misiaczek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 autor:misiaczek psy:Misia & Soto LENIUCHY ;) Quote
Jupi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 autor zdjęcia: Jupi:lol: właściciel: Jupi:lol: pies: Jupi:lol: tytuł:Czarno na białym:lol: tytuł:Znalazła się odrobina zielonego:lol: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Witam! Chce zglosic 2 zdjecia Gosi przedstawiajace jej Axelka. a wiec: autor - Gosiek pies - Axelek "Król Lew" "Pies cyrkowy" Quote
Loona Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No to teraz ja ;) Autor: brat Właściciel: Loona Pies: Figaro "Pejzarz sentymentalny" Autor: brat Właściciel: Loona Pies: Ili "Zdobywczyni" Autor: Loona Właściel: Loona Pies: Figaro "Nienawidzę kąpieli" Quote
Basia&Safi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 wowwww jak on groznie wyglada hihi :):) Quote
Polna Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Pies na zdjęciu: Fanta (Fatma z Celestynowskiego Uroczyska) Autro: Polna Właściciel psa: Polna :) "NO widzisz go, widzisz? Tego no zająca :)" Quote
Dobcia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Na zdjęciu: Hasan Autor: Dobcia Właściciel: brat "Zdziwienie według Hasana":loveu: -------------------------------------------------------------------------- Na zdjęciu: Negro Autor: Dobcia Właściciel: Dobcia "Łapać te krooopelki !" -------------------------------------------------------------------------- Na zdjęciu: Hasan i Negro Autor: Dobcia Właściciel: Dobcia "Daj buzi, buzi na zgode" :) Quote
HuSkYdIaNa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 ja tez cos dam:razz: :p :evil_lol: Imię:Diana Włąściciel:Tomek Autor:Tomek Quote
LAURA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 i ja cos dam :) Imię: od lewej - Marion Herbu Wąsal i Mr.Magoo Herbu Wąsal :) Właściciel: narazie my:evil_lol: Autor fotki : LAURA Tytuł: "Dwa łaciate rodzynki w miocie" Imię:Miriam Herbu Wąsal Właściciel- narazie my Autor fotki: LAURA Tytuł: "Jak mi dobrze..." Quote
Jupi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 trzecie zdjęcie jupka do konkursu lutowego; autor: Jupi właściciel: Jupi pies: Jupi tytuł :"Idziemy na spacer" Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Dziś ostatnia szansa na podanie swoich nominacji! Jeszcze do północy przyjmujemy zdjęcia. Przypominam, że głosujmy do północy z 3 na 4 marca :lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 ja bardzo chcialam zglosic dwa zdjecia autor fot: Gosiek włascieciel :Gosiek pies(:roll: tylko jak patrze na te zdjecia to do konca nie jestem pewna czy to pies...): ALEX 1. "wiewióra" 2. "wesoły yorek" :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Polska gola!!!!!!!!!!!!!! Piesek kiki Dwaj przyjacielew z boiska Piesek Wafel A co mi tam, ja też chyba mogę Suczka Patrycja Autor Draczyn Quote
Behemot Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Przypominam, że głosy na nominowane zdjęcia można wysyłać jeszcze do północy z 3 na 4 marca - do mnie na PW :lol: Część osób już głosowała. Są faworyci, ale walka trwa! Czy robimy następną, marcową edycję konkursu? :lol: Quote
Mi. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Behemot']Czy robimy następną, marcową edycję konkursu? :lol: no jasne!! Quote
Behemot Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Rozpoczynamy drugą, marcową edycję konkursu :lol: Uwaga: drobna zmiana: odtąd możemy głosować na 5 zdjęć miesięcznie! (Ale tak samo jak w lutym nominujemy tylko 3). Zasady: 1. Co miesiąc wybieramy 3 zdjęcia miesiąca. Każdy chętny przedstawia maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w marcu!) - opatrzone komentarzem (to wyjaśnię w kolejnym punkcie). Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc. 2. Dogomaniacy głosują na maksymalnie 5 zdjęć - przyznając punktację od 1 do 5 punktów (za najlepsze zdjęcie). Nie głosujemy na zdjęcia, ktore sami nominowaliśmy! Nie wklejajcie zdjęć, na które głosujecie! Wystarczy imię psa, nick autora i jego komentarz do zdjęcia. Można głosować na zdjęcia tego samego autora (i dlatego potrzebne są komentarze do zdjęć, by uniknąć nieporozumień, a poza tym są fajne ;-)). Jeżeli chcecie głosować tylko na jedno czy dwa zdjęcia, również podajcie punktację. Głosować można na bieżąco, przez cały miesiąc, ale pamiętajcie, że w ciągu miesiąca można oddać głos tylko na 5 zdjęć, więc wybór musi być przemyślany! :lol: 3. Nominacje przedstawiamy do północy 31 marca. Głosujemy do północy z 3 na 4 kwietnia. Po tych terminach ani kandydatury, ani głosy nie będą przyjmowane. Uważam, że głosowanie powinno być ukryte, wtedy niespodzianka na koniec będzie większa! :lol: Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. Będę je zliczać na bieżąco i na początku kwietnia podam wyniki - 3 zdjęcia, które uzyskały największą liczbę punktów oraz pierwszą dwudziestkę (sama punktacja, bez zdjęć). Jeżeli uważacie, że ta forma obliczania głosów nie jest OK, zaproponujcie inną ;-) 4. Zdjęcia nie spełniające norm europejskich ;-) (imię psa, nick autora i komentarz/podpis do zdjęcia oraz odpowiedni rozmiar zdjęcia) nie zakwalifikują się do konkursu. Pamiętaj, Dogomaniaku! Jeżeli nie weźmiesz udziału w wyborach, nie będziesz miał prawa krytykować zwycięzców! :diabloti: Wszyscy do urn! Jesli zmniejszenie lub wstawienie zdjęcia sprawia komus klopot prosze wyslac PW do moda - Eveliny lub Pasavery. Link do topiku "Zdjecie lutego" Quote
Behemot Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 batmanka napisał(a):a gdzie sie głosuje?? :placz: Swoje głosy przyślij do mnie na PW. Quote
jo-jo Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 batmanka napisał(a):a gdzie sie głosuje?? :placz: Czyżbyś Kochana głosowała ? :lol: Quote
Draczyn Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 jo-jo napisał(a):Czyżbyś Kochana głosowała ? :lol:A dlaczego mialaby nie głosować?????????????????????? Quote
Behemot Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Rywalizacja jest niesłychanie zacięta! Łeb w łeb idą... yyy... nie powiem :eviltong: Dogomaniaku - i Ty możesz mieć wpływ na to, kto zwycięży! Oddaj swój głos! :lol: Quote
jo-jo Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Draczyn napisał(a):A dlaczego mialaby nie głosować?????????????????????? yyy ja nie mówie że ma nie głosować :-? Quote
Behemot Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Dziś ostatnia szansa na oddanie swoich głosów! Przysyłajcie je do mnie do północy na PW, ale - błagam - najpierw przeczytajcie Regulamin!!! Quote
Recommended Posts