sajlana Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 przyłączam się do życzeń!! wszystkiego naaaaj naaaj naaj naj! :Rose:[quote name='Ellig']Macia , wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dobrego i szczesliwego zycia:) [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiny09B7t978yhJXJmGY6epeH7otlMSv6H4W8Ek7ibZp8B-gml9JiHWztl[/IMG][/QUOTE] Quote
Nutusia Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 No i się wydało! Macia - samych pięknych dni :) Quote
Gusiaczek Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Serdeczności urodzinowe przesyłam i ja:) Quote
kkasiiiar Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [B]100 lat !! 100 lat !!![/B] :):Rose::BIG::tort: Quote
Lili8522 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Sto lat, sto lat Maciu!!!!!!!! :BIG::new-bday::tort: Quote
NikaEla Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 O na imprezkę:smilecol: się załapałam :):BIG::tort::BIG::new-bday: Wszystkiego najlepszego Maciu. Quote
mari23 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Lili8522']Sto lat, sto lat Maciu!!!!!!!! :BIG::new-bday::tort:[/QUOTE] i ode mnie : sto lat! sto lat!:Rose::calus::new-bday::BIG::tort: WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!! Quote
Macia Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Dziękuję wszystkim bardzo za życzenia :lol:. Bardzo mi miło :loveu:. Quote
lika1771 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Aisza ma tylko jeden dzień życia na znalezienie bezpiecznego miejsca! POMOCY! Jezeli do jutra nic sie nie znajdzie 3l kochana sunia zostanie uspiona...[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234078-Aisza-ma-tylko-jeden-dzień-życia-na-znalezienie-bezpiecznego-miejsca!-POMOCY[/url]! Quote
Ziutka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Zajryzjcie proszę do kruszynki, mi wsio opadło, chyba nie mam już sił na dogo...:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234090-Suka-w-zaawansowanej-ciąży-wyrzucona-za-płot-BŁAGAM-POMÓŻCIE[/URL] Quote
obraczus87 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 To i ja się jeszcze załapię - Wszystkiego Najlepszego Macia :) !!! Quote
Ellig Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Z okazji [B]Dnia Kundelka[/B]:) George Graham Vest "Pies jest jedynym, absolutnie pozbawionym egoizmu przyjacielem, jakiego człowiek może posiadać w tym samolubnym świecie. Jedynym, który mu nigdy nie okaże niewdzięczności, ani go nie zdradzi. I kiedy wszyscy inni przyjaciele odchodzą... on pozostaje." Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Macia nam dorasta... Zdrówko!:cunao: Quote
Macia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Jeszcze raz dzięki :lol: (tekst o dorastaniu rządzi :evil_lol:). Quote
Lili8522 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Ellig']Z okazji [B]Dnia Kundelka[/B]:) George Graham Vest "Pies jest jedynym, absolutnie pozbawionym egoizmu przyjacielem, jakiego człowiek może posiadać w tym samolubnym świecie. Jedynym, który mu nigdy nie okaże niewdzięczności, ani go nie zdradzi. I kiedy wszyscy inni przyjaciele odchodzą... on pozostaje."[/QUOTE] Święta prawda :) Quote
Macia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [B]Lili [/B](cyferek chyba nie muszę dopisywać? ;)) mam prośbę, możesz podać linka do ostatniego bazarku. Wpłata jest już oczywiście na koncie (bardzo dziękujemy :loveu:), ale nie wiem gdzie potwierdzić. Quote
Macia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Tak dla rozrywki (bo cisza na wątku) chciałam opisać mojego wspaniałego Frajera (kaleki wilczak). Ostatnio po powrocie ze spaceru (Frajer biegał po ogrodzie w tym czasie) przyjechała do mnie Dominika ze schroniska, bo podobno ranny pies wbiegł mi na ogród. Miałam chwilę paniki, bo właśnie wypuściłam wszystkie psy i już miałam wizję jak zjadają obcego. Po wyjściu okazało się, że chodziło o mojego Frajera (podejrzanie zdyszanego). Dziewczyna, która zgłosiła spanikowała, że wzywała schronisko niepotrzebnie i uciekła. Nie zdziwiło mnie to specjalnie, bo już raz kobieta nagrywała mojego psa żeby zgłosić do TOZ-u (powodzenia...). Jakiś czas później jestem na spacerze, dzwoni mama, że Frajer zwiał. Nikt tego nie zauważył tylko przyjechał jakiś koleś czy nie mamy czasem siwego huskiego, który jest kulawy, bo właśnie jest koło myjni. Okazało się, że Frajer poszedł przed siebie i dopiero po przejściu dwóch skrzyżowań ktoś ją dorwał i skojarzył gdzie mieszka. I tu wyobraźcie sobie, jedziecie samochodem, stajecie ładnie na stopie i przez ulicę przechodzi sobie bez stresu takie cuś: [url]http://www.youtube.com/watch?v=S76hVtZD1_s&list=UUmMkcyDcT4wD51OAdbY5F1Q&index=82&feature=plcp[/url] Po dokładnych poszukiwaniach okazało się, że mamy dziurę w siatce, zrobioną idealnie za choinką tak, że nie było jej widać (nie wierzę, że to zrobił pies). Frajer wyczaił dziurę i za pierwszym razem poszła sobie do parku, ale jak ją zaczęli gonić to wróciła, za drugim razem poszła sobie na spacer. Wstyd straszny, że mi kaleka uciekła i to dwa razy. W dodatku ten sam pies wczoraj jadł suchą karmę i się zadławił (!). Mama już chciała jechać do weta, ale Frajer w końcu odkrztusił. Ona się powinna nazywać nie Frajer, a Chodząca Porażka. Dodam, że boi się balonów (takich dużych), a u nas często są zawody. Wtedy Frajer wpada w panikę i stara się wejść np. do szafy. Moim marzeniem jest żeby mieć kiedyś normalnego psa, ale chyba nie jest mi to pisane. Quote
mari23 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Ellig']Z okazji [B]Dnia Kundelka[/B]:) George Graham Vest "Pies jest jedynym, absolutnie pozbawionym egoizmu przyjacielem, jakiego człowiek może posiadać w tym samolubnym świecie. Jedynym, który mu nigdy nie okaże niewdzięczności, ani go nie zdradzi. I kiedy wszyscy inni przyjaciele odchodzą... on pozostaje."[/QUOTE] chyba gromkie "sto lat" by się od nas wszystkich przydało zaśpiewać dla dzisiejszych świętujących ( u mnie wszystkie za wyjątkiem Fifiego ;)) Quote
Lili8522 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Macia'][B]Lili [/B](cyferek chyba nie muszę dopisywać? ;)) mam prośbę, możesz podać linka do ostatniego bazarku. Wpłata jest już oczywiście na koncie (bardzo dziękujemy :loveu:), ale nie wiem gdzie potwierdzić.[/QUOTE] Bez cyferek jest dobrze Maciu ;) proszę oto link, zapomniałam wstawić [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233490-ROZLICZAM-Bransoletki-buty-torebka-bibeloty-SERDECZNIE-Zapraszam!-Do-19-10[/url] Frajer miała szczęście że trafiła na taką wyrozumiałą opiekunkę :evil_lol: Quote
Macia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Frajerka to taka nasza skarbonka ;). W zeszłym roku pękł jej kikut (miała amputowaną łapę), bo w środku zrobił się krwiak. Zaczęło się goić i wtedy dostała zapalenia mięśni w przedniej łapie (byłam pewna, że już po niej, bo kaleka z chorymi przednimi łapami to koniec). Dostała na to steryd, co spowodowało problemy z pęcherzem (dużo piła, pęcherz się rozciągał aż dostała zapalenia). Błędne koło. I ten pies, przez którego ryczałam w zeszłym roku jak głupia (myślałam, że trzeba ją będzie uśpić), uciekł nam dwa razy w ciągu kilku dni. To jest chore po prostu (a w schronisku mnie wyśmiali :lol:). Mam jeszcze 3 psy (w tym Rafa) i żaden nie wylazł. Ale jakby Frajer mógł nie skorzystać z takiej okazji. Quote
cisowianka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Maciu spóźnione życzenia :oops: Wszystkiego naj naj naj najlepszego i jak naj - mniej problemów :Rose: Quote
kkasiiiar Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Prosze zajrzycie na watek Aro : Tutaj watek Aro : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234154-Aro-z%C5%82amana-ko%C5%9B%C4%87-udowa-PROSZE-O-POMOC-NA-SP%C5%81ACENIE-OPERACJI%21-PILNIE-DT?p=19869436#post19869436"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19869436[/URL] [B]Jutro operacja ogolny koszt jak na razie to 370 zł , prosze o pomoc ! Aro jest w DT do niedzieli ..on jeszcze nie wie ze lezenie brzuszkiem do gory sie skończy :-( [/B][IMG]http://imageshack.us/a/img141/7823/54905225097053580281932.jpg[/IMG] Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 "Wstyd straszny, że mi kaleka uciekła i to dwa razy." he he he, dobre. A poza tym nadaje się do używania w rozmowach z adoptującymi, którzy myślą, że pies nie da rady przejść/wyjść, czy co tam jeszcze. Quote
NikaEla Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Macia'] Moim marzeniem jest żeby mieć kiedyś normalnego psa, ale chyba nie jest mi to pisane.[/QUOTE]to zalezy od definicji normalności :D ;) Quote
Recommended Posts