Opal Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dołączam zdjęcie Nr. 2. Jest z datą ale tylko dlatego, że bez tej daty nie połapałabym się w zdjęciach :cool3: Właściciel/Autor: Opal Psiak: Laguna Tytuł: "I co mnie tym aparatem budzisz?" No tak... to moja wina... chciałam jej zdjęcie zrobić jak śpi i pierwsze nie wyszło... Obudziłam ją i widać na zdjęciu jej niezadowolenie.. i słodki pyszczek też.. :p ;) No... w sumie to ona się nie obraziła... ale myślę, że tylko dlatego, że robię z niej gwiazdę aparatu :lol: Quote
asiunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Hej!! Metka autor i wlasciciel psa:Asiunia tytuł:daj buzi:lol: Quote
aga1215 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gratulki:B-fly::BIG::laola::BIG: wszystkim którzy brali udział ;) i tym z punktami i tym bez punkcików :multi: gratulacje :laola: :laola: :cunao: :cunao: Quote
misiaczek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 :klacz::klacz::klacz: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW I POZOSTAŁCH UCZESTNIKÓW :BIG: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Olynda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Gratulacje Daizycha wygrałaś !!! :multi::multi::multi: jo-jo nie łamie regulaminu... tak jak evka powiedziała... :lol::lol::lol: gratulacje.... Quote
LAURA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ooo...mamy 9 miejsce!:multi: 4 pkt,super :) Gratulacje dla WSZYSTKICH !!!!!!!!!:multi: Quote
Kiessa Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 GRATULACJE wszystkim :klacz: ja nie głosowałam na nikogo bo ..........sama niewiem :roll: moze dlatego ze wsztskie byly swietne i nie moglam sie zdecydowac :eviltong: Quote
Loona Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No łatwo wybrać nie było, za dużo ich żeby trzy tylko nominować. Dobrze że w nowej edycji można pięć wybrać :) Quote
jo-jo Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):Gratulacje Daizycha wygrałaś !!! :multi::multi::multi: jo-jo nie łamie regulaminu... tak jak evka powiedziała... :lol::lol::lol: gratulacje.... nie będę tu tego komentowć bo to nie temat do tego 8) Quote
KaRa_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Moja Saba 7mniejsce no no całkiem dobrze jej poszło:cool3: :cool3: :cool3: Quote
waldek2 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Witam, Jeżeli pozwolicie ja też się pobawie. Autor: waldek2 właściciel suni: waldek2 sunia: Megan tytuł fotki1: Smaczne te lody tytuł fotki2: jednego loda zabiorę do domu Quote
Behemot Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Pies: Nika Autorka: An3czka "Widzicie?! UFO!!!!" Quote
zalewscy Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ja też chce sie pobawić, ale nie wiem jak się foty wkleja :-( . Quote
Behemot Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 zalewscy napisał(a):Ja też chce sie pobawić, ale nie wiem jak się foty wkleja :-( . Wszystko masz wyjaśnione w wątku "Zdjęcie na forum: krok po kroku" Quote
e.v.a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 autor zdiecia-evaxon właścicielka piesia(Tigry)-evaxon "czasami bywa tak ze psu ....chce sie pic " Quote
Daisunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Behemot']Oto dlugo wyczekiwane, wytęsknione wyniki konkursu! [SIZE=2]Na początek, dla podgrzania atmosfery, parę statystyk: Do konkursu zgłoszono 127 zdjęć. Kilka zdjęć nie zakwalifikowało się do konkursu z powodu niespełnionych norm europejskich! Swoje głosy oddało..... stanowczo mniej osób, niż się tego spodziewałam! ;) A oto pierwsza trójka! Zacznijmy od miejsca trzeciego. (Orkiestra tusz!) Zaszczytne trzecie miejsce zajęło zdjęcie [SIZE=5]"Dość tych zdjęć". Na fotografii - Daisy. Autorką zdjęcia jest Daisunia. :klacz: Zdjęcie dostało 14 punktów. Serdecznie gratulujemy!!!! Drugie miejsce i srebrny medal zdobyło zdjęcie [SIZE=5]"Anielica". Na fotografii Thally, autorką zdjęcia jest Evelina. Zdjęcie dostało 16 punktow. Brawo!!!!! :klacz: I wreszcie miejsce pierwsze, złoty medal oraz tytuł najlepszego zdjęcia lutego zdobyło zdjęcie........ ........ ........ [SIZE=5]"Antyterrorysta"!!!! Na fotografii Szpilka. Autorką zdjęcia jest dbsst. Zdjęcie dostało 20 punktów. Wielkie brawa! :klacz::klacz::klacz: A oto lista pozostałych miejsc (imię psa - nick autora - tytuł zdjęcia) 4.Safi – Basiula22Tychy – „Safineczka-kropeczka” – 12 punktów 5.Dealer – Dealer - „Błagam, pozwólcie mi wejść na łóżko!” – 11 punktów 6.Basc0 – An3czka - „Zająć weimarski” – 9 punktów 7.Sabcia – KaRa_TC - „Ha, ha” – 5 punktów Axelek – Gosik - „Król Lew” - 5 punktów 8.Oskar – Daga_i_Oskar - „Cyrkowcem być” – 4 punkty 9.Marion i Mr Magoo – Laura - „Dwa łaciate rodzynki w miocie” – 4 punkty Jupi – Jupi - „Idziemy na spacer” – 4 punkty 10.Sonia – Behemot - „Jest mi tu jak w niebie” – 3 punkty Fiona i Layla – Cimi - „Początki miłości” – 3 punkty Basco – An3czka - „Szarżujący byk” – 3 punkty Oskar – Daga_i_Oskar - „Strażnik koniaku” – 3 punkty Dares – Agasia - „Ja tu jestem króliczkiem” – 3 punkty Alex – Gosiek - „Wesoły yorek” – 3 punkty Oskar – Daga_i_Oskar - „Latać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej” – 3 punkty 11.Drex – Marysia_i_gończy - „Paszczak” – 2 punkty Gaja – madzia18 sosnowiec - „Lecę, bo chcęęę” – 2 punkty Loco – PiotrekJ - „Nadciąga bestia” – 2 punkty Daisy – Daisunia – „Jak dobrze malamutem być” – 2 punkty Ben – panienkabubu - „Podskoczysz?” – 2 punkty Una – Marysia_i_gończy - „Podejrzliwa” – 2 punkty Figaro – Loona - „Nienawidzę kąpieli” – 2 punkty Alex – Gosiek – Wiewióra” – 2 punkty 12.Tossa – Andy440 - „Milczenie… psa” – 1 punkt Tyson aturo – teqquila - „Mam snurecek, mam snurecek” – 1 punkt Nero – kinga.l - „Nie ma mowy! Tu mam zamiar spać!” – 1 punkt Loco – PiotrekJ - „Mój mały wariat” – 1 punkt Igor – Cypryda - „Zaraz odlatuję” – 1 punkt Spartan – BeataJ - „Kocham biegać” – 1 punkt Beta – Alimak - „Gdzie moje kółeczko?” – 1 punkt WOOOW !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :lol: :)) dzieki wszystkim za glosy Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Pies: Ramzes Autor: nikusia "Lecę,bo chcę!!!" Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 A może być zdjęcie nie zrobione w marcuuu??? :razz: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Gratki dla wszystkich uczestników! Ciesze się, że tyle osób znalazło czas i chęci, aby wziąć udzial w konkursie! Ja - wstyd przyznać - ani jednego ani drugiego nie znalazłam... :oops: Może w marcu...? Pzdr. Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 zalewscy! jaki ma być autor, wykonawca, i tytuł zdjęcia? Quote
Recommended Posts