NikaEla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='kkasiiiar']Moja nowa tymczasowiczka : http://www.dogomania.pl/threads/205272-Chudzinka-Aprilka-WROCILA-DO-SCHRONU Aprika :) wiosną imię jej nadawałam i wierszyk pisałam. Myślałam , że dawno w ds, aż dziś kora mi napisał, że wróciła z powrotem do schronu jakiś czas temu. Quote
mestudio Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 A u nas dziś sprawdzanie domku dla Marceliny, jamniczki z Białej Podlaskiej. Możliwe, że sunia znalazła domek. Jeden, jedyny telefon.....co się dzieje ostatnio, że tak cicho jest wszędzie w adopcjach???? Quote
kkasiiiar Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Nikaragua']Aprika :) wiosną imię jej nadawałam i wierszyk pisałam. Myślałam , że dawno w ds, aż dziś kora mi napisał, że wróciła z powrotem do schronu jakiś czas temu.[/QUOTE] W sobote przyjezdza do mnie i mniejmy nadzieje ze juz znajdzie DS taki z prawdziwego zdarzenia :) Quote
[email protected] Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 jak to można wziac i z powrotem bez skrupułów oddac Quote
Igiełka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='[email protected]']jak to można wziac i z powrotem bez skrupułów oddac[/QUOTE] nigdy tego nie mogłam zrozumieć Quote
mmd Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Moje dzisiejsze znalezisko, ratunku! Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='mmd']Moje dzisiejsze znalezisko, ratunku! Uploaded with ImageShack.us jaki fajny kudłacz- jak go znalazłaś? Quote
kkasiiiar Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 :-o o matulu a gdzie takie cudo znalazlas? Quote
mmd Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Nikaragua']śliczny, może ktoś go szuka?[/QUOTE] [quote name='kkasiiiar']:-o o matulu a gdzie takie cudo znalazlas?[/QUOTE] Koło poczty. Ma obrożę. I jest strasznie brudny. Poszłam z nim do mojego weta sprawdzić czy ma chipa. Nie ma. Ma ropień pod okiem, już pęknięty, zęby w takim stanie, że takiego czegoś nie widziałam.... No a poza tym jest zajebisty - ma z 7 lat, a zachowuje się jak szczeniak, wsadziłam go do samochodu po pół godzinie myślenia, co z nim począć - jeździ na przednim siedzeniu bez pasów idealnie. Muszę go wyszorować, oporządzić, znaleźć mu choć DT (mąż już wie i jest lekko wk....ny) No i mam jeszcze problem, bo Kelbi już go nienawidzi. edit: i mnie chyba też :( Quote
Nutusia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jezusicku, jaka pięknota!!!! Tak to jest jak się z domu człowiek ruszy... ;) Quote
mmd Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='majowa']jest piekny wyglada troche jak PON[/QUOTE] Nie trochę. Nie miałam pojęcia o tej rasie, ale jak patrzę na zdjęcia i opisy w necie to on jest bardzo w typie rasy... Matko, brałam kundla z ulicy... Quote
majowa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 myslę, że to akurat szczęście bo PONy są swietne i niewiele linieją ;) Quote
mmd Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Na razie trzeba szukać właściciela. A jak to PON, to łatwiej mu znajdę dom, jeśli właściciel się nie znajdzie. Quote
Lili8522 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='mmd']Na razie trzeba szukać właściciela. A jak to PON, to łatwiej mu znajdę dom, jeśli właściciel się nie znajdzie.[/QUOTE] O Ciotka widzę że równolegle zwaliłyśmy sobie PON-owe problemy na głowę ;) Quote
sylwija Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 fajny psiak ja jestem dziś załamana, okazało się, że: Vera (mój tymczas) może mieć problemy z sercem, Asik, którego znalazłam potrąconego, ma chore nerki i operacja ortopedyczna wstrzymana, coby nie pogorszyć jego stanu, przewoziłam na SGGW ONkę młodą - strasznie marnie wygląda, taka miła sunia, a takie biedactwo :( Quote
fiorsteinbock Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Cioteczki, przelalam deklaracje na konto Magdaleny G. - czy dobra osobę wybrałam? Wczesniejsza dekl. jej wplacalam. Qrcze, dostalam ostatnio nr konta bodajze od Cioteczki mmd ale usunelam przez przypadek. Jesli cos namieszalam, przepraszam :( Quote
mmd Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, przelalam deklaracje na konto Magdaleny G. - czy dobra osobę wybrałam? Wczesniejsza dekl. jej wplacalam. Qrcze, dostalam ostatnio nr konta bodajze od Cioteczki mmd ale usunelam przez przypadek. Jesli cos namieszalam, przepraszam :([/QUOTE] Niestey nie :) Magda G. to santino Quote
ataK Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Matulu, pompony na łańcuchu, pompony na ulicach... Toż one jak moja Ostoja [*] wyglądają :( Quote
necianeta89 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ciocie, mam mały kłopot. Może mi coś doradzicie. Jakoś nigdy nie miałam problemu z nauką psa. Ale teraz ręce mi opadają. Miśka, jedna z moich podopiecznych, wiecznie podgryza mi paluchy i to nie lekko a dotkliwie, na dworze ucieka, nie słucha się. Nic na nią nie działa. Druga, blondyna, grzeczna jak aniołek, zawołam, przybiegnie, jak gryzie, powiem jej nie wolno, przestanie. a ta małpa druga nie. nie mam już na nią siły, doprowadza mnie do szału. Małpa wredna. Quote
kasumi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 (edited) a ja mam pytanko :D czy wszystkie czeskie psy już są nakarmione? bo chyba mają pełne kości, a ja nigdzie nie widzę przycisku do karmienia.... Edited January 12, 2012 by kasumi Quote
NikaEla Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='kasumi']a ja mam pytanko :D czy wszystkie pieskie psy już są nakarmione? bo chyba mają pełne kości, a ja nigdzie nie widzę przycisku do karmienia....[/QUOTE] na to wygląda Quote
fiorsteinbock Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='mmd']Niestey nie :) Magda G. to santino[/QUOTE] Hmmm, no tak, pomylilam. Rozumiem, ze cioteczka santino nie jest skarbnikiem? Quote
Recommended Posts