Jump to content
Dogomania

Konkurs "Zdjęcie grudnia" - WYNIKI!!! (str.12)

Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?  

113 members have voted

1. 1. Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?

• Tak
    • Tak, ale w zmienionej formie
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no i widzę ze i nasza daga oskarka ptaka-strażnika dorzuciła :cool3:

Madzia trwało to troche bo nie wiedzialam jakie fotki wybrac, a jak juz wybrałam to jak je opisac heh. A gdzie twoja Gajeczka??

Posted

imie psa: Zuzia
właściciel: JPo
zdjęcia zrobione w lutym przez JPo

1. Zamyślona

2. Księżniczka Zuzanna

3. Być modelką , być modelką ...

Posted

to ja wklejam moje zdięcia troszke i ch dużo...

Imie psa : Tasha
właściciel : Yorczka
Autor zdięcia : Yorczka

Ładna jestem co ????

A może jeszcze raz przyjdzie Św. Mikołaj ????

Jestem gotowa do konkursu piekności !!!

przepraszam wszystkich ale wszyscy nie musza mnie informowac i sie tak rzucac dostałam 1 pv i już poprawiam a tu widze wszyscy sie rzucili
przpraszam ale nie przeczytałam regulaminu... zadno moje zdięcie i tak nie wygra wiec nawet regulaminu nie czytałam...

Posted

Yorczka - regulamin mówi iż:
"1. Co miesiąc wybieramy 3 zdjęcia miesiąca. Każdy chętny przedstawia maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w lutym!) "

Chyba troszkę za dużo wrzuciłaś :eviltong:

Posted

poprostu to wiem bo powinien mi tylko to powiedziec własciciel topicku i pwiedział ja juz tro zmieniłąm a n8ie ktorzy dlaej to pisali ale juz koniec tematu przeciera poprawiłąm to.......

Posted

[quote name='Yorczka']przepraszam wszystkich ale wszyscy nie musza mnie informowac i sie tak rzucac dostałam 1 pv i już poprawiam a tu widze wszyscy sie rzucili
przpraszam ale nie przeczytałam regulaminu... zadno moje zdięcie i tak nie wygra wiec nawet regulaminu nie czytałam...Ciesz sie, ze Ci ludzie zwracaja uwage.
W nastepnej edycji moze sie okazac, ze przystapienie do konkursu w sposob niezgodny z regulaminem dyskwalifikuje uczestnika na czas nastepnej tury. :cool3:

Dla wszystkich przewrazliwionych na punkcie regulaminu :buzi: ;)