angineuuka Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 To moj sasiad je gorzej od moich psów ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Pfff... mój pies je gorzej od kota (dalej lepiej ode mnie) i nie czuję wyrzutów sumienia. Jestem zła? Nie kocham psa? Nie, dlaczego? Ja tylko mówię o moich osobistych odczuciach, to że dla mnie to problem nie znaczy że musi być dla ciebie ;) Jestem daleko od oceniania po tym, jest dużo ważnjeszy rzeczy niż "idealne" odżywianie. Co do puszek to moje koleżanki dają swoim psiakom i sobie chwalą "Dolinę Noteci" i "Caro", skład są niczego sobie z tego co wiem. Ja nie wiem jak sama się tu plasuje i mnie to nie obchodzi, jem to co mi smakuje i jest odźywcze ( no nie zawsze, odżywcze...) i tyle :) Quote
Guest TyŚka Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ale ja Cię nie atakuję przecież ani nic. Tylko dałaś mi do myślenia czy to coś ze mną nie tak, że pies je gorzej :p OK, przejrzę, popatrze składy, porównam ceny, dzięki! Quote
Dzikie nieporadne Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 sorki, za duzo "internetów" i człowiek już myśli że jak tylko coś powie to się wojna rozpęta :D Quote
Erykowa Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Hej Ty się tak psich rzeczy nie pozbywaj bo ja jak się pozbyłam większości to pies się trafił i żałowałam ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Erykowa, Ty mi drugiego psa nie wróż, bo robię wszystko, by się nie dopsić :D Quote
Erykowa Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Wiem,wiem ale wiesz jak to zawsze bywa...w najmniej oczekiwanym momencie ;) Choć mam nadzieję,że nie znajdziesz/usłyszysz o żadnej bidzie bo wiem jaki to kłopot. Quote
Guest TyŚka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Słyszeć słyszę. I walczę sama ze sobą. Jednak trzymam się tego, że obietnicy trzeba dotrzymywać, więc w ten sposób żadnych tymczasów, przynajmniej do czasu aż się nie wyniosę z tego domu ;). A piesełek na nowo zdrów jak ryba, na spacerach BIEGA, nie umie ustać w miejscu :D Quote
Dzikie nieporadne Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Bo psy dziwaczeja, średnio od 5 roku życia, więc nie ma sie co przejmować ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Hehehe, to ja mam obserwacje z deka inne, ale to tylko obserwacje. Piesełek zwraca na siebie uwagę na spacerach. Adresówka mu obija się o szelki, w efekcie dzwoni niczym krówka alpejska dzwoneczkiem, a ludzie oglądają się za kundlem i się uśmiechają :D Faktycznie przezabawne. Quote
Aleksa. Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Ja kupuje puszki lukullusa żeby czasem do karmy dorzucić. ;) Quote
Elisabeta Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 TyŚko, zmień tekst w sygnaturce swej, bo jjest już nieaktualny. ;) Wróciłaś. :D Widzę Twoje posty u wielu Bezdomniaczków i bardzo to miłe. :) Mimo wszystko nie ma to jak Dogomania. Niech się "fejsbuki" schowają. :P Quote
angineuuka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Tys ma zamiar zniknac, ale na dogo nie ma adminow :p Quote
Guest TyŚka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Dokładnie :p Wysłałam prośbę o usunięcie mojego konta, ale nie wiadomo kiedy ją odczytają :D Quote
Elisabeta Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 I cieszysz się w sumie z tego, prawda? ;) Po co konto likwidowac?... Wystarczy nie wchodzic, nie czytac, nie pisac, a TyŚka zniknie. I ten wątek umrze... Tysiu, Ty po prostu nie potrafisz odejśc i rozstac się z nami i z tą okropną Dogomanią. :D I bardzo dobrze. :) Quote
Guest TyŚka Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Cieszę się z tego, że napisałam. A dopóki jestem to staram się udzielac na "swoich" bezdomniakach, bo później będzie mnie mniej w temacie bezdomniaków ;). Jak nie usunę to tutaj będę, bo dogo jest jak orzeszki: chcesz jeszcze i jeszcze, to nałóg. A nie mam czasu na nałóg, Elisabeto. ;] Zwłaszcza, że ja z tych, którzy nie mając już totalnie na nic czasu, obładowuja sie kolejnymi obowiązkami - w końcu życie to wyzwanie :P. I ehehehe, z każdego punktu widzenia to nierozsądne, ale no cóż, obecnie wygląda to tak, że nie wiem, jak się nazywam. I zamiast przystopować szykują się kolejne wyzwania (bo awans, bo coś tam). I w dodatku siedzę na tym nieszczęsnym dogo wtedy, gdy powinnam skupić się na sobie. Dlatego czekam aż mnie stąd usuną... wysłałam też prośbę o usunięcie tego wątku, ale zobaczymy, co z tego wyniknie... Swoją drogą dzisiaj zgubiłam nas w lesie. Mój debiut, dowiedziałam się jak to jest być w lesie ze świadomością, że nie wie się, gdzie się jest i że zaraz złapie nas zmierzch :D. W dodatku ze świadomością, że się jest jedynym pełnoletnim... Genialne uczucie. ;p I nie wiem czy Wam mówiłam, ale powoli leczę sie z "adowych wnucząt". W tej chwili znów ma małe wilczki na sprzedaż, a ja się zachwycam, ale... wiem, że to jedynie sfera marzeń. Ufuf... Niemniej jednak śliczne, och i ach <3 Okej, wracam do łaciny :). Miłego wieczoru. Quote
Ana :) Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 totalny brak czasu, też na to ostatnimi czasy choruje :P Quote
Guest TyŚka Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Kto w sumie na to nie choruje, Ana :p Ale ja zamiast przystopować to nieeee.... Jestem głupia, jak moja mama mawia, widząc że całe dnie chodzę jak zombie, a nie przeszkadza mi to w tym, by podejmować się kolejnych inicjatyw i mieć kolejne powody do niespania :D choć nadal nie wiem czy przyjąć właśnie awans w harcerstwie... wszystkim na tym zależy, a ja się waham czy czasem nie przystopować... ku uciesze mamy :D Kuuuurde... przez Kurza marzy mi się syberyjczyk... Za parę lat się dokocę. Najpierw dokocę, a dopiero potem dopsię! :D Quote
Ania :) Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 O nie to Ty już zeszlas na manowce skoro wolisz się dokocic :P Quote
marta1624 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Tyśka Aleś się kociara zrobiła :p Quote
*Magda* Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Tyśka, przyznaj się, że dogomania Ci już nie pasuje i chcesz uciec na jakieś forum kociomania :P Quote
Erykowa Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Hej Koty fajne ale nie ma jak spacer z psem ;) choć taki mruczek na kolanach w jesienne i zimowe wieczory też ma swoje zalety ;) Quote
Recommended Posts