Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Dziś do domku pojechała podróbka jamnika Czarusia. Tym samym mamy tylko 10 psiaków i będę się starała aby ta liczba nie wzrastała.

taaaaaaaaaaak..........ja też się starałam bardzo....
baaaaaaaaardzo sie staramy......
ale "nascie" nam pisane chyba jednak....;)

na innym watku napisał ktoś: "a kto wam każe być BDT ?!" ( coś w tym rodzaju, to nie dosłowny cytat)
i mam na to jedną tylko odpowiedź: każe nam taki cichy głos wewnątrz, który odzywa się zawsze na widok bezdomnego, potrzebującego pomocy psiego czy kociego stworzenia... i choć głos to cichutki - zagłusza skutecznie inne głosy - rozsądku, goryczy, a nawet najbliższych nieco "chłodniej" myślących...

Posted

Nutusia napisał(a):
Super - dziękujemy! Jestem pełna podziwu dla Twojej tytanicznej bazarkowej pracy :)

przyłączam się do Nutusi w tym uznaniu i podziwie dla pracowitości ( i nie tylko ;)) Nikaragui

Posted

Do wziecia od zaraz 5-letnia spanielka, urocza, domowa. Starsza pani ją dostała od wnuczki, a nie ma siły się nią opiekować. Mogę ja podać do Warszawy w niedzielę.

Posted

Ellig napisał(a):
Wczoraj dostalam sms-a od Ani S. cudowna wiadomosc!:)

Wychodzi na to, że nigdy nie można tracić nadziei :lol:, chodź przyznam że wątpiłyśmy nawet że on żyje... :roll:
a teraz leży u mnie w przedpokoju a ja dalej się dziwie tej historii :)

Posted

Mam pytanie :
Czy Igielka przyslala fakturę , paragon do Maci za leczenie Nesi?
Igielka za posrednictwem Sylwiji prosila o pomoc w wysokosci 300 zl, dostala 200 zl, prosze o wypowiedzenie sie na temat pomocy dla psa Igielki.

Posted

Lili8522 napisał(a):
Wychodzi na to, że nigdy nie można tracić nadziei :lol:, chodź przyznam że wątpiłyśmy nawet że on żyje... :roll:
a teraz leży u mnie w przedpokoju a ja dalej się dziwie tej historii :)

Lili to sa najwspanialsze chwile jakie dane sa nam:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Czy doszły już pieniądze?

Bardzo dziekujemy, sa jakies klopoty z polaczeniami, Macia korzysta z internetu przez telefon , mysle ,ze jak bedzie miala dobre polaczenie to od razu sprawdzi.

Posted

dziewczyny mam dziewuszkę co weźmie na tymczasowanie szczeniaka suczkę, młodzież ale ma wprawę nie jedno sczenie już ogarnęła , pomagala przez jakiś czas pewnej fundacji rzetelnie i z oddaniem dla maluchów. jakby co pw :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Czy doszły już pieniądze?

Na pewno już doszły. Wszystko potwierdzę najpóźniej jutro. Mam mały sajgon (kiepski internet, sporo zwierzęcych spraw i pobyt siostrzenicy :loveu:) więc trochę brakuje czasu.

Ellig napisał(a):
Mam pytanie :
Czy Igielka przyslala fakturę , paragon do Maci za leczenie Nesi?
Igielka za posrednictwem Sylwiji prosila o pomoc w wysokosci 300 zl, dostala 200 zl, prosze o wypowiedzenie sie na temat pomocy dla psa Igielki.

Dostałam kartę leczenia od weterynarza. Brak paragonu/faktury. Podesłałam Ci ten dokument.

Posted

orpha napisał(a):
dziewczyny mam dziewuszkę co weźmie na tymczasowanie szczeniaka suczkę, młodzież ale ma wprawę nie jedno sczenie już ogarnęła , pomagala przez jakiś czas pewnej fundacji rzetelnie i z oddaniem dla maluchów. jakby co pw :)

W kozienickim przytulisku są maluchy w pilnej potrzebie DeTowej...