santino Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']z wielka przyjemnascia ja Ciebie tu powitam:):):)[/QUOTE] Ja również :) Mam nadzieję, że ten wątek pokaże jak wielu jest dobrych ludzi nastawionych na BEZINTERESOWNĄ pomoc zwierzakom!!!! Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='obraczus87']Czy mogę się dopisac do Waszego Klubu ?? :cool3:[/QUOTE] Yes, yes, yes :) Ellig, miło, że chcesz mnie zrobić "funkcyjną", ale niech to jednak będzie ktos doświadczony :) Quote
Nutusia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 No proszę - Zarząd się wyłonił - GRATULUJĘ! :) Mmd - nie wymiguj się! Bierz stołek jak dają i... rządź :evil_lol: Jesteś wystarczająco doświadczona, a do tego czasowa i baaaardzo mądra! Co do składek, to myślę, że mogłyby się "opodatkować" również osoby nie prowadzące BDT - wtedy byliby naszymi członkami honorowymi i też mieli wpływ na rozdział środków... I jeszcze słówko w sprawie wyżła - hodowca nie jest zainteresowany losem psa?!?!?!????? Quote
obraczus87 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']z wielka przyjemnascia ja Ciebie tu powitam:):):)[/QUOTE] [quote name='santino']Ja również :) Mam nadzieję, że ten wątek pokaże jak wielu jest dobrych ludzi nastawionych na BEZINTERESOWNĄ pomoc zwierzakom!!!![/QUOTE] [quote name='mmd']Yes, yes, yes :) Ellig, miło, że chcesz mnie zrobić "funkcyjną", ale niech to jednak będzie ktos doświadczony :)[/QUOTE] Dziekuję ;) A swoja drogą uważam, że jestes osoba, któa idealnie nadaje sie na to stanowisko ;) więc bierz i nie narzekaj :evil_lol: ---------------------------------------------------------------------------- [B]Klubowicze deklarujący pomoc ale z różnych względów nie mogący zajmować się bezpośrednio podopiecznymi jako BDT/BDTzD: :loveu:[/B] 1 obraczus87, woj.mazowieckie 2 oferuję pomoc - transport (ze względu na małą dyspozycyjność nie jestem w stanie zawsze pomóc), pomoc w umieszczaniu zdjęć, pomoc w szukaniu DS, czasami wyślę grosik, wesprę dobrym a niekiedy niedobrym (ale szczerym) słowem :evil_lol: , wykonam wizytę przedadopcyjną (Ząbki, Warszawa - w zależności od dzielnicy oraz mojej dyspozycyjności) Quote
Ellig Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='mmd']Yes, yes, yes :) Ellig, miło, że chcesz mnie zrobić "funkcyjną", ale niech to jednak będzie ktos doświadczony :)[/QUOTE] Milo nie milo trzeba miec tzw. "spojrzenie z boku", bez wielkich emocji tylko rzeczowo, w kocu bedzie chodzilo o pomoc rowniez finansowa:) Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Nutusia'](...) baaaardzo mądra! Co do składek, to myślę, że mogłyby się "opodatkować" również osoby nie prowadzące BDT - wtedy byliby naszymi członkami honorowymi i też mieli wpływ na rozdział środków...[/QUOTE] Punkt 1 - a to Ci nowina z samego rana :evil_lol: Punkt 2 - moge się opodarkować, ale tylko na 10/mies. od września (muszę sie asekurować, bo i tak zawsze popłynę ;) ) Aha - zapomniałam o jeszcze jednej formie pomocowej: czasem domy wizytuję, ale nie zawsze mam jak dojechać, więc raczej północna Łódź. Quote
Igiełka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Witamy nowo przybyłych :lol: Obraczus87 podaj jeszcze tel :lol: i Ciotki,które jeszcze nie podały pilnie proszone o wykonanie zadania :evil_lol: mmd ty bierz zastepce bo drugiego razu już nie będzie hihi :evil_lol: co prawda nie ukrywam że lepiej rządzić byłoby na odwrót i.. można jeszcze zostawić tak jak było dla porządku :eviltong: Nutusia to jest dobry pomysł :lol: tylko jeszcze zastanawiam się czy robimy typową skarpetę czy skupiamy się tylko na Klubowiczach-podopiecznych i Ich aktualnych potrzebach? Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Mój tel. i tak już ma połowa dogomanii, więc podaję: 605298058 (czynne od 10.30-1.30 ;)) Myślę, że część skarpetowa, jak się zorganizuje to ok, ile będzie to będzie, zawsze coś się na szybko "zatka". A część z klubowymi podopiecznymi niech będzie cały czas, bo np. ogłoszenia robią dziewczyny również za free, jak mają czas. No i od razu na początku będzie wiadomo, co komu potrzeba. Mi się bardzo podoba taki fragment rozwiązania, bo sama to wymyśliłam :D Quote
Nutusia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Nie ma to jak spojrzeć na siebie od rana inaczej :) Ja też domy sprawdzam!!! Wwa centrum, Wola, Żoliborz, Bielany, Chomiczówka i po trasie na Gdańsk (Łomianki, Kiełpin, Dziekanów, Palmiry, Nowy Dwór Maz...) Aha, i jeszcze zgłoszę (choć na razie bez wiedzy Zainteresowanej :evil_lol:), że w naszej pierdykniętej rodzinie mamy Osobę, która pociągiem przewozi małe psiaczki oraz kotki praktycznie za koszt miejscówki ;) I ja czasami do Łodzi jeżdżę samochodem Dziecię me zwizytować - wtedy w obie strony mogę zabrać (bezpłatnie oczygwizdek) pasażera, karmę czy inny "towar" :evil_lol: Quote
necianeta89 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dziękuje dziewczyny, co do wyżła, info poszło do SOS na fb, oraz dziewczęta z forum się kontaktują :) Dzięki :) Quote
santino Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']Milo nie milo trzeba miec tzw. "spojrzenie z boku", bez wielkich emocji tylko rzeczowo, w kocu bedzie chodzilo o pomoc rowniez finansowa:)[/QUOTE] Zgadzam się!! [B]mmd[/B], chyba jesteś przegłosowana ;) a za Twoją kandydaturą przemawia także fakt, że jako Wiceprezes Zarządu będziesz mieć pełne uprawnienia do weryfikacji kalkulacji dokonywanych przez skarbnika, co się może okazać niezbędne ;) Quote
Nutusia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 No właśnie - ktoś te cyferki musi umieć okiełznać :) Quote
Igiełka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Może zorganizujmy tylko część Klubową będzie bardziej przejrzyście a stałe wpływy także tutaj będą niezbędne po dłuższym czasie funcjonowania pomocy finansowej. Jeszcze zanim ruszmy musimy ustalić wysokość tej pomocy a także to jaką będzie miała ona formę jednorazową, dorażną, stałą ;) Quote
obraczus87 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Igiełko - bardzo prosze ;) numer mój ma juz i tak wiele osób - o wiele za dużo :crazyeye: :evil_lol: 663805384 Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']mozna tez tel . podawac na pw:)[/QUOTE] Po co - i tak prawie wszyscy mają :) Quote
obraczus87 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='mmd']Po co - i tak prawie wszyscy mają :)[/QUOTE] Dokładnie ;) Quote
Nutusia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Inicjatywa się rozwija, szeregi powiększają... Chyba czas pomyśleć o... zjeździe plenarnym! :) Jakby co - ja zapraszam do siebie! Quote
Igiełka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Nutusia']Inicjatywa się rozwija, szeregi powiększają... Chyba czas pomyśleć o... zjeździe plenarnym! :) Jakby co - ja zapraszam do siebie![/QUOTE] To miło z Twojej strony :) Quote
anita_happy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 witam baloniary..ja jak wróce i nie bede vojazowac to zaraz biore jakiegoś malego srocha na bdt:) wali sie pali, tęsknie za pampersami i zasikaną podłoga...za zapachem mlesiowego brzuszka. to jest tak - adoptowałam z ulicy dorosłe suki, a swoje macierzyńskie instynkty spełniam jako bdt dla kurdupli i za kazdym razem powtarzam - dziwie sie ludziom co adoptują szczeniaki...w momencie adopcji jestem happy - bo sie pozbywam szczocha...:) potem po takie adopcji nadchodzi smutek..człowiek łezkę uroni, ze juz szczoszka nie ma... a psiowa rodzina powiększa się i tak na kazde swieta trzeba wysyłac więcej kartek i pozdrowien swiątecznych :) Quote
kasumi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='anita_happy']witam baloniary..ja jak wróce i nie bede vojazowac to zaraz biore jakiegoś malego srocha na bdt:) wali sie pali, tęsknie za pampersami i zasikaną podłoga...za zapachem mlesiowego brzuszka. to jest tak - adoptowałam z ulicy dorosłe suki, a swoje macierzyńskie instynkty spełniam jako bdt dla kurdupli i za kazdym razem powtarzam - dziwie sie ludziom co adoptują szczeniaki...w momencie adopcji jestem happy - bo sie pozbywam szczocha...:) potem po takie adopcji nadchodzi smutek..człowiek łezkę uroni, ze juz szczoszka nie ma... a psiowa rodzina powiększa się i tak na kazde swieta trzeba wysyłac więcej kartek i pozdrowien swiątecznych :)[/QUOTE] hahah, przyszła baloniara :D a ja chciałabym kogoś wykorzystać :D do napisania kilku tekstów do ogłaszania, ktoś chętny? :) Quote
Zosia123 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dzięki za zaproszenie :) Na razie tylko się zapisuję, poczytam sobie później, bo wątek dość długi :) Quote
necianeta89 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 proponuje jeszcze zaprosić Inga.mm :) btw. Igiełka skąd jesteś? Bo jam jest pani fotograf z zawodu :oops: i mogę porobić zdjęcia jeśli niedaleko... EDIT: dopatrzyłam się, że jednak za daleko :( Quote
mari23 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='necianeta89']proponuje jeszcze zaprosić Inga.mm :) btw. Igiełka skąd jesteś? Bo jam jest pani fotograf z zawodu :oops: i mogę porobić zdjęcia jeśli niedaleko... EDIT: dopatrzyłam się, że jednak za daleko :([/QUOTE] ale ja bliżej - Wrocław biorąc za Twoje miejsce zamieszkania ;) szczeniaczki 3 mam do rozdania - nie u mnie, ale historia niezwykła, poczytajcie... myślę, że maluszki domki znajdą, jednak sunia..... wyjątkowa! [url]http://www.dogomania.pl/threads/213389-Urodzi%C5%82a-w-lesie-i-posz%C5%82a-po-pomoc-do-ludzi-Tula-sunia-dzielna-i-wyj%C4%85tkowa[/url] Quote
necianeta89 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='mari23']ale ja bliżej - Wrocław biorąc za Twoje miejsce zamieszkania ;) szczeniaczki 3 mam do rozdania - nie u mnie, ale historia niezwykła, poczytajcie... myślę, że maluszki domki znajdą, jednak sunia..... wyjątkowa! [url]http://www.dogomania.pl/threads/213389-Urodzi%C5%82a-w-lesie-i-posz%C5%82a-po-pomoc-do-ludzi-Tula-sunia-dzielna-i-wyj%C4%85tkowa[/url][/QUOTE] aktualnie przebywam na podbeskidziu, ale jak będę wybierać się na dolnyśląsk mogę i twojej ferajnie porobić jakies fotosy ;) Quote
Recommended Posts