Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję sunię-brak słów.Do końca września jestem spłukana-reforma szkolna,a ja dwie córy do szkoły muszę wyprawić,a trzecią do przedszkola,ale w październiku coś dorzucę.

Posted

:placz::placz::placz::placz::help1::help1::help1::Help_2:Nastepny zwyrodnialec płakac się chce jak się widzi taka tragedię coraz bardziej nienawidze ludzi poproscie panią Teresę Borcz ona potrafi czynic cuda przeciez wyprowadziła z bardzo złego stanu pieska ktory nie miał siersci napewno cos zaradzi i pomoże

Posted

danavas napisał(a):
wpłaciłam 10 zł...nie dam rady więcej......przykro mi....

Nie ma za co przerpaszać tu każda kwota jest ważna i zbliża do celu. Dziękuje w imieniu Tessy.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jestem. Słów brak..
Rozsyłam wątek.
no i rozesłała .... jestem i będę. Tessa małe ... duże dziecko. Tak krótko żyje na tym świecie, a tyle już doznała cierpień:shake:

Posted

Miałam sunię z poważną nużycą - zaczęłam od kąpieli w tym dziwnym środku, który się rozcieńcza, później wit B z zastrzykach i mnóstwo innych leków. Kolejno szły sterydy i odżywianie pieska. Koniecznie kazano mi podawać masło, oliwę z oliwek, żółtka jaj. I dobre, zbilansowane jedzenie. Sunia ze strasznego stanu wróciła do całkowicie odrośniętej sierści. Ona ma zaniedbane oczy jak widać na zdjęciu - może tu najpierw jakiś lek? Biedne maleństwo....
Przytulam ją mocno..