Ellig Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Sylwia oczywiscie ,ze wystarczy, Antosiowi zyczymy duzo zdrowia! Quote
Ellig Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 sajlana napisał(a):Dziewczyny, mam do oddania 2 wersalki z pojemnikiem na pościel. Używane i średnio wygodne lecz nie w stanie agonalnym, ale np. do schroniska, azylu, fundacji badź DT dla zwierzaków będą akuratne. Są na działce w Popowo Parcele k. Serocka. Jakby ktoś potrzebował, dajcie znać: 05 348 379 buziaki :cool3::cool3::cool3: Lili8522 napisał(a):Są tutaj Baloniarki które potrzebują zabezpieczenia dla psiaków przeciw pchłom\kleszczom? Mam do oddanie takie oto Fripexy http://animalia.pl/produkt,6258,169,fiprex-spray-250-ml-dla-psow-i-kotow-250-ml.html Jedna butelka jest prawie pełna, drugiej jest 1/3 kłopot polega na tym że data wazności kończy się w połowie września, może jakaś Ciocia z dużym wykorzysta? Kto potrzebuje ???????? Quote
Ellig Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ellig napisał(a):Dziekuje bardzo, czekam w takim razie na jeszcze jedną osobę z Zarzadu i ewentualną zgodę na pomoc dla Cori. Dziekujemy, pomoc dotarła 28 sierpnia, rozlicznie powyzej. Quote
Macia Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 sleepingbyday napisał(a):Macia, sprawdź plis, czy doszła moja wrześniowa deklaracja, bo cos mi system bankowy nawala - przelew robiłam, potwierdziło, ze wysłało, a w historii nie ma. kilka deklaracji tak mi załatwiło, ludzie raportują, ze doszło, ale chcę sie upewnić we wszystkich wątpliwych, co i jak. Przelew za wrzesień doszedł więc spokojnie ;). Quote
Ellig Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Dzisiaj przelalam pieniadze, deklarację za 6 miesiecy z góry, do lutego 2015 roku włącznie. Quote
mestudio Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Macia, ja się pogubiłam i nie wiem co i jak - za co wpłacałam w lipcu? Napisz mi proszę czy coś zalegam to zaraz zrobie przelew na kilka miesięcy. Quote
Macia Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 mestudio napisał(a):Macia, ja się pogubiłam i nie wiem co i jak - za co wpłacałam w lipcu? Napisz mi proszę czy coś zalegam to zaraz zrobie przelew na kilka miesięcy. Według mojej magicznej rozpiski masz zapłacone deklaracje do lipca. Quote
mestudio Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Macia napisał(a):Według mojej magicznej rozpiski masz zapłacone deklaracje do lipca. Dzięki, zaraz zrobię przelewik od sierpnia do końca roku :-). I spróbuję zapamiętać. Quote
sylwija Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Lili8522 napisał(a):Są tutaj Baloniarki które potrzebują zabezpieczenia dla psiaków przeciw pchłom\kleszczom? Mam do oddanie takie oto Fripexy http://animalia.pl/produkt,6258,169,fiprex-spray-250-ml-dla-psow-i-kotow-250-ml.html Jedna butelka jest prawie pełna, drugiej jest 1/3 kłopot polega na tym że data wazności kończy się w połowie września, może jakaś Ciocia z dużym wykorzysta? ja chętnie, jeśli można :) Quote
Lili8522 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 sylwija napisał(a):ja chętnie, jeśli można :) a którą butelkę chciała byś? Quote
sylwija Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Ellig napisał(a):Sylwia oczywiscie ,ze wystarczy, Antosiowi zyczymy duzo zdrowia! nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, bo wyjątkowo ma już pecha ten kot.. Lili8522 napisał(a):a którą butelkę chciała byś? żadną nie pogardzę, wolę z większą pojemnością ;), ale każda mnie podratuje :) Quote
Lili8522 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 sylwija napisał(a): żadną nie pogardzę, wolę z większą pojemnością ;), ale każda mnie podratuje :) Okej to będzie z większą zawartością :) Podaj adres na PW A czy ktoś jest chętny na 1\3 butelki Fripexu ? Spokojnie starczy na 2-4 psy w zależności jakiej wielkości, dajcie znać, szkoda aby się zmarnowała. Quote
TZmestudio Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Lili8522 napisał(a):Okej to będzie z większą zawartością :) Podaj adres na PW A czy ktoś jest chętny na 1\3 butelki Fripexu ? Spokojnie starczy na 2-4 psy w zależności jakiej wielkości, dajcie znać, szkoda aby się zmarnowała. Ja tak myślę, że sylwija ma co pryskać i tą mniejszą też by zużyła :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Macia napisał(a):Przelew za wrzesień doszedł więc spokojnie ;). Macia, dzięki! a mój system wciąż tego nie pokazuje (???) Quote
Lili8522 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 sylwija napisał(a): żadną nie pogardzę, wolę z większą pojemnością ;), ale każda mnie podratuje :) TZmestudio napisał(a):Ja tak myślę, że sylwija ma co pryskać i tą mniejszą też by zużyła :eviltong: No to sylwija czemu nie piszesz od razu, że dwie butle potrzebne?! Nie śledzę każdego aż tak i nie wiem ile macie zwierzaków pod opieką ;) Quote
sylwija Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Lili8522 napisał(a):No to sylwija czemu nie piszesz od razu, że dwie butle potrzebne?! Nie śledzę każdego aż tak i nie wiem ile macie zwierzaków pod opieką ;) :oops: dziękuję bardzo :) Quote
TZmestudio Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Lili8522 napisał(a):No to sylwija czemu nie piszesz od razu, że dwie butle potrzebne?! Nie śledzę każdego aż tak i nie wiem ile macie zwierzaków pod opieką ;) Bo ona taka nieśmiała, wstydliwa i "wogóle".... :evil_lol: Quote
sylwija Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 TZmestudio napisał(a):Bo ona taka nieśmiała, wstydliwa i "wogóle".... :evil_lol: a szczególnie '' w ogóle " ;) Quote
paula_t Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Macia, próbowałam wysłać Ci pw, ale masz pełną skrzynkę. Pisałam z prośbą o numer konta na wątku oraz do mestudio, ale niestety nadal go nie otrzymałam:/ Quote
mestudio Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 paula_t napisał(a):Macia, próbowałam wysłać Ci pw, ale masz pełną skrzynkę. Pisałam z prośbą o numer konta na wątku oraz do mestudio, ale niestety nadal go nie otrzymałam:/ Wysłane - wcześniej też wysyłałam, ale mogłam mieć sama przepełnioną skrzynkę i mogło nie pójść, a ja oczywiście poleciałam dalej i nie sprawdziłam. Quote
sylwija Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) może ktoś ma pomysł, jak pomóc temu psiakowi? gmina - .. nie.. nie umiem powiedzieć, w jakim jest wieku, wielkość średnia - teraz ok. 12 docelowo pewnie z 15kg może ważyć. podobno od 2 tygodniu już koczuje w tym samym miejscu, niebezpiecznym bardzo, bo duży ruch, szybkość, no i TIRy pędzące jest bardzo wychudzony, spokojny, łagodny, taki biedaczek :( mam straszny problem z internetem, tutaj wrzuciłam parę zdjęć - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.794049980645888.1073741975.100001226799246&type=3 ale nawet nie wiem, czy wszystkie, czy się nie zdublowały, bo już nie mogę sprawdzić :( Edited September 2, 2014 by sylwija Quote
TZmestudio Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 sylwija napisał(a):psiak w świetle dnia: (...) Też go widziałem. Wczoraj kilka chwil wcześniej rozmawiałem z mestudio o nim. To jest młody psiak. Z zachowania chłystek. Koczuje może dwa metry od jezdni gdzie nikt nawet nie zwalnia..... Może ktoś da mu szansę? Quote
mestudio Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Madie napisał(a):Z jakiego on województwa? Mazowieckie - trasa Kozienice-Warszawa Quote
Recommended Posts