dbsst Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 O Rany! To moj PIERWSZY foto konkurs wygrany Dziekujemy Wszystkim za głosy bardzo DZIEKUJEMY za głosy i powiem szczerze ze jestesmy ja i modelina bardzo DUMNI z nas :cool3: :lol: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Autor: Hania Rupczewska właściciel: j.w. Pies: Gezesław tytuł: "szpieg z krainy deszczowców" Quote
Evelina Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ojjj Gosiek, Gosiek :shake: Gwaltem mi te nominacje z rak wyrwalas :angryy: :lol: ;) Quote
Evelina Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dziekuje wszystkim glosujacym na moje zdjatko :buzi: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: BRAWA DLA POZOSTALYCH ZWYCIEZCOW i UCZESTNIKOW KONKURSU Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 nikusia napisał(a):A może być zdjęcie nie zrobione w marcuuu??? :razz: Nie, tylko zdjęcia z marca. Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Evelina']Ojjj Gosiek, Gosiek :shake: Gwaltem mi te nominacje z rak wyrwalas :angryy: :lol: ;) :lol::lol::lol: tak mi przykro ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 autor i wlasciciel :basiulka22tychy tytul: Elegantka imie psa:Safi autor i wlasciciel :basiulka22tychy tytul: Dzis juz nie pije imie psa:Safi Quote
Jupi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 :lol: [quote name='dbsst']O Rany! To moj PIERWSZY foto konkurs wygrany Dziekujemy Wszystkim za głosy bardzo DZIEKUJEMY za głosy i powiem szczerze ze jestesmy ja i modelina bardzo DUMNI z nas :cool3: :lol: GRATULUJE SERDECZNIE ! ! ! bardzo sie cieszę że mój typ wygrał:lol: Quote
Jupi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Evelina'] Dziekuje wszystkim glosujacym na moje zdjatko :buzi: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: BRAWA DLA POZOSTALYCH ZWYCIEZCOW i UCZESTNIKOW KONKURSU GRATULUJE ! ! ! a mój drugi typ zajął 2 miejsce!!!:multi: dziekuje głosujacym na Jupka - 4 punkty to też coś:lol: Quote
zalewscy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='nikusia'] AUTOR: ZALEWSCY Autor: zalewscy Tytuł: " Nosa zaraz nie będzie" Pies: Max ( niestety już za tenczowym mostem ) :-( :-( :-( Quote
zalewscy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Tytuł: " A to zmęczony Rocki po całym dniu pozowania " Autor :zalewscy Pies : Rocki Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Behemot']Nie, tylko zdjęcia z marca. W takim razie w regulaminie jest błąd :evil_lol: Cytuję (wytłuszczenie moje!): [quote name='Behemot']Zasady: 1. Co miesiąc wybieramy 3 zdjęcia miesiąca. Każdy chętny przedstawia maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w lutym!) Pozdrawiam Marysia czepialska ;) i Una Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):W takim razie w regulaminie jest błąd :evil_lol: Cytuję (wytłuszczenie moje!): Pozdrawiam Marysia czepialska ;) i Una Sorki, już poprawiam :oops: Quote
Evelina Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Marysiu czepialska, lepiej Ci powiem :evil_lol: Jak wstawie zdjecie, ktorego nikt do tej pory nie widzial, to kto mi udowodni, ze nie jest z marca ? :evil_lol: Mowie Ci Behemot, dobrze przemyslany i zredagowany regulamin to polowa sukcesu na udany konkurs ;) Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Evelina napisał(a): Jak wstawie zdjecie, ktorego nikt do tej pory nie widzial, to kto mi udowodni, ze nie jest z marca ? :evil_lol: Każdy powinien rozważyć tę kwestię we własnym sumieniu :evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Autor i właściciel:Klaudia:-) Imię psa: Mika "Uwielbiam zime i napewno nie wróce do domu" Quote
Behemot Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Evelina'] Mowie Ci Behemot, dobrze przemyslany i zredagowany regulamin to polowa sukcesu na udany konkurs ;) Nie twierdzę, że regulamin, który zaproponowałam, jest bez skazy ;) W lutym podałam propozycję zasad i byłam otwarta na inne pomysły Dogomaniaków. Wszelkie propozycje do zmian i udoskonalenia zasad nadal mile widziane :lol: Quote
AgaCzips Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no to i my sie dołanczamy :] Właściciel psów i autor: AgaCzips pies:Czips tytuł: no to hop! pies:Czips tytuł: biegam po śniegu(a może w chmurach?) pies:Bleki tytuł: waiting for me!! Pozdrawiamy Aga Czips Bleki :) Quote
KaRa_ Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Autorem zdjecia jestem ja;) a na zdjeciu widnieje moja Saba "życie jest piękne" Quote
Paulina87 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 pies: Jura tytuł: "Pijana różowa landrynka" zdjęcie nr 2 "Ahhh... ci paparazzie...nawet pożądnie wyspać sie nie można" Quote
nikusia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Pies: Ramzes Autor: nikusia "Wakaaacje...znów będą wakaaacjeee, na pewno mam raaaacje...." Pies: Ramzes Autor: nikusia "Chrońmy się przed ptasią grypą...!:evil_lol: " Quote
Saba Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Autor: Saba Na zdjęciu: (od lewej) Fiona, Saba, Junior Tytuł: Wiosenne porządki :-D Na zdjęciu: Saba Tytuł: Piękne oczy masz... Quote
kinga.l Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 1. Imię : Nero Autor : kinga.l Tytuł : "Mam patyka,mam patyka :multi: " 2. Imię: Nero Autor: kinga.l Tytuł : "A ja lecę, lecę !! 3. Imię: Nero Autor : kinga.l Tytuł : "Wesołe jest życie psa!!" Quote
Fifek_Miśki Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Imię: Lordek Autor:Fifek_Miśki Tytuł: pierwszy dotyk marcowego słoneczka Quote
Recommended Posts