bajadera Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Autor : Sirion - zdjęcia 3.04.2006 suczka Flora wiek 19 dni Jaka jestem malutka ..... Chyba coś mi się pomyliło ? Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 A oto wyniki marcowej edycji konkursu! :smilecol: [SIZE=2]Do konkursu zakwalifikowało się 80 zdjęć. Zaszczytne III miejsce zdobyło zdjęcie........ [SIZE=3]"Nie znacie się na modzie". Na zdjęciu - Erga, autorką jest Luthien. Zdjęcie dostało 15 punktów. Wielkie brawa!!! :klacz::klacz::klacz: Na miejscu II..... rozbrajający uśmiech na zdjęciu "Uśmiechnij się!" Na zdjęciu Blondyneczka, autorką jest madzia18sosnowiec. Zdjęcie zdobyło 20 punktów. Brawo, brawo, brawo!! :thumbs::cunao::BIG: I wreszcie.... uwaga... uwaga... orkiestra tusz!! Na miejscu I wybitne, jedyne w swoim rodzaju zdjęcie [SIZE=3]"Szpieg z krainy deszczowców" Na zdjęciu Gezesław, autorką jest Hania Rupczewska. Zdjęcie zdobyło 23 punkty. :laola: A oto dalsza punktacja: 4. "Widzicie?! UFO!" - Nika - An3czka - 10 punktów 5. "Skoczek" - Jupi - Jupi - 8 punktów 6. "Uwielbiam zimę i na pewno nie wrócę do domu" - Mika - Klaudia - 7 punktów "Powrót mechagodzilli" - Basco - An3czka - 7 punktów 7. "Zalotniś" - Axelek - Gosiek - 5 punktów "Safi elegantka" - Safi - Basiulka 22tychy - 5 punktów „Wcale nie jest tak ciepło…a nie można się przeziębić!” - Erga - Luthien - 5 punktów "Spójrz mi w oczy" - Wektor - Aga1215 - 5 punktów 8. "Dziś już nie piję" - Safi - Basiulka22tychy - 4 punkty "Horror, a to tylko zabawa!" - Tara i Bullik - Ewa_m - 4 punkty "Miłość jest ślepa" - Safi i Mejk - Basiulka - 4 punkty "Prawdziwa braterska miłość" - Gomez i Diablik - agabass - 4 punkty 9. "Psi los" - Toska, Gizmo, Powderka, Bułka, Leon - Resurrus - 3 punkty "Wiosenne porządki" - Fiona, Saba, Junior - Saba - 3 punkty "Pierwszy dotyk marcowego słoneczka" - Lordek - Fifek_Miśki - 3 pukty "Obserwatorzy kombinatorzy" - Gomez, Macho, Diablik - 3 punkty 10. "No to hop!" - Czips - Agaczips - 2 punkty "Portret" - Loco - PiotrekJ - 2 punkty "Piłeczkowa schizofreniczka" - Barsa - Ambra - 2 punkty Brawa dla wszystkich laureatów i uczestników konkursu ! :klacz: Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 hmmmm ciekawe na 111 okienku o godzinie 11:11 napisalam swoj 1111 post :D:D:D:D hmmm czy to nie jest dziwne :D:D w dodatku wychodzi 11 jedynek :D:D:D zna sie ktos na numerologi czy jakos tak :D:D:D Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']hmmmm ciekawe na 111 okienku o godzinie 11:11 napisalam swoj 1111 post :D:D:D:D hmmm czy to nie jest dziwne :D:D To na pewno jakiś znak! Skreśl 1 i 11 w totolotka :lol::lol::lol: Quote
Mi. Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 OJEJ 3 miejsce!!!!! ALE SUPER!!!!!!!!!! :laola: :smilecol: :bigcool: :calus: :laugh2_2: :jumpie: dziękuje wszytskim za głosy i gratuluje nominowanym i tym którzy nie zdobyli głosu ;) Quote
talut Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Autor: Dbsst Pies: Monuch (wł. talut ;)) Tytuł: "Tyłem do przodu" Quote
Mi. Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 pies: erga właściciel: luthien temat: czyż nie jestem piękna? :loveu: Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Uwaga! W tej edycji głosujemy aż do 10 maja. [SIZE=2]Powód: na przełomie kwietnia i maja wyjeżdżam na tydzień, wracam 7-8 maja. Nominacje jak zwykle zgłaszamy do końca kwietnia. Quote
Daisunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Behemot']Uwaga! W tej edycji głosujemy aż do 10 maja. [SIZE=2]Powód: na przełomie kwietnia i maja wyjeżdżam na tydzień, wracam 7-8 maja. Nominacje jak zwykle zgłaszamy do końca kwietnia. o 10 maj to trzecie urodziny mojej panny :lol: Behemot możesz mi zmniejszyć fotke ktorą ci wyśle na PW ? Quote
Daisunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 "Hipnotyzująca Piłka" :lol: na zdjeciu Daisy autor : Daisunia pozdrowionka Quote
marlena924 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRAŃCÓW ! A my jak zwykle zero :lol: Quote
nathaniel Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='marlena924']GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRAŃCÓW ! A my jak zwykle zero :lol: My tez ;) Jest sztuka i sztuka :D Jedna tworza zdolni, drudzy mniej utalentowani :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 no trzeba przyznac ze z edycji na edycje konkurenci coraz silniejsi :eviltong: Quote
jo-jo Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='marlena924']GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYGRAŃCÓW ! A my jak zwykle zero :lol: my równiez... Quote
Jupi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 a my zajeliśmy tym razem 5 miejsce, no no coraz lepiej:lol: dziękuje wszystkim co głosowali na mojego Jupka:lol: Gratuluje wszystkim, którzy brali udział i najbardziej zwycięzcom:lol: zapomniałam zagłosowac tym razem:angryy: ale i tak wygrał mój faworyt:p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Jupi']a my zajeliśmy tym razem 5 miejsce, no no coraz lepiej:lol: no to gratulujemy :multi: Quote
Evelina Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Z lekkim opoznieniem ode mnie raczej niezaleznym :roll: GRATULUJE ZWYCIEZCOM :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jutro Thally wylosuje jeden z 10 numerkow i zobaczymy do kogo pojedzie obiecana kartka :lol: Quote
Evelina Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [SIZE="1"]Prosze, oto wyniki losowania Zwycięzcy skromnej nagrody jaką ufundowałam. :lol: Fotorelacja z losowania. :bigcool: Dla jasnosci, Szanowna Przewodniczaca konkursu proszona jest o imienne wskazanie zwyciezcy tego losowania ;) Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ewa, Twoje pomysly sa niesamowite :) Relacja swietna! Juz od pierwszego zdjecia trzymala w napiecu :lol: Podziekuj ladnie Thally, ze zechciala wylosowacpileczke :) Quote
Behemot Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Najwyższa Instancja Konkursowa ogłasza, że "właścicielem" szczęśliwego numerka 10 jest..... ... Waldek2 oraz jego sunia Megan na zdjęciu "Smaczne te lody" :smilecol: A oto i wyżej wspomniane zdjęcie :lol: P.S. Evelina, genialna sesja zdjęciowa z losowaniem numerka :cool2: Quote
Evelina Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Teklunia']Ewa, Twoje pomysly sa niesamowite :) Relacja swietna! Juz od pierwszego zdjecia trzymala w napiecu :lol: Podziekuj ladnie Thally, ze zechciala wylosowacpileczke :)Dzieki :multi: Losowanko robilam doslownie przed godzina. :lol: Psica wyglaskana, nie mogla jedynie zrozumiec od kogo te glaski ? :evil_lol: [quote name='Behemot']Najwyższa Instancja Konkursowa ogłasza, że "właścicielem" szczęśliwego numerka 10 jest..... ... Waldek2 oraz jego sunia Megan na zdjęciu "Smaczne te lody" :smilecol: A oto i wyżej wspomniane zdjęcie :lol: P.S. Evelina, genialna sesja zdjęciowa z losowaniem numerka :cool2: Zechciej wiec Droga Instancjo wystosowac PW odpowiedniej tresci do zainteresowanego. :lol: Tak na wszelki wypadek ;) [SIZE="1"]Przypominam, ze kartka bedzie wyslana poczta, wiec potrzebny jest adres pocztowy. :) Quote
Behemot Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Evelina napisał(a): Zechciej wiec Droga Instancjo wystosowac PW odpowiedniej tresci do zainteresowanego. :lol: Tak na wszelki wypadek ;) Sie robi, pani kierowniczko :cool3: Quote
Recommended Posts