Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Jakie misiaki <3 Już nie mogę doczekać się własnego (tak, tak, najpierw ozzik) :D Quote
Ania :) Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 jakie genialne :D haha dwa od prawej najlepsze :D :D Quote
Guest TyŚka Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Wezmę. Mamut mi się marzy od paru lat (stara miłość nie rdzewieje, a skoro doszłam do wniosku, że z haszczym wariatem bym się męczyła to zostały mamuty), więc kiedyś na pewno będzie. A teraz myślę intensywnie nad tym czy kupić kotu drapak za 100zł czy nie.. :p w promocji, a pieniążki idą na bezdomne koty... jedyne, co mnie hamuje to fakt, że to oznacza totalne pozbawienie sie oszczędności, a przed studniówką trochę kasy jest potrzebne :p Quote
Guest TyŚka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Dziś udostępniłam kontrowersyjny artykuł... http://gamoniuspospolitus.blogspot.com/2015/10/twoj-kot-kupowaby-iskas-materia-o.html Quote
marta1624 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Właśnie,teraz Tyśka przesadziłaś z długością! :p Quote
angineuuka Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Czyl mozna rzecz, ze jedzac sucha karme tez sie barfuja? :p * *goraczka mi nie sluzy,sorki Quote
Erykowa Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Hej Ale kocisko ma ogon ! I ja chce przeczytac ale na razie mi sie nie otwiera :( jak poodpisuję będę kombinować ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ależ tekst nie jest mojego autorstwa, więc to nie ja przegięłam z długością. Buhahha, w sumie racja, ale mimo wszystko nie chcę, by mój pies jadł swoich pobratymców. ;) Erykowa, to wejdź na główną stronę bloga: http://gamoniuspospolitus.blogspot.com/--> i ostatni wpis to ten, co podlinkowałam. Yhhh, kupuj przez internet żarcie mówili. Będzie taniej, mówili... a teraz mam przeboje z pewnym sklepem :/ Quote
Istar19 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 uu z jakim sklepem masz przeboje? zdradź tajemnicę, bo ja teraz będę szukać karmy dla psów w promocji...co bym wiedziała, którego sklepu ewentualnie unikać Quote
Guest TyŚka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Na razie nie chcę Wam pisać nazwy firmy, do czasu aż się nie wyjaśni. Może to chwilowa niedyspozycja, a ja sieję panikę :P. Niemniej jednak już czekam trochę na paczkę i co rusz napotykam problemy: już wiem, że zamówienie nie przyjdzie w całości, bo nim się ogarnęli to nie mają tego na stanie, na czym mi zależało... czyli na żarciu. Żeby było tego mało, na maila dostałam informację, że na PP czeka na mnie paczka, bo nikogo nie było 9paź i kurier pocałował klamkę. Nie pamiętam, bym coś zamawiała na początku paź (i sprawdzić też nie mam jak, bo właśnie wczoraj zablokowałam stare konto i mam nowe w banku), ale faktycznie wówczas, iedy niby to kurier nikogo nie zastał w domu to nikogo w nim nie było... hm... no i że jak się nie zjawię z numerem zamówienia to będę opłacać paczkę, hmm :D Quote
angineuuka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Uwazaj na to ;) kiedys pojawialy sie takie fejkowe wirusowe e maile ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Tak obstawiałam, że to wirus ;p Ale w sumie sobie nie ufam, może coś zamawiałam przez sen, więc bym się przeszła na PP xd Quote
Istar19 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 ah te maile tajemnicze ...to życzę by sprawa z żarciem się wyjaśniła ;) a jak coś będą motać to zagroź im, że poszczujesz głodnym kotem :P Quote
Guest TyŚka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Tylko, że będzie lipa, jak faktycznie coś zamotają... bo to oznaczałoby pożegnanie się ze sklepem, a do tej pory tam zawsze robiłam zakupy... :( Quote
Istar19 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Tylko, że będzie lipa, jak faktycznie coś zamotają... bo to oznaczałoby pożegnanie się ze sklepem, a do tej pory tam zawsze robiłam zakupy... :( wiesz jeden błąd sklepu...na ileś tam zamówień, to nie dużo. nam kiedyś namieszali w Zooplusie (brakowało jednej karmy)...ale choć nie sprawdziłam paczki przy kurierze, to po otwarciu paczki wysłałam do nich maila plus zdjęcie z zawartością przesyłki itp i od razu oddali mi pieniądze i przeprosili za błąd ;) i dalej tam kupujemy już dłuższy czas, choć czasem szukam po innych sklepach lepszych promocji ^^ Tak więc nie przekreślaj sklepu jeśli to ich pierwszy błąd ;) no chyba, że więcej ludzi ma z nimi problemy..wtedy trza by się było zastanowić. Quote
marta1624 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 I ja życzę, aby paczka doszła bez kolejnych przeszkód ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ostatnio niestety czytałam o kilku takich wpadkach , Istar. Właśnie tego sklepu. No, ale zobaczymy jak się zachowają. ;) Bo mi kot głodny chodzi i marudzi. Pies zreszta też. Quote
Istar19 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 hehe świat jest jakiś mały ;) no ale oby było dobrze ! Quote
Guest TyŚka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Tak poza tym to kundel mi strasznie dziecinnieje. Pcha się do domu. Wychodzę o 6 na busa - pies pod drzwiami. Mokrutki, wciska się między nogami na korytarz... Idę, pies wyje za mną. Wracam, pies cieszy sie całym sobą, rozdaje mi całusy w nos (tak, Morus umie tak wysoko podnieść swoje dupsko!) i gada po swojemu to swoje ŁUŁUŁUŁOOOAAAAŁOOOŁIŁIŁI, przechodzi z niskiego tonu ŁUŁUŁU na kwielenio-skomlenie... i wciska swój łeb między nogi, cieszy się... czasem jak ukradnie bochenek czy drewienko czy cokolwiek to trzyma to w pysku, gada z tym pysku i daje mi zdobycz, wciska w dłoń... potem czeka aż mu pozwolę wejść do domu... a co ja mogę? :( Tak mi go żal... I jak tu się nie zapsić, choćby dlatego, by miał towarzystwo? Rany, to tak beznadziejnie mieszkać w domu, gdzie nie tolerowany jest pies na dywanie, przy nogach... Quote
Recommended Posts