Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u nas dziś sprawdzanie domku dla Marceliny, jamniczki z Białej Podlaskiej. Możliwe, że sunia znalazła domek. Jeden, jedyny telefon.....co się dzieje ostatnio, że tak cicho jest wszędzie w adopcjach????

Posted

[quote name='Nikaragua']Aprika :)
wiosną imię jej nadawałam i wierszyk pisałam. Myślałam , że dawno w ds, aż dziś kora mi napisał, że wróciła z powrotem do schronu jakiś czas temu.[/QUOTE]

W sobote przyjezdza do mnie i mniejmy nadzieje ze juz znajdzie DS taki z prawdziwego zdarzenia :)

Posted

[quote name='Nikaragua']śliczny, może ktoś go szuka?[/QUOTE]

[quote name='kkasiiiar']:-o o matulu a gdzie takie cudo znalazlas?[/QUOTE]
Koło poczty.
Ma obrożę. I jest strasznie brudny.
Poszłam z nim do mojego weta sprawdzić czy ma chipa. Nie ma.
Ma ropień pod okiem, już pęknięty, zęby w takim stanie, że takiego czegoś nie widziałam....

No a poza tym jest zajebisty - ma z 7 lat, a zachowuje się jak szczeniak, wsadziłam go do samochodu po pół godzinie myślenia, co z nim począć - jeździ na przednim siedzeniu bez pasów idealnie.

Muszę go wyszorować, oporządzić, znaleźć mu choć DT (mąż już wie i jest lekko wk....ny)

No i mam jeszcze problem, bo Kelbi już go nienawidzi. edit: i mnie chyba też :(

Posted

[quote name='majowa']jest piekny
wyglada troche jak PON[/QUOTE]
Nie trochę. Nie miałam pojęcia o tej rasie, ale jak patrzę na zdjęcia i opisy w necie to on jest bardzo w typie rasy... Matko, brałam kundla z ulicy...

Posted

[quote name='mmd']Na razie trzeba szukać właściciela.
A jak to PON, to łatwiej mu znajdę dom, jeśli właściciel się nie znajdzie.[/QUOTE]

O Ciotka widzę że równolegle zwaliłyśmy sobie PON-owe problemy na głowę ;)

Posted

fajny psiak

ja jestem dziś załamana, okazało się, że:
Vera (mój tymczas) może mieć problemy z sercem,
Asik, którego znalazłam potrąconego, ma chore nerki i operacja ortopedyczna wstrzymana, coby nie pogorszyć jego stanu,
przewoziłam na SGGW ONkę młodą - strasznie marnie wygląda, taka miła sunia, a takie biedactwo :(

Posted

Cioteczki, przelalam deklaracje na konto Magdaleny G. - czy dobra osobę wybrałam? Wczesniejsza dekl. jej wplacalam.
Qrcze, dostalam ostatnio nr konta bodajze od Cioteczki mmd ale usunelam przez przypadek.
Jesli cos namieszalam, przepraszam :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, przelalam deklaracje na konto Magdaleny G. - czy dobra osobę wybrałam? Wczesniejsza dekl. jej wplacalam.
Qrcze, dostalam ostatnio nr konta bodajze od Cioteczki mmd ale usunelam przez przypadek.
Jesli cos namieszalam, przepraszam :([/QUOTE]
Niestey nie :)
Magda G. to santino

Posted

Ciocie, mam mały kłopot. Może mi coś doradzicie. Jakoś nigdy nie miałam problemu z nauką psa. Ale teraz ręce mi opadają. Miśka, jedna z moich podopiecznych, wiecznie podgryza mi paluchy i to nie lekko a dotkliwie, na dworze ucieka, nie słucha się. Nic na nią nie działa. Druga, blondyna, grzeczna jak aniołek, zawołam, przybiegnie, jak gryzie, powiem jej nie wolno, przestanie. a ta małpa druga nie. nie mam już na nią siły, doprowadza mnie do szału. Małpa wredna.

Posted (edited)

a ja mam pytanko :D

czy wszystkie czeskie psy już są nakarmione? bo chyba mają pełne kości, a ja nigdzie nie widzę przycisku do karmienia....

Edited by kasumi
Posted

[quote name='kasumi']a ja mam pytanko :D

czy wszystkie pieskie psy już są nakarmione? bo chyba mają pełne kości, a ja nigdzie nie widzę przycisku do karmienia....[/QUOTE]

na to wygląda