Guest TyŚka Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Benek Benkowi nierówny ;). Ja jestem zadowolona z pomarańczowego, natomiast zielony i niebieski to u nas tragizm. Chyba tylko Ryś go lubił. Do tej pory w zoologu Benek jest najtańszym żwirkiem, bo Greenwoods to u nas już cenowo masakra. Jednak mimo tych plusów, Benek nie jest wydajny, a i się roznosi... a ja ostatnio strasznie kwalifikuję się na pedantkę (co do tej pory było mi obce) i cóż, żwirek w jedzeniu nie jest tym, co akceptuję. ;) Skoro jesteście zadowolone z lidlowego to mam nadzieję, że i ja dołączę do zadowolonych klientów ^^. Musze się uczyć biologii na poniedziałek... a tak mi się nie chce... :( Quote
marta1624 Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 To ja tylko się witam, bo kwestie żwirku to nie moja bajka :) Quote
Naklejka Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 aaaa, jaki piękny ten kot! :O a gdzie to brzydactwo na tym zdjęciu, bo nie widzę? Quote
marta1624 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Właśnie, gdzie brzydactwo? Bo tylko Morusa widzę :D Quote
*Magda* Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 aaaa, jaki piękny ten kot! :o a gdzie to brzydactwo na tym zdjęciu, bo nie widzę? Właśnie, gdzie brzydactwo? Bo tylko Morusa widzę :D Pewnie chodzi o ten paskudny, szary chodnik :D Quote
marta1624 Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Może być, ładny to on nie jest :p Quote
Guest TyŚka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Brzydal, bo na zimę apetyt mu wrócił i zdolność do tycia też. Jednak pancia wkręciła się w smyczki automatyczne i kupiła psu flexi 8m, fejm musi być! A tak naprawdę to wkurza mnie blokada obecnej smyczy (zacina się, przeskakuje) oraz mogła by mieć dłuższą tasiemkę. Poza tym nie jest najnowsza, więc nie ufam jej w stu procentach. I tak oto od frustracji do zakupu. Dodatkowo Azor, Gamoń i Kurzyk dostali "przy okazji" adresówki. Młody ciągle gubi, Morusa też się zawieruszyła, a kocur się jeszcze swojej nie dorobił. I znów konto puste, a było tak pięknie... :P Inna kwestia, że na liście zakupowej jeszcze jest transporterek dla kotełka, obróżka (też dla niego), ale to jak kotu zrobię testy białaczkowe i zachipuję tego tygrysa. PS: Co do kota, on naprawdę niedługo sie doprosi grzania rąk jako rękawiczki. wczoraj uśmiercił mi ładowarkę do telefonu, słuchawki (kolejne), nie mówiąc o wyłamaniu rączki z szafki, gdzie są śmieci, uczenia kwiatków latania i wyjedzenia z garnka (przykrytego!) wątróbek! :D Quote
Guest TyŚka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Nie! To tylko rzeczy najpotrzebniejsze :p Kurde, wysłałam parę dni temu prośbę do adminów i na razie cisza. Quote
Guest TyŚka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Jakbym Kurzyka widziała i słyszała: https://www.youtube.com/watch?v=cJnlMzFVKf4 Nawet tak samo reagują na głaski. Quote
Leokadia Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ty się Tyśka ciesz, że nie masz manii obróżkowej :D To dwa razy gorszy stan niż zwykły zakupoholizm :P Quote
angineuuka Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Mi mania obrozkowa zanikla... Ale popadlam w jakas inna gadzetomanie :p Quote
Guest TyŚka Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Matka Kurzyka dopiero miesiąc temu została wysterylizowana... Przez ten czas w tej patologii były kolejne kociaki i Kurzyk ma młodszego brata, który szuka domu. Na szczęście fundacja Felis zainterweniowała i zabrała kociaka (to właśnie dzięki Foondacji mamusia Kurzyka została adoptowana), cicho liczę, że i matką zabiorą... w takich warunkach nie powinno mieszkać żadne zwierzę. Oto on: Eh, pasowałby do nas idealnie... :P Quote
Guest TyŚka Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Mówiłam, że klon Kurzyka. Tylko pół ogona nie ma, bo się taki urodził. Ale cudeńko^^ Pokazałam rodzince w ramach ciekawostki czy poznają, że to nie Kurz, a na to babcia, że ona ma zarezerwowaną kocinkę u wujka. Tak, tego, od którego przywieźliśmy Ryśka i Filipa. Nie no, ogólnie super... Quote
marta1624 Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Świetny! Co do babci- nie zazdroszczę :/ Quote
Guest TyŚka Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 I o tym, dlaczego nieraz mam ochotę przerobić Kurzyka na pasztet: http://gamoniuspospolitus.blogspot.com/2015/09/koszmar-alergiczki-kurzowej-czyli.html Rzecz jasna wszystkiego nie zawarłam, bo... zapomniałam, ale będzie druga część ;) Quote
angineuuka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Mowisz ze koci samotnicy to wyjatki..? Jak milo :-) Quote
Recommended Posts