Jump to content
Dogomania

Sara z urwanym ogonkiem jest w nowym domku;-)prosze admin o przeniesienie watku!!

Recommended Posts

Posted

elainfo napisał(a):
Klokłorczku kochany dla sary godzina nie ma znaczenia:evil_lol: .
dzieki dzieki-lepiej póxno niz wcale:diabloti: ( a i za ten haracz na Mafię..dzienx;-))):cool2:

szukam na kompie tego textu z allegro- mam nadzieję że gdzieś go mam ale nie wiem gdzie (taki rozpiździel w kompie ;))
a wiesz że nie tylko Ty nie masz kompa w domu?? haha... tez jestem w gronie przebierających w domu nogami... "co tam na dogo" :eviltong:
weszłam do pracy , zobaczyłam text anashara i od razu szukam textu...

no a co do mafii... zapłaciłam haracz bo liczę na mafijną przyjaźń :eviltong:

z mafią to lepiej w przyjaźni... szczególnie z tą wołomińską...

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anashar... luknij na poczte- wysłałam Ci do południa caly zestaw Saruchy na allegro... mam nadzieję że teraz aukcja poleci pomyślnie... bo ja taki pechowiec jestem- za co się nie biorę... to albo nic z tego nie wychodzi, albo... nic z tego nie wychodzi:evil_lol:... bo tak to jest- jak masz miękkie serce to trza mieć twardą du** ;)

Posted

Wrzucę, wrzucę ale niestety textu mi nie otwiera a samych zdjećć nie dam :(
Clockwork - sprawdź maila!

Co do Allegro - oni Ci konto zablokowali na wszystko czy tylko aukcje ściągneli???

Posted

Anashar napisał(a):
Wrzucę, wrzucę ale niestety textu mi nie otwiera a samych zdjećć nie dam :(
Clockwork - sprawdź maila!

Co do Allegro - oni Ci konto zablokowali na wszystko czy tylko aukcje ściągneli???

wysłałam ci text w programie open Office- bo word jest płatny...:diabloti:
sprawdzam poczte... zara... na allegro jeszcze mnie nie zablokowali- wycofali aukcje i 1 żółtą kartke...przy trzeciej won z allegro:angryy:

Posted

Anashar, Cloczek- dziekuje wam za wystawienie sary na allegro..:thumbs: super!!

ja wczoraj wrzuciłam na bono, pupilu i jeczszcze na jakims trzecim portalu.. ale juz nie pamietam coto było..;-))dzis lece dalej po portalach ogłoszeniowych..żmudna robota..:angryy:

Posted

[quote name='Anashar']A Ty masz aukcje ;)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=158432984

:cool2: super night kiler!!!
dziękujemy w imieniu Sarki i liczymy na dobre i szczęśliwe zakończenie... nie takie jak moje...

Sarka!! znajdziesz domek... oby szybko- bo rodzice Eli nie bardzo chcą ją zostawić u siebie na tymczasie!!!
powiem więcej- wcale jej tam nie chcą!!! mają ludziska swoje sprawy, życie... i Sarka im wcale nie jest do szczęścia potrzebna!!! ale i tak dziękujemy- bo dzięki nim Sarka nie jest jeszcze w schronie!!!:loveu:

Posted

to zdjęcia Sarki z domku, gdzie Sunia była zazdrosna o Sarkę i musiano ją oddać...:-( tu na fotkach- jeszcze początkowa przyjaźń... chciały się [SIZE=4]dogadać ... ale coś nie wyszło...:shake:

Posted

Niechce mi sie woiezryc ,ze nie ma zaintersowania nasza SARĄ!!!!!:shake:

ONA jest taka kochana przylepa!!! Czy naprawde nikt niechce suni, która przytula sie do człowieka jak małe dziecko proszac o troszke czułości....!!!

Posted

[CENTER]SARKO.. jak ja Cie zaniedbuję... nawet nie mam czasu podnieść- lekarze, rehabilitacje... a kiedy na dogo mam zaglądać??:shake:
:shake:
jak masz znaleźć domek jak nikt Cię tu nie odwiedza!!! jakoś tak cicho tu u Ciebie!!
:-(
Elu- wymiziaj Sarke ode mnie i powiedz jej że będzie dobrze!! długo mała się poniewiera ale to po to żeby w końcu znaleźć NAJLEPSZY DOM NA ŚWIECIE... (najlepszy i nie u mnie???:eviltong:;))
[/CENTER]