Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o laciatku to nawet juz wyslalam propozycje ze go w drodze powrotnej zgarne do poznania ale jeszcze mysla :)

ja mu nic nie zrobilam on tak sam z siebie :D hmmm no chyba ze podsluchal o rozowych kokardach:D

Posted

Greven napisał(a):
Zamiast różowych kokardek, szykuj mu derkę na zimę - koniecznie moro, albo czarną nabijaną ćwiekami. Tylko w takich przystoi chodzić pitbullom :mad:

Jak namierzysz kocyk-derke moro to daj cynk to też sie zaopatrze :evil_lol:

Posted

no i doopsko zbite... mieszkania odpadaja po kolej ze wzgledu ze pies morderca polknie je w calosci :( ale sie nie poddamy... w koncu gdzies jest dla nas gniazdko...
jak greven kupi czerwona to ja kupuje rozowa z cekinkami :diabloti: i nie ma ze boli pregowany pit w rozowej robie "dobrze" wyglada :diabloti:

Posted

ufff... sie upłakałam. Sadziu masz mistrza:evil_lol:... ci sasiedzi to jacyś nie tacy że Sad na nich sr*? walić kupala przez dziure w płocie :roflt:
mistrzostwo świata...

z mieszkaniem uzbrój sie w cierpliwośc- też to przechodziliśmy- pies morderca...

Posted

Greven i jak będzię z derką moro ???????????

Może tak od razu nie mów że masz psa morderce-bo to pewnie nie pomoże w szukaniu mieszkania-mozna to na początku przemilczeć i po jakimś czasie napomknąć że masz małego milutkiego pieska :)

Posted

Mrówa, jak Cię pytają, co to za pies, to mów, że "średniej wielkości, młody ale dobrze ułożony i bardzo czysty". Kłamstwem to przecież nie będzie :evil_lol:

Jak tam widoki na kastrację? Udało się kasę zebrać?

Casia, mówię poważnie - do tej pory w żadnym sklepie nie spotkałam się z derką moro w rozmiarze innym, niż na yorka. Jest to dla mnie conajmniej zastanawiające. Tanga ma więc paskudne, czerwone ubranko (Saddam ze swoim kolorem w czerwonym wyglądał by chyba jeszcze gorzej, niż w różu... nawet z cekinami), z którego zresztą wyrosła od zeszłego roku - całe dupsko ma na wierzchu :evil_lol: :evil_lol: a na klacie i pod brzuchem się nie dopina. Muszę kupić nową, bo jak mróz złapie, to mój pitbull znów odmówi opuszczania łóżka.

Posted

tak, tak- nie wyskakuj z hasłem że masz pita!!
zrób tak jak my- dzwonimy kiedyś po taxówe- pytamy przez telefon czy zabierze pan 4 normalnych + jedna ciężarna + pies. Pan mówi że ok- ale czy duży pies- więc my mu tak całkiem serio że nie duży .... "mały- taki 60 kilowy..." ale chyba nie zrozumiał i mówi ok. Podjeżdża i :crazyeye:... pies miał być mały!!!!???- więc my mu -że był mały jak dzwoniliśmy ale zanim pan podjechał- urósł... co miał zrobić- zabrał nas, choć całą drogę trząsł portkami bo nasz Clockwork koniecznie chciał mu wyślimtać fejs... :evil_lol:

Posted

Nie dość, że znalzałam dzisiaj derkę moro :multi: to na dodatek sponsora na jej zakup - koszt był niemały, bo 99 zł.

Tanga wygląda, jak żołnierz na poligonie. Derka jest trochę za luźna, ale to nie szkodzi, bo jak są duże mrozy, to i tak muszę zakładać jej drugą pod spód. Myślę, że Saddam wyglądał by w takiej doskonale. Już lepiej tylko w czarnej ze srebrnymi ćwiekami :razz:

Casia, link jest nieaktywny.

Posted

greven link casia dziala..

greven daj fotke ciuszka dla psiaka !! gdzie kupilas??

moja "znajoma" miala mi uszyc 2 ubranka dla cerbusiatka ale mnie wyrolowala.. miala to uszyc w zamian za udostepnienie przeze mnie mieszkania na wystawe we Wroclawiu.. (sama to zaproponowala), ale oczywiscie mam do ludzi pecha.. zostalam wykorzystana.. najpier nie miala ortalionu, pozniej czegos tam.. wkoncu kupilam ortalion (dla niej takze) i jej wyslalam czekalam na ciuszek od wrzesnia i wycyckala mnie !! :( przyslala mi od niechcenia ciuch dobry na jej rottke i powiedziala jak bedzie zaduzy to odeslij- a to chyba bylo jasne jak slonce ze zaduze bedzie , wystarczy porownac rottka i bula :mad: no i zostalam bez ciuchow, jestem wk.. :angryy:

Posted

Tak, teraz też mi się link otworzył. Ładne moro i niedrogie, ale nie wygląda mi na nieprzemakalnie.

Moje dostałam w sklepie zoologocznym w centrum handlowym Ster przy ul. Ku Słońcu w Szczecinie.

Tanga wkurzała się, że daję jej fleszem po oczach i nie wyszła za ładnie, ale ubranko widać: