invictus hilaritas Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ee Casia na to nie wpadlam :evil_lol: biedny ze wstydu sie schowal :) Quote
mrowa23 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 o laciatku to nawet juz wyslalam propozycje ze go w drodze powrotnej zgarne do poznania ale jeszcze mysla :) ja mu nic nie zrobilam on tak sam z siebie :D hmmm no chyba ze podsluchal o rozowych kokardach:D Quote
Greven Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zamiast różowych kokardek, szykuj mu derkę na zimę - koniecznie moro, albo czarną nabijaną ćwiekami. Tylko w takich przystoi chodzić pitbullom :mad: Quote
invictus hilaritas Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 w tym roku jak bylam na wakacjach nad morzem jakies dziecko szlo z rodzicami i powiedzilo: Mamusiu zobacz - owieczka !!! babcia tez ma taka sama !! przepraszam za offa jakos mi sie to przypomnialo i musialam napisac ;) Quote
Apbt_sól Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Sadam rzadzi, naprawde pieknie chlopak wyglada :) Quote
CASIA&ttb Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Greven napisał(a):Zamiast różowych kokardek, szykuj mu derkę na zimę - koniecznie moro, albo czarną nabijaną ćwiekami. Tylko w takich przystoi chodzić pitbullom :mad: Jak namierzysz kocyk-derke moro to daj cynk to też sie zaopatrze :evil_lol: Quote
Greven Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Widziałam takie, ale były w rozmiarze "york" :-o Musiałam kupić dla Tangi czerwoną derkę. Czekoladowy pitbull w czerwonej derce, bezguście. Quote
mrowa23 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 no i doopsko zbite... mieszkania odpadaja po kolej ze wzgledu ze pies morderca polknie je w calosci :( ale sie nie poddamy... w koncu gdzies jest dla nas gniazdko... jak greven kupi czerwona to ja kupuje rozowa z cekinkami :diabloti: i nie ma ze boli pregowany pit w rozowej robie "dobrze" wyglada :diabloti: Quote
Apbt_sól Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 jak sie podłaczam pod moro cioteczki , Cmoki dla Saddniego :D A mieszkanko sie znajdzie :D Quote
invictus hilaritas Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 mrowa przenos sie do wroclawia.. mieszkanie masz zagwarantowane ;) Quote
clockwork Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ufff... sie upłakałam. Sadziu masz mistrza:evil_lol:... ci sasiedzi to jacyś nie tacy że Sad na nich sr*? walić kupala przez dziure w płocie :roflt: mistrzostwo świata... z mieszkaniem uzbrój sie w cierpliwośc- też to przechodziliśmy- pies morderca... Quote
CASIA&ttb Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Greven i jak będzię z derką moro ??????????? Może tak od razu nie mów że masz psa morderce-bo to pewnie nie pomoże w szukaniu mieszkania-mozna to na początku przemilczeć i po jakimś czasie napomknąć że masz małego milutkiego pieska :) Quote
Greven Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Mrówa, jak Cię pytają, co to za pies, to mów, że "średniej wielkości, młody ale dobrze ułożony i bardzo czysty". Kłamstwem to przecież nie będzie :evil_lol: Jak tam widoki na kastrację? Udało się kasę zebrać? Casia, mówię poważnie - do tej pory w żadnym sklepie nie spotkałam się z derką moro w rozmiarze innym, niż na yorka. Jest to dla mnie conajmniej zastanawiające. Tanga ma więc paskudne, czerwone ubranko (Saddam ze swoim kolorem w czerwonym wyglądał by chyba jeszcze gorzej, niż w różu... nawet z cekinami), z którego zresztą wyrosła od zeszłego roku - całe dupsko ma na wierzchu :evil_lol: :evil_lol: a na klacie i pod brzuchem się nie dopina. Muszę kupić nową, bo jak mróz złapie, to mój pitbull znów odmówi opuszczania łóżka. Quote
clockwork Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 tak, tak- nie wyskakuj z hasłem że masz pita!! zrób tak jak my- dzwonimy kiedyś po taxówe- pytamy przez telefon czy zabierze pan 4 normalnych + jedna ciężarna + pies. Pan mówi że ok- ale czy duży pies- więc my mu tak całkiem serio że nie duży .... "mały- taki 60 kilowy..." ale chyba nie zrozumiał i mówi ok. Podjeżdża i :crazyeye:... pies miał być mały!!!!???- więc my mu -że był mały jak dzwoniliśmy ale zanim pan podjechał- urósł... co miał zrobić- zabrał nas, choć całą drogę trząsł portkami bo nasz Clockwork koniecznie chciał mu wyślimtać fejs... :evil_lol: Quote
Kostek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 clockwork napisał(a):4 normalnych + jedna ciężarna hahaha jakbym moja mame slyszala "przyjdzie 2 ludzi i murzyn":lol: Quote
clockwork Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Napisał;(a) clockwork 4 normalnych + jedna ciężarna [quote name='Kostek']hahaha jakbym moja mame slyszala "przyjdzie 2 ludzi i murzyn":lol: ;)... no tak powiedzieliśmy.. no co?? Quote
CASIA&ttb Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Greven zawsze możesz zamówić z allegro kubrak dla suczki i w sam raz na pitkę :) znalazłam coś takiego->http://www.allegro.pl/item148457515_ubranko_dla_pieska_kubraczek_moro_30_cm_.html Quote
modliszka84 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a jak tak tylko niesmiało sie wepchne :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36088&highlight=bankier kochani zbieramy kase na paliwo dla bankiera zeby mrowencja mogła go zawiezc do nowgo domu... moze ktos rzuci groszem :modla: ? Quote
CASIA&ttb Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Gdyby nie wypadła mi teraz sterylka suki(bo zaczyna mi świrować z urojeńcem) to bym sie dołożyła ale nie dam rady :( Quote
loozerka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a ja juz na tamtym watku zaproponowalam pewne przesuniecia, decyzja zalezy od Doroty i ewentualnie clockwork Quote
Greven Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Nie dość, że znalzałam dzisiaj derkę moro :multi: to na dodatek sponsora na jej zakup - koszt był niemały, bo 99 zł. Tanga wygląda, jak żołnierz na poligonie. Derka jest trochę za luźna, ale to nie szkodzi, bo jak są duże mrozy, to i tak muszę zakładać jej drugą pod spód. Myślę, że Saddam wyglądał by w takiej doskonale. Już lepiej tylko w czarnej ze srebrnymi ćwiekami :razz: Casia, link jest nieaktywny. Quote
loozerka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ten od allegro z ubrankiem? Ja na niego weszłam, faktycznie morowe ubranko :D i tansze niz 99 złotych .... Quote
invictus hilaritas Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 greven link casia dziala.. greven daj fotke ciuszka dla psiaka !! gdzie kupilas?? moja "znajoma" miala mi uszyc 2 ubranka dla cerbusiatka ale mnie wyrolowala.. miala to uszyc w zamian za udostepnienie przeze mnie mieszkania na wystawe we Wroclawiu.. (sama to zaproponowala), ale oczywiscie mam do ludzi pecha.. zostalam wykorzystana.. najpier nie miala ortalionu, pozniej czegos tam.. wkoncu kupilam ortalion (dla niej takze) i jej wyslalam czekalam na ciuszek od wrzesnia i wycyckala mnie !! :( przyslala mi od niechcenia ciuch dobry na jej rottke i powiedziala jak bedzie zaduzy to odeslij- a to chyba bylo jasne jak slonce ze zaduze bedzie , wystarczy porownac rottka i bula :mad: no i zostalam bez ciuchow, jestem wk.. :angryy: Quote
Greven Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Tak, teraz też mi się link otworzył. Ładne moro i niedrogie, ale nie wygląda mi na nieprzemakalnie. Moje dostałam w sklepie zoologocznym w centrum handlowym Ster przy ul. Ku Słońcu w Szczecinie. Tanga wkurzała się, że daję jej fleszem po oczach i nie wyszła za ładnie, ale ubranko widać: Quote
Recommended Posts