Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisał(a):
ale to mieszkanko to teraz na gwalt szukam....

Mieszkanka szukaj na stałe, nie tylko na gwałt :evil_lol:
Z dużym łóżkiem, żeby Saddamowi było wygodnie.

Już ostrzę noże...

Posted

Greven napisał(a):
Mieszkanka szukaj na stałe, nie tylko na gwałt :evil_lol:
Z dużym łóżkiem, żeby Saddamowi było wygodnie.

Już ostrzę noże...

nie wyrażam zgody na żadne ostrzenie noży :mad: :mad: :mad:

Posted

dzisiaj sadzina pobil samego siebie wypuscilamgo na ogrodek, ladnie bawimy sie pileczka, gonimy,uciekamy i ogolnie swietna zabawa w ta piekna pogode (mzawka :p ) Sadek nagle patrze a on tylem do plotu idzie...mysle sobie "oj sadzina, czekaj juz ja cie zlapie" no to ruszam pelna werwy na sadzika zeby gonic psiaka i tka jak biegiem ruszylam tak pedem ucieklam do domu udajac ze to nie moj pies... ten prosiak zaparkowal na plocie i zrobil ogromniasta,smierdzaca kupe przez raszki plotu na teren sasiada !!!!!!!!! i jak ja mam to posprzatac ?:mad: myslalam ze padne jak to zobaczylam....
jedno jest pewne Saddam nie zalatwia sie na swoim terenie :diabloti:
sadek wycalowany...

Posted

zwlaszcza ze okno kuchenne sasiadow wychodzi na ten plot... powiem tak jest to zadanie bardzo trudne :lol: ktos chetny do pomocy ? no ciotki, tyle bylo chetnych do miziania synka to moze ktos chce winny sposob pomoc?:cool3:

Posted

dobra to robimy tak ubieramy rajstopy na glowe (oczywiscie sadzik tez) lopatka wiaderko i lecimy zbierac co nasze, ty loocerka pelerwyna jak batman zeby oslaniac :cool3:
a potem bierzemy odpowiednio sznur kolowrotek i miseczki i robimy wyciag dla niespodzianke :cool3:
albo zaopatrze sasiadow w maski gazowe i przyciemniane okulary :razz:

Posted

bede biegać wokół domu i robić zasłone dymną, a wy wskoczycie do Aston Martin'a i uciekniecie z toksyczna wydzielina za granice miasta.
W tle bedzie tłychać muzyczke z Bonda ;)

Posted

a ja, jak znam zycie, w kulminacyjnym momencie akcji, potknę sie o wystający konar, rozpłaszcze na srodku i w dodatku walne w jakis najbardziej halasujący element wystroju ogrodu- np pokrywki garnków itp :D
To ja juz moze bede robila za element statyczny....;)

Posted

buehhehe ok :lol: ide w ta akcje choc bez obrazy takiej zaslony gazowej jak saddam to zadna z nas a nawet w kupie bysmy nie daly zrobic... to mi pozostaje rola spidermana i po scianie domu wslizgne sie do pokoju ze niby wszystko na porzadku dziennym jest ?

Posted

jeszcze smierdzaca sprawa sie nie rozwiazala ale za to mamy fotke z nowej pozycji i nowego miejsca spania naszego pupila pozycja pt " jak schowam glowe to mnie nie widac prawda?":evil_lol:

Posted

dopiero tu trafiłam .. hmm :oops:
ale ten Twoj Sadek jest faaajny :evil_lol: nic dziwnego ze go nie chcesz oddac... :loveu:

a jak ci ludzie, ktorzy sie zastanawiają nad łaciatkiem...? Bo tak sobie pomyslałam, ze jakbys jechała z bankierem do rzeszowa to w drodze powrotnej do poznania mogłabys zabrac Laciatka dla tych ludzi :evil_lol: fajnie wymysliłam, no nie :cool3: ?

Posted

[quote name='mrowa23']mamy fotke z nowej pozycji i nowego miejsca spania naszego pupila
Typowa pozycja mojej Tangi :evil_lol:
Pełna rozciągnięcie i tylne łapy a'la żaba, albo kurczak :evil_lol: :evil_lol: