Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']Tylko gdzie tego jednego zabrać...? :placz::placz:
Taka pogoda a one tam marzną w tym syfie :placz:[/QUOTE]Bez stresu, nie pierwszy dzień tam siedzą,. Tyle siedziały, to jeszcze trochę poczekają, aż znajdzie się DT, w co wierzę :)

Posted

[quote name='zerduszko']Bez stresu, nie pierwszy dzień tam siedzą,. Tyle siedziały, to jeszcze trochę poczekają, aż znajdzie się DT, w co wierzę :)[/QUOTE]

Nie mają za bardzo innego wyjścia :roll:

Posted

[quote name='mmd']Znalazł się właściciel mojego PONa. Maksio wrócił do siebie :)[/QUOTE]
No to super :) Moja szczeniorka bedzie miala moze DS a napewno DT wiec narazie wszytsko sie uklada :) Jeszcze te biedne PONy uratowac i bedzie bajka :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']No to super :) Moja szczeniorka bedzie miala moze DS a napewno DT wiec narazie wszytsko sie uklada :) Jeszcze te biedne PONy uratowac i bedzie bajka :)[/QUOTE]

Oj tak oj tak :D PON-y uratować :diabloti:

Cieszę się że jeden problem z głowy :multi:

Posted

[quote name='mmd']Znalazł się właściciel mojego PONa. Maksio wrócił do siebie :)

Przyznaj się, że go podprowadziłaś celowo:-).

Macia

mestudio trzymam kciuki za moją imienniczkę . Musi być dobrze.

Podobno jest cakiem nieźle, mała drzemała dziś nawet z panem pod kołderką, a jutro pani zadzwoni wieczorem zdać relację.

Posted

[quote name='mestudio']Przyznaj się, że go podprowadziłaś celowo:-).
.[/QUOTE]
Oczywiście :) Od razu liczyłam, że dostanę czekoladę :)

Posted

[quote name='motyleqq']a dostałaś?:cool3:[/QUOTE]

Dostałam - napisałam na wątku Maksia. Mleczną z orzechami, taką jak lubię.
Gdyby nie to, że TZ postanowił nałożyć na mnie areszt domowy, żebym psów nie przyprowadzała, to kto wie co jutro by przyniosło :diabloti:

Posted

no pięknie, idę poszukam jakiś psów :cool3: wiecie, kiedyś jednego znalazłam, ze smyczą był to szukałam właściciela, ale jak przyprowadziłam psiaka, to nie dostałam czekolady :placz: :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']no pięknie, idę poszukam jakiś psów :cool3: wiecie, kiedyś jednego znalazłam, ze smyczą był to szukałam właściciela, ale jak przyprowadziłam psiaka, to nie dostałam czekolady :placz: :lol:[/QUOTE]

A jak ja szukałam naszej zaginionej Wapi, to znajdowałam różne inne Onki a potem ich właścicieli.
I nigdy nic nie dostałam :( Za to mój Mauż dostawał flaszki ;)