Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie. Ręce opadają :( Już przelałam pieniążki. Mam parę rzeczy na bazarek dla suni. Pod wieczór powrzucam, ewentualnie na allegro. Jak Wam pasuje dziewczyny.

Posted

abra43 napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::help1::help1::help1::Help_2:Nastepny zwyrodnialec płakac się chce jak się widzi taka tragedię coraz bardziej nienawidze ludzi poproscie panią Teresę Borcz ona potrafi czynic cuda przeciez wyprowadziła z bardzo złego stanu pieska ktory nie miał siersci napewno cos zaradzi i pomoże

Pani Teresa pomogła wielu naszym psiakom. Na pewno powiem jej o Tessie, chyba, że szybciej sama się tu pojawi

Posted

Jestem i ja z zaproszenia cioteczki AgusiP!
Biedaczysko... kto ja mogl do takiego stanu doprawdzic i jak dlugo to musialo trwac...?!

W chwili obecnej bez funduszy, ale po 28 postaram sie cos dorzucic.
Pytanko czy ktos bedzie moze mial PayPala tak zebym mogla sprawnie przelew z zagranicznego banku zrobic?

Posted

Ironiaaa napisał(a):
Jestem i ja z zaproszenia cioteczki AgusiP!
Biedaczysko... kto ja mogl do takiego stanu doprawdzic i jak dlugo to musialo trwac...?!

W chwili obecnej bez funduszy, ale po 28 postaram sie cos dorzucic.
Pytanko czy ktos bedzie moze mial PayPala tak zebym mogla sprawnie przelew z zagranicznego banku zrobic?

Pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
Ja niestety nie mam PayPala:shake:

Posted

Mylenium napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Ręce opadają :( Już przelałam pieniążki. Mam parę rzeczy na bazarek dla suni. Pod wieczór powrzucam, ewentualnie na allegro. Jak Wam pasuje dziewczyny.

Nie zauważyłam postu pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Wszystkim za przybycie do Tessy dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jestem na zaproszenie. Moja Tosia mi staje przed oczyma. Łysa była jak słonik i chuda jak wiórek... Tessa jest młoda - da radę. Tylko jedno błaganie - niech Wam nie przyjdzie do głowy leczyć ją u dr Dembele - sławnego dermatologa, "eksperta" od nużycy... Jak sądzicie - rozglądać się za DT?...