Jump to content
Dogomania

Sara z urwanym ogonkiem jest w nowym domku;-)prosze admin o przeniesienie watku!!

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
przecież mówie- DOBRY fotograf!! a u mnie tylko aparat dobry... a fotograf ze mnie jak z koziej d*** trąbka :eviltong:

A ja Cię zapraszam z Sarką do Jastrzębia... ale tylko na chwile!!:evil_lol: nie na stałe:eviltong:

a napewno niechciałabys sarulki na stałe..?? wniej plynie krew bulki napewno by sie swietnie dogadała z twoim klockiem, kolor tensam ,tez siepotrafi zaslinić.. piwko tez lubi.. ona mi chciała nawet martini wychłeptac z kielicha.. :evil_lol: Klocek miał by towarzyszkę.. bylby jej Tzetem:loveu: :loveu: ja ja wysterylizuje..oczewiscie ,zeby nie bylomalych klocuszków...

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elainfo napisał(a):
a napewno niechciałabys sarulki na stałe..?? wniej plynie krew bulki napewno by sie swietnie dogadała z twoim klockiem, kolor tensam ,tez siepotrafi zaslinić.. piwko tez lubi.. ona mi chciała nawet martini wychłeptac z kielicha.. :evil_lol: Klocek miał by towarzyszkę.. bylby jej Tzetem:loveu: :loveu: ja ja wysterylizuje..oczewiscie ,zeby nie bylomalych klocuszków...

nie no... chętnie przygarnęłabym ze 2 psiaki, ale.. po pierwsze nie mamy swojego mieszkania- a wynajęcie kiedy ma się psa (a co dopiero2-3) graniczy z cudem, po drugie pracujemy po 10-12 godzin, po trzecie szykują nam się co jakiś czas wyjazdy do Anglii (rządza pieniądza:lol:) więc nikt nie zająłby się naszymi psami... Już z Clockworkiem jest problem, jak gdzieś jedziemy... więc nici z większej ilości psów.. ale myśleliśmy o tym...

Posted

Prosimy o domek stały, sunia jest młoda, kochana, czego chcieć więcej, a, że ją roznosi energia to chyba normalne w takim wieku...
Pomóżcie proszę...
Nikt nie pożałuje, Sarcia się odwdzięczy po stokroć :)

Posted

SaruNku , wskakuj wyzej ,niech cie wypatrzy twój nowy domek..
szukamy PILnie domu dla 9 miesiecznej Sary!! najchetniej jako towarzyszka dla drugiego psa, dla dzieci...PILNIE PILNIE!!!!

Posted

ja juz porozklejałam ogloszenia zfotami na polach mokotowskich .. ale tez cisza.. na psa urok normalnie...;-((:placz: :placz: :placz: zaraz ja wrzuce na gumtree i poszukam jeszcze innych portali..gdzie by ja mzna było wrzucic.. tylko nie wiem jaksie obrobie .. bo pracy tu mam tyle.. i przez to tylko raz zajrzałm dzis do malej w ciagu tylu godzin... wstyd..:shake: :-( :-(