mrowa23 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 jamieszkam teraz u siostry i szwagra w ich domu ale niestety dostalam od wlasnej rodziny wypowiedenie :p mam tydzien czasu... ale przemilcze to wszystko... a co do bakow saddama w aucie wiecie co ? na perfumach zaoszczedze bo po takdlugim czasie przebywania w takich "zapaszkach" to juz przejde tymi bakami i prosze nowe zapachy za darmoche beda :lol: Quote
invictus hilaritas Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no to faktycznie.. :( no to trzymam mocno kciuki za was :) a co do perfum to orginalny zapaszek jest - kiedys zrobi wielka furore ;) Quote
CASIA&ttb Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Uuuuuuuuuu ale Wam sie skomplikowały plany mieszkaniowe-trzymam kciuki żeby mieszkanko sie szybko znalazło. Buziaki dla księciunia :) Quote
modliszka84 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 mrowa trzymam kciuki za mieszkanie... nie ma co ,ale wyczarowałas domek dla Bankiera, to teraz tez sie uda :thumbs: Quote
mrowa23 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 wiecie co plakac sie chce bo zrobili mnie w konia z mieszkaniem....:-( mialam sie w poniedzialek wprowadzac jutor placic kaucje i odebrac klucze a po tym jak sie ze mna umowili podpisali umowe z kims innym i nawet nie zadzownili tylko ja dzwonilam zeby umowic sie na konkretna godzine na jutrzejszy dzien i wtedy sie dowiedizalam.... a mieszkanie takie piekne i takie tanie i takie fajne...tylko kosciol bylo widac z okna mojej sypialni i praktycznie byl na tyle blisko ze moglam pomacac sciane przez okno no ale...grrr jestem zla... Quote
invictus hilaritas Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 biedactwo.. czesto tak bywa.. ja tylko to mam na odwrot, chca wynajac i cisza.. Quote
mrowa23 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ja niestety na cos takiego jestem bardzo wyczulona i na pewno osoba odpowiedzialna za to zamieszanie poniesie tego konsekencje...niestety ja nie odpuszczam w takich sytuacjach.... Quote
Apbt_sól Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Jasna cholera!!! Co za ludzie, Mrowa bedzie dobrze gdzieś jest ta chałupa dla Was!!!! Quote
CASIA&ttb Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dorota podaj adres tego pana to zrobimy mu nalot z potworami,a mieszkanko grzecznie czeka aż je znajdziesz wieć sie bój-będzie dobrze :) Quote
mrowa23 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 pani ktora tak skopala sprawe ma czas do pt zeby przedstawic mi oferte rekompensujaca poniesiona strate jak nie to traci prace... moze ot bezwzgledne ale co ja poradze, jak ktos ze swinia na mnie to i ja ze swinia :roll: Quote
Apbt_sól Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 I dobrze być moze nie 1 osoba jesetes wyrolowana przez tą pania a to wiadomo??? Całusy dla Sadowsława!!! Quote
mrowa23 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 o 14:45 pokazuje nowe mieszkania ta babka....trzymac kciuki bo jak nie wypali to chyba rozniose ja...grrrr przy moim 156 cm wzrostu i wadze troche ponad 50 kg moze sie czuc zagrozona :diabloti: Quote
Apbt_sól Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 yhyhyhyhyh trzymam swoje i moijej bandzie tez zaraz zacisne kciukasy :) Quote
modliszka84 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 trzymamy kciuki za mieszkanie !!! Quote
clockwork Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 wróciłam... zaglądam do Sadzika (to ten co sadzi bąki:evil_lol:) a tu taka jazda... zaciskam kończyny górne chwytne w pięści i liczę że mieszkanko wypali:angryy: jakoś czuję sentymenta do Saddama (z racji świetnego charakteru psa "mordercy" i do mrówy- mam przeczucie że łączą nas upodobania muzyczno- koncertowo- :popcorn:..... :razz:) dawaj znaka czy masz 4 kąty... mam nadzieję- bo jak nie to czuję że mrówa przepytasz kobietę z boksu:olympic:!!! Quote
invictus hilaritas Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 cos dlugo ich nie ma.. zaczynam sie martwic.. Quote
clockwork Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 może mrówa zorganizowała pani wieczorek taneczno-bokserski:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A moze juz pora przenieść Sadka do "juz w domu" bo przeciez chłopak nie szuka juz domku :P a tak wygląda parka morderców drzemiąca po obiadku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowa23 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 jestem juz jestem no wiec :p mieszkanie ktore panienka mi przedstawila moze i duze moze i duzy fajny balkon tylko ze w jednym z pokoi ktore maja byc sypialnianymi to ja kladac sie na podlodze w poprzek sie nie zmieszcze majac ledwo 156 :mad: no ale musialam juz sie na to zgodzic bo bym w ogoel nie miala gdzie mieszkac .... dlatego wchodze w to a szukac juz na spokojnie bede czegos innego.. takze opanowalam sie i kobieta nie dostala po ryju ode mnie :D klucze odbieram w poniedzialek :D Quote
invictus hilaritas Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 bardzo sie ciesze :) a tej kobiecie to i tak by sie nalezalo ..:evil_lol: Quote
Greven Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 uff... aż oddech wstrzymałam, czytając ostatnie strony! Dobrze, że już macie gdzie mieszkać ;) Ile brakuje Ci do kastracji Saddama? Ja jeszcze w temacie derek dla psów morderców: moja Tanga tak marzła, że odmawiała wychodzenia na dwór, gdy był mróz, a jak ją wyciągnęłam na siłę, to patrzyła na mnie, jak na człowieka mordercę, sikała w biegu i rura do domu. Tak wygląda w swojej "domowej" derce, pół dupska na wierzchu, bo wyrosła, musiałam doszyć nowe zapięcia, bo wyrosła, ale za to może ją śmiało urbudzić, wytarzać i doprowadzić do stanu nieużywalności :evil_lol: ... a tu nasze wyjściowe moro: Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Greven, Tanga w takim ubranku chodzi juz w taką pogodę jak teraz? no i zapytam Cie w koncu, bo nęka mnie to od czasu, gdy przeczytalam galeriowy watek ( tak swoją drogą to moglabyś pozmienic te zdjęcia, zeby otworzyli galeryjkę- sliczna byla i szkoda jej na uśpienie :( ) - no więc pytam!!! Czy TY bylas kiedyś mezczyzną :D? Quote
Kostek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 uff juz myslalam ze to ze mna cos nie halo...loozerka ja tez miialam takie rwazenie ze kiedys greven byla facetem... Quote
Greven Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Loozerka, odpowiedź na pierwsze pytanie brzmi TAK, na drugie NIE :razz: Gdy temperatura jest w okolicach zera, albo wieje zimny wiatr, to zakładam jej derkę, bo inaczej siedzi w łóżku, albo koło piecyka, zamiast pobawić się na dworzu. A w derce od razu odzyskuje chęć do pobiegania, co widać na zdjęciach ;) Ja bym bardzo chciała jakieś nowe zdjęcia Saddama obejrzeć, proszę, proszę, proszę! Pięknie proszę :razz: Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kostek,a co tam ja Ci bede gadac...ja nie mam wrazenia, ja pewna jestem...bo galerie czytalam ze dwa tygodnie temu jednym ciagiem , jak Sandra dała tu link do Tangi Greven....:razz: a co do pogody- to Tanga nagusek wprawdzie jest, ale to chyba nie to, to chyba skutek jakiejś indywidualnej wrazliwosci. Bo teraz raczej cieplo jest- w kazdym razie, u nas na wschodzie, gdzie niedzwiedzie bialę po ulicach buszuja. moj pies, raz w zyciu odmowił pozostawania na dworze, był wtedy malutki, wyszlam z nim w nocy, była potworna wichura, ze go od ziemi odrywalo, a poza tym- ulewa, prawie oberwanie chmury. Poza tym- mróz, upal, snieg, deszcze, wichury, zamiecie i zaiweje- nic, ale to niec na niego nie dziala- wyjście na dwór zawsze, o kazdej porze i na dowolna ilosc czasu... Quote
Recommended Posts