elainfo Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 clockwork napisał(a):przecież mówie- DOBRY fotograf!! a u mnie tylko aparat dobry... a fotograf ze mnie jak z koziej d*** trąbka :eviltong: A ja Cię zapraszam z Sarką do Jastrzębia... ale tylko na chwile!!:evil_lol: nie na stałe:eviltong: a napewno niechciałabys sarulki na stałe..?? wniej plynie krew bulki napewno by sie swietnie dogadała z twoim klockiem, kolor tensam ,tez siepotrafi zaslinić.. piwko tez lubi.. ona mi chciała nawet martini wychłeptac z kielicha.. :evil_lol: Klocek miał by towarzyszkę.. bylby jej Tzetem:loveu: :loveu: ja ja wysterylizuje..oczewiscie ,zeby nie bylomalych klocuszków... Quote
clockwork Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 elainfo napisał(a):a napewno niechciałabys sarulki na stałe..?? wniej plynie krew bulki napewno by sie swietnie dogadała z twoim klockiem, kolor tensam ,tez siepotrafi zaslinić.. piwko tez lubi.. ona mi chciała nawet martini wychłeptac z kielicha.. :evil_lol: Klocek miał by towarzyszkę.. bylby jej Tzetem:loveu: :loveu: ja ja wysterylizuje..oczewiscie ,zeby nie bylomalych klocuszków... nie no... chętnie przygarnęłabym ze 2 psiaki, ale.. po pierwsze nie mamy swojego mieszkania- a wynajęcie kiedy ma się psa (a co dopiero2-3) graniczy z cudem, po drugie pracujemy po 10-12 godzin, po trzecie szykują nam się co jakiś czas wyjazdy do Anglii (rządza pieniądza:lol:) więc nikt nie zająłby się naszymi psami... Już z Clockworkiem jest problem, jak gdzieś jedziemy... więc nici z większej ilości psów.. ale myśleliśmy o tym... Quote
elainfo Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 no własnie Śliczna sunia- jak długo jeszcze bedzie musiała czekac na prawdziwy kochajcy dom ???!! Quote
elainfo Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 wejde na maila -moze juz ktos z allegro napisał zapytanie o Sarę..???? Quote
clockwork Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 elainfo napisał(a):wejde na maila -moze juz ktos z allegro napisał zapytanie o Sarę..???? dajmy ludziom czas... na razie nawet nikt nie obserwuje:placz: Quote
elainfo Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 nikt sie nieinteresuje sarcia... Quote
elainfo Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 clockwork napisał(a):Ela... Ty podnoś tą Sarkę!! wiem wiem , wszyscy o niej zapomnieli lacznie ze mna:oops: :mad: :mad: Quote
clockwork Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bo my tu gadu gadu... a domku ani widu ani słychu!!!:placz: Quote
elainfo Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 clockwork napisał(a):bo my tu gadu gadu... a domku ani widu ani słychu!!!:placz: OTÓZ TO !! PRZYKRE JAK CHOLERA ALE CO ZROBIC!! NO TO MALA WSKAKUJ NA GÓRE... Quote
clockwork Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 NO SARUNIA!!! TAKA KOCHANA JESTEŚ, TAKA SKRZYWDZONA.... TAKA NIESZCZĘŚLIWA!!! zmykaj na pierwszą!!!!!!! zobaczysz jeszcze znajdziesz swój domek!!! :kciuki: Quote
kacha_wawa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Saruńka, zapraszam Cię na nocny spacerek :) Quote
Lord&Churchill Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Sarcia bardzo chce mieć swojego człowieka. Quote
kacha_wawa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Prosimy o domek stały, sunia jest młoda, kochana, czego chcieć więcej, a, że ją roznosi energia to chyba normalne w takim wieku... Pomóżcie proszę... Nikt nie pożałuje, Sarcia się odwdzięczy po stokroć :) Quote
elainfo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 SaruNku , wskakuj wyzej ,niech cie wypatrzy twój nowy domek.. szukamy PILnie domu dla 9 miesiecznej Sary!! najchetniej jako towarzyszka dla drugiego psa, dla dzieci...PILNIE PILNIE!!!! Quote
elainfo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 SAruchna moja bidulko, nikt Cie niodwiedza...;-((( wcały weekend spedzimy razem.. ale co dalej..??? Quote
clockwork Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 :angryy:... czemu ja jeszcze dziś nie zajrzałam do Sarki?? :sleep2:zaspałam cosik... cholewka... nie dobra ciotka!!!:modla: wybacz !!! Quote
clockwork Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 i na allegro też cisza... przypominam aukcyjke... http://www.allegro.pl/item156496475_bestialsko_skrzywdzona_mloda_suczka_przygarnij_.html Quote
elainfo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 ja juz porozklejałam ogloszenia zfotami na polach mokotowskich .. ale tez cisza.. na psa urok normalnie...;-((:placz: :placz: :placz: zaraz ja wrzuce na gumtree i poszukam jeszcze innych portali..gdzie by ja mzna było wrzucic.. tylko nie wiem jaksie obrobie .. bo pracy tu mam tyle.. i przez to tylko raz zajrzałm dzis do malej w ciagu tylu godzin... wstyd..:shake: :-( :-( Quote
elainfo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 sara na GUMTRee http://www.gumtree.pl/warszawa/87/7379887.html czy ktos moze pomóc wstawiac ja na inne portale...?????plisss:oops: :oops: Quote
jotpeg Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 elainfo, napisz do Paros :modla: , ona była dobra w te klocki Quote
jotpeg Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 takie ładne zdjęcia i nic się nie chwalicie: Quote
Recommended Posts