Nutusia Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 W pierwszym poście stoi napisane: [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Pomoc będzie udzielana tylko tym BDT, które same się zmagają z tymczasowaniem zwierzaków. [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2]Dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że jeśli BDT ma wsparcie organizacji, nie może się ubiegać o pomoc ze strony KWB. Jeśli uważacie, że potrzebny jest dodatkowy zapis (żeby wpisać wyraźnie słowo "fundacja", wystąpię do Maupa4 z prośbą o uzupełnienie zapisu.[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
NikaEla Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='Nutusia']W pierwszym poście stoi napisane: [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Pomoc będzie udzielana tylko tym BDT, które same się zmagają z tymczasowaniem zwierzaków. [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2]Dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że jeśli BDT ma wsparcie organizacji, nie może się ubiegać o pomoc ze strony KWB. Jeśli uważacie, że potrzebny jest dodatkowy zapis (żeby wpisać wyraźnie słowo "fundacja", wystąpię do Maupa4 z prośbą o uzupełnienie zapisu.[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]Jak się ktoś zechce przyczepić to się przyczepi... [COLOR=#ff0000]same się zmagają[/COLOR] , czyli jak koleżanka pomaga to już nie są same ;) . Uzupełniła bym o wyjaśnienie takie jak napisałaś wyżej. Quote
Ellig Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='Nutusia']W pierwszym poście stoi napisane: [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Pomoc będzie udzielana tylko tym BDT, które same się zmagają z tymczasowaniem zwierzaków. [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=2]Dla mnie to jest jednoznaczne z tym, że jeśli BDT ma wsparcie organizacji, nie może się ubiegać o pomoc ze strony KWB. Jeśli uważacie, że potrzebny jest dodatkowy zapis (żeby wpisać wyraźnie słowo "fundacja", wystąpię do Maupa4 z prośbą o uzupełnienie zapisu.[/SIZE][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] [quote name='Nikaragua']Jak się ktoś zechce przyczepić to się przyczepi... [COLOR=#ff0000]same się zmagają[/COLOR] , czyli jak koleżanka pomaga to już nie są same ;) . Uzupełniła bym o wyjaśnienie takie jak napisałaś wyżej.[/QUOTE] To jest zapis wstawiony i poprawiony wczoraj, myśle ,ze wystarczajacy.Jezeli nie to trzeba by bylo wstawić wiecej ograniczeń. Quote
NikaEla Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='Nikaragua']Posłałam 22zł z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253471[/URL][/QUOTE]Czy mogę prosić o potwierdzenie na wątku bazarkowym Quote
Lili8522 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Zapraszam Ciocie na wątek psiej rodzinki... Pomoc bardzo potrzebna :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254101-Cztery-wychudzone-szczeniaki-w-ich-oczach-tylko-strach-PILNA-POMOC%21%21%21[/url] Quote
Macia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Nikaragua']Czy mogę prosić o potwierdzenie na wątku bazarkowym[/QUOTE] Przepraszam znowu przypadkiem wykasowałam subskrybcję wątku. Niestety to się często zdarza jak przeglądam dogo na telefonie. Już potwierdzam. Quote
sylwija Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 po półtora roku z adopcji wróciła do mnie Ninka - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/216117-Vera-ju%C5%BC-w-DS-Nineczka-w-DS-ale-potrzebuje-kciuk%C3%B3w-bardzo"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216117-Vera-ju%C5%BC-w-DS-Nineczka-w-DS-ale-potrzebuje-kciuk%C3%B3w-bardzo[/URL] w dodatku w kiepskiej formie .. Quote
mestudio Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='tamb']Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/189868-Maks-prosi-o-pomoc/page16"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...o-pomoc/page16[/URL] Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 200zł.[/QUOTE] [quote name='tamb']Jest już decyzja?:oops:[/QUOTE] Proszę aby ktoś przeczytał wątek Maksa. Quote
Nutusia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Przeczytałam. Uważam, że pomoc jak najbardziej się należy (mój głos "za"). Plus uznanie dla tamb za opiekę nad Maksiem... Quote
Lili8522 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Chciała bym się ubiegać o pomoc dla "moich" szczeniaków i suni... Szczeniaki czekają kolejne szczepienia, odrobaczanie, sunię sterylka :-( Wszystkie są w DT za karmę i weta. Obecnie działamy z Pinczerka_i_Gizmo prywatnie ponieważ Fundacja w której się udzielałyśmy oficjalnie zawiesiła się i zostałyśmy same. Wątek wkleiłam powyżej, przemyślcie to Ciocie. Quote
mestudio Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Nutusia']Przeczytałam. Uważam, że pomoc jak najbardziej się należy (mój głos "za"). Plus uznanie dla tamb za opiekę nad Maksiem...[/QUOTE] Czyli przyklepane :-). Quote
tamb Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Dziękuję bardzo. Przysłać na PW numer konta doktora? Quote
Ellig Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='tamb']Dziękuję bardzo. Przysłać na PW numer konta doktora?[/QUOTE] Tak prosze przyslać do Macia , zgodnie z regulaminem nalezy tu wkleic skan paragonu, faktury, rachunku za leczenie, rozumiem,ze Nutusia napisala juz co jeszcze trzeba zrobić.Życzymy powodzenia! :) Quote
Ellig Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Lili8522']Chciała bym się ubiegać o pomoc dla "moich" szczeniaków i suni... Szczeniaki czekają kolejne szczepienia, odrobaczanie, sunię sterylka :-( Wszystkie są w DT za karmę i weta. Obecnie działamy z Pinczerka_i_Gizmo prywatnie ponieważ Fundacja w której się udzielałyśmy oficjalnie zawiesiła się i zostałyśmy same. Wątek wkleiłam powyżej, przemyślcie to Ciocie.[/QUOTE] Witam, Lili poprosila o pomoc dla szczeniaków, jezeli psiaki nie są w płatnym domu tymczasowym i nie sa pod opieką fundacji, to prosze na watku Klubu WB, napisac dokladnie o jaka kwotę prosicie, na co i nie zapomniec o spełnieniu warunków regulaminu, pozdrawiam. Quote
Lili8522 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Proszę o 150 zł pieniążki pójdą na pokrycie dotychczasowych szczepień i leczenia jednego szczeniaka. Rodzinka jest w BDT, my musimy dostarczyć karmę i pokryć koszty weterynarza. Quote
Ellig Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Lili8522']Proszę o 150 zł pieniążki pójdą na pokrycie dotychczasowych szczepień i leczenia jednego szczeniaka.[/QUOTE] Ja, wyrazam zgode na pomoc w wysokosci 150 zł. "[SIZE=3]-[/SIZE][SIZE=2]Udzielamy pomocy psiakom ( a w szczególnych przypadkach dopuszczamy możliwość wsparcia finansowego także dla kotów), które mają w[/SIZE][SIZE=2]ątek na dogomanii należy podać link oraz krótką informację na co potrzebne jest wsparcie finansowe i w jakiej kwocie[/SIZE] [SIZE=2]-Każdy Klubowicz, który zgłosił psiaka lub kota w potrzebie i otrzymał pomoc jest zobowiązany w terminie do 6tygodni od uzyskania pomocy wpłacić 25% kwoty uzyskanego wsparcia ( wpłata ze środków własnych/ bazarku itp)[/SIZE] [SIZE=2]-[COLOR=darkorchid]Klubowicze posiadający stałą deklarację (wpłacający od minimum 4miesięcy) na Skarpetę Baloniarską mogą wnioskować o przyznanie wyższej kwoty pieniędzy a także raz w miesiącu mogą otrzymać pomoc bez konieczności zwrotu 25%[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]- wnioski z prośbą o pomoc rozpatruje Zarząd Klubu złożony z trzech Osób- do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków Zarządu[/SIZE] [SIZE=2]- w przypadku pozytywnej decyzji Klubowicz zobowiązany jest do przesłania Skarbnikowi Skarpety na pw nr konta na który należy przesłac pieniądze[/SIZE] [SIZE=2] - po otrzymaniu wsparcia finansowego wnioskujący Klubowicz gdy pieniądze fizycznie znajdą się na ustalonym wcześniej koncie robi wpis na tym wątku potwierdzający otrzymanie pomocy i wkleja banerek w [SIZE=2]I[/SIZE] poście[/SIZE] tego wątku." Quote
tamb Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Ellig']Tak prosze przyslać do Macia , zgodnie z regulaminem nalezy tu wkleic skan paragonu, faktury, rachunku za leczenie, rozumiem,ze Nutusia napisala juz co jeszcze trzeba zrobić.Życzymy powodzenia! :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję. Quote
mestudio Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Lili8522']Proszę o 150 zł pieniążki pójdą na pokrycie dotychczasowych szczepień i leczenia jednego szczeniaka. Rodzinka jest w BDT, my musimy dostarczyć karmę i pokryć koszty weterynarza.[/QUOTE] Ja także wyrażam zgodę :-). Quote
Lili8522 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) Dziękuję Ciocie :) :loveu: Pinczerka prześle numer konta dla rodzinki :) Edit. Maciu masz zapchaną skrzynkę. Edited July 7, 2014 by Lili8522 Quote
tamb Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Maciu, masz zapchaną skrzynkę, dlatego poproszę na wątku a nie w PW. Jak przelejesz na konto lecznicy za Maksa to proszę Cię, daj znać żebym wiedziała. Quote
Lili8522 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ciocie macie może taką ankietę co wypełnia rodzina przed adopcją? Jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie mi na maila [email][email protected][/email] Quote
inka33 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [CENTER][B][SIZE=2]Niniejszym ogłaszam otwarcie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/254194-%29-BALONOWA-NAWALANKA-*-cegie%C5%82kowy-z-nagrod%C4%85-*-na-BOMB%C4%98-i-KWB-*-do-22-07-2014-g-22"][COLOR=#0000ff][SIZE=3]BALONOWEJ NAWALANKI [/SIZE][/COLOR][/URL][COLOR=#b22222] [/COLOR] przeznaczonej w 25% na Baloniarki! :bigok: [COLOR=#b22222]ODDAJĘ SIĘ GRZECZNIE W WASZE RĘCE I PILNIE PODDAJĘ WASZYM NAUKOM![/COLOR][/SIZE] . [URL="http://tiny.pl/q8sfq"][IMG]http://tiny.pl/q8sfh[/IMG][/URL] . * [/B][/CENTER] Quote
Nutusia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='Lili8522']Ciocie macie może taką ankietę co wypełnia rodzina przed adopcją? Jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie mi na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Nie wiem czy ktoś nie zrobił tego wcześniej, ale wysłałam Ci na maila ;) Quote
Lili8522 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='Nutusia']Nie wiem czy ktoś nie zrobił tego wcześniej, ale wysłałam Ci na maila ;)[/QUOTE] Dziękuję :) (nikt Cię nie ubiegł ;) ) Quote
Recommended Posts