Do tego stopnia, że w połowie powrotnej drogi ordynarnie zasnęła w samochodzie. Mam jej zdjęcia ze spaceru w lesie u moich rodziców ale jak je wkleić, na Boga???!!!!

instrukcja wklejania fotek

droga warwik- musisz się zarejestrować / zalogowac na www.fotosik.pl (najlepiej) tam wrzucic fotki i stamtąd dopiero kopiować na DOGOMANIE. Nie wrzucisz tu fotek bezpośrednio z komputerka.
Pamiętaj też że fotki nie moga przekraczać 500 x 500 pikseli.
W razie problemów wyślij mi je na maila ja je wrzuce, ale nie powinnaś mieć kłopotów

czekamy na fotki Sareczki....

Posted

ejjo super!!! warwik dam ci radęę-- wysyłaj je w te pedy do Clockworka na maila.. hihihi ja tak zawsze robie.. do tej pory nie umiem wstawiac fotek na dogo.. strasznie ciekawam foteczek Saruni..:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

elainfo napisał(a):
ejjo super!!! warwik dam ci radęę-- wysyłaj je w te pedy do Clockworka na maila.. hihihi ja tak zawsze robie.. do tej pory nie umiem wstawiac fotek na dogo.. strasznie ciekawam foteczek Saruni..:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Drogi clockworku...no to chyba skorzystam z rady eli :cool3: mam nadzieję, że nie narzucam się zbyt brutalnie? wysyłam fotki na Twojego maila i od razu dziekuję!!!!!!!! zależy mi teraz na czasie ale obiecuję, że przy następnej okazji skorzystam (a przynajmniej spróbuję :lol: ) z Twoich specjalistycznych porad. Ja się trochę w tej technice plączę...

Posted

[quote name='warwik']Drogi clockworku...no to chyba skorzystam z rady eli :cool3: mam nadzieję, że nie narzucam się zbyt brutalnie? wysyłam fotki na Twojego maila i od razu dziekuję!!!!!!!! zależy mi teraz na czasie ale obiecuję, że przy następnej okazji skorzystam (a przynajmniej spróbuję :lol: ) z Twoich specjalistycznych porad. Ja się trochę w tej technice plączę...

służę pomocą!!!
mailika odebrałam i już wrzucam

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']służę pomocą!!!
mailika odebrałam i już wrzucam

o matko jakie ma piekne szeleczki.....;-)))!!!

a cio to takiego????:crazyeye: :crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: pedzacy nietoperz:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

o matko jestem taka szcęsliwa ogladajac te fotki...:oops: :loveu: :loveu: :loveu: sma niewierze w to co czytam i widze na fotkach.. warwik strasznie ci dziekuje!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

No normalnie na tej ostatniej focie, to Sarka wgląda jak.... no co???? Jak miniaturka Psa Baskerwilów (jakkolwiek się to pisze) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Radze nakleić to zdjątko na drzwiach wejściowych z napisem "Tu mieszkam ja - WILKOŁAK". Ale najcudniejsze jest to, że sunia na każdym zdjątku wygląda na wielce zadziwioną... Taka mała, ciekawa świata wiercipiętka... Wygląda też na bardzo szczęśliwego sierściucha i tu wielkie pokłony dla Eli, która znalazła najlepsiejszy z możliwych domek... Warwik, wielkie buziaki od wszystkich dogomaniaków... Jeszcze miesiąc i dostaniesz honorową odznakę pogromczyni dziakich nietoperzy...:lol: :lol: :lol:
Jak się patrzy na takie domki i takich rodziców, to normalnie... Ehhh chce się żyć... i ratowac takie pooootworki dla potomności ;)

Posted

Clockwork!!!! Dziękuję, dziękuję , dziekuję!!!!! Muszę Wam przyznać rację, że jest dość fotogeniczna :lol: Fajnie, że mogłam pomóc psiakowi. To mój drugi w życiu piesek - poprzedni był wzięty ze schroniska - chyba faktycznie mam dobre serce:haha: ale to wszystko dzieki Wam - nie bądźcie takie skromne Moje Drogie!!!! - ten wątek ciągnie się już od długiego czasu i gdyby nie to, to nie wiadomo jaki byłby teraz los Sarki. Sara jest Wam bardzo wdzięczna:dog:
Aktualnie wygląda przez okno - Ela wiesz w jaki sposób? :lol: przez balkonowe!:loveu: :evil_lol:
Te łabędzie ze zdjęcia mocno ją intrygowały. Podpłynęły później całkiem blisko i zaczęły syczeć. Psina była bardzo odważna, szczekała i prezentowała swoją muskulaturę :razz: dopóki jej się lód pod nóżką nie załamał. A jak się załamał, to odeszła jakgdyby nigdy nic...
Po tych wrażeniach weekendowych padła potem obok kurczaka i spała wtulona w drób...
Zjadła mi dziś kapcie jak byłam w pracy :mad: prawie nic nie zostawiła... ale cóż, kapcie rzecz nabyta... rozbawiła mnie jednak, bo gdy wróciłam chodziła z uszami po sobie prawie zamiatając podłogę brzuchem chociaż wcale nie reagowałam - czyżby sama wiedziała, że narozrabiała???