Jump to content
Dogomania

Konkurs "Zdjęcie grudnia" - WYNIKI!!! (str.12)

Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?  

113 members have voted

1. 1. Czy chcesz kolejnej edycji konkursu w 2007 roku?

• Tak
    • Tak, ale w zmienionej formie
    • Nie
      0

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i żeby moja znajda zazdrosna nie była
autor:ambra
pies: Barsa
tytuł: piłeczkowa schizofremiczka:diabloti:

iiii
tytulik: sen na wannie

zdjęcia świeże bo dzisiejsze:megagrin:

Posted

Właściciel: madziasto4
Autor zdjęcia: madziasto4
Pies: Master

Tytuł: "mały odrzutowiec"

Tytuł : "zawstydzony"

Tytuł: "lustereczko powiedz przecie, kto najpiękniejszy jest na świecie?"

Posted

jo-jo napisał(a):
mam nadziejenże moje wszystko jest dobrze opisane 8)

Opisane było dobrze, ale chyba zdjęcia były za duże, bo mod na ich miejsce wstawił linki...

Posted

Nominuję do zwycięstwa w marcowej edycji konkursu fotkę: :bigcool:

Autor : aga1215
Gentelman na zdjęciu: Wektor

Tytuł zdjęcia: Spojrz mi w oczy

Encyklopedie mówią, że typowym przykładem Wektora jest siła,
która ma zawsze pewną wartość, kierunek i zwrot w przestrzeni trójwymiarowej.
Wartość w jego przypadku jest niemierzalna, kierunek i zwroty: na ogół po ogrodzie i wokół płotu.

Popatrzcie na siłę i inteligencję spojrzenia, którym Was przenika.
Nic się przed nim nie ukryje, ani kłamstwo, ani schowany w kieszeni serdelek.
:gent:

Posted

Behemot napisał(a):
Opisane było dobrze, ale chyba zdjęcia były za duże, bo mod na ich miejsce wstawił linki...

enie zna się wszystkie były odpowiednie 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
Behemot napisał(a):

enie zna się wszystkie były odpowiednie 8)
Zdjecia sa za duze i w obecnym formacie moga byc prezentowane jedynie w formie linkow :cool1:

Posted

imię: Gomez
właściciel: agabass
tytuł: Kołysanka niemowlaka. Artyści moja siostra Monika, Gomez młody Karollo.

tytuł: obserwatorzy kombinatorzy.
Psy: od lewej Gomez, Maczo i Dablik.

chyba się spóżniła ze zgłoszeniem no trudno ale już niech sobie chłopaki pobęda w topiku hahah
pozdrawiam

Posted

agabass napisał(a):
hahah no ta plamka to niczego sobie ogoniasty ogonek :lol: :lol:

ale ogoniasty ogonek idelany jest :lol: piesio białe a ogonek akurat czarny suuper :lol:

Posted

tyle jest fajnych i pięknych zdjęć, że bardzo trudno podjąć decyzję
ale pomyślałam sobie, że jedno z prześmiesznych zdjęć to właśnie to, choć z wielu się tak naprawdę śmiałam. madzia18sosnowiec

Posted

Rozpoczynamy trzecią, kwietniową edycję konkursu :lol: Uwaga: drobna zmiana: odtąd możemy głosować na 5 zdjęć miesięcznie! (Ale tak samo jak do tej pory nominujemy tylko 3).

Zasady:
1. Co miesiąc wybieramy 3 zdjęcia miesiąca. Każdy chętny przedstawia maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w kwietniu!) - opatrzone komentarzem (to wyjaśnię w kolejnym punkcie). Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc.
2. Dogomaniacy głosują na maksymalnie 5 zdjęć - przyznając punktację od 1 do 5 punktów (za najlepsze zdjęcie). Nie głosujemy na zdjęcia, ktore sami nominowaliśmy! Nie wklejajcie zdjęć, na które głosujecie! Wystarczy imię psa, nick autora i jego komentarz do zdjęcia. Można głosować na zdjęcia tego samego autora (i dlatego potrzebne są komentarze do zdjęć, by uniknąć nieporozumień, a poza tym są fajne ;-)). Jeżeli chcecie głosować tylko na jedno czy dwa zdjęcia, również podajcie punktację. Głosować można na bieżąco, przez cały miesiąc, ale pamiętajcie, że w ciągu miesiąca można oddać głos tylko na 5 zdjęć, więc wybór musi być przemyślany! :lol:
3. Nominacje przedstawiamy do północy 30 kwietnia. Głosujemy do północy z 9 na 10 maja. Po tych terminach ani kandydatury, ani głosy nie będą przyjmowane. Uważam, że głosowanie powinno być ukryte, wtedy niespodzianka na koniec będzie większa! :lol: Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. Będę je zliczać na bieżąco i na początku maja podam wyniki - 3 zdjęcia, które uzyskały największą liczbę punktów oraz pierwszą dwudziestkę (sama punktacja, bez zdjęć). Jeżeli uważacie, że ta forma obliczania głosów nie jest OK, zaproponujcie inną ;-)
4. Zdjęcia nie spełniające norm europejskich ;-) (imię psa, nick autora i tytuł zdjęcia oraz odpowiedni rozmiar zdjęcia) nie zakwalifikują się do konkursu.

Pamiętaj, Dogomaniaku! Jeżeli nie weźmiesz udziału w wyborach, nie będziesz miał prawa krytykować zwycięzców! :diabloti: Wszyscy do urn!

Jesli zmniejszenie lub wstawienie zdjęcia sprawia komus klopot
prosze wyslac PW do moda - Eveliny lub Pasavery.

Uwaga! W tej edycji głosujemy aż do 10 maja.
[SIZE=2]Powód: na przełomie kwietnia i maja wyjeżdżam na tydzień, wracam 7-8 maja.
Nominacje jak zwykle zgłaszamy do końca kwietnia.

Link do topiku zdjecie marca

Posted

No to będę pierwsza :cool3: . To zdjęcie zrobiłam dzisiaj w czasie spacerku.

Autor: KropkaKropka (czyli ja :diabloti: )
Pies (w zasadzie suczka): Foczka
Tytuł: "Czyż nie jestem piękna :laugh2_2: ?!
A mój jęzor jeszcze piękniejszy, no nie?!"

Posted

Autor: aaliw
Pies: Polo
Tytul: Czekam grzecznie na obiecany spacerek :loveu:

Pies: Polo???? :crazyeye:
Tytul: Ale byla impreza :diabloti: Pani w stanie przedzawalowym......

Pies : Polo
Tylul: Moze Pani da sie przeprosic, jak jej listek przyniose? Ale na impreze to juz chyba nie pozwoli pojsc :roll: