Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Victoria napisał(a):
Tez chce fotki :razz:

słucham sobie tej muzyki i sama zasypiam xd

tak w ogole co za debil wymyślił zeby dzisiaj iśc do szkoły :angryy:

A byłaś ? :lol:

Posted

Dziękuję za życzenia :loveu: Mam zdjęcia, duuużo zdjęć, ale na swoim lapku, a on... feralny,znów mu ekran się popsuł... :/ A na tym nie wiem jak dodawać zdjęcia ;)

Posted

Victoria napisał(a):
Tez chce fotki :razz:

słucham sobie tej muzyki i sama zasypiam xd

tak w ogole co za debil wymyślił zeby dzisiaj iśc do szkoły :angryy:

Kocie mogą być ? :D

Ja też zasypiałam. i taka miła dla zwierzaków byłam :p

Nie wiem właśnie. Miałam dziś 8h :mdleje: A jeszcze szkolny nie jeździ, szczyt chamstwa! Pojechałam jakimś innym, ale bałam się, że do domu nie wrócę, bo 40km w życiu w nocy bym nie zaszła ;D
Jutro tylko 6h. Jednak i tak wyczekuję soboty. Cały dzień harcerstwo. I noc :loveu: Jak ja to kocham :)

Posted

Uff.... po szkole i po zajęciach, ale znikam spać, bo jestem zmęczona. Nie wiem czy do Was jutro zajrzę, bo jutro cały dzien wśród przyjaciół :), może w niedzielę wpadnę na moment. Dobranoc :loveu:

Posted

Tak, Tyia jest dość charakterystycznym haszczakiem ;)

[h=5]Czy ktoś się orientuje, gdzie mogę zamówić trwałe i wygodne szelki z odblaskiem i wybrać sobie jeszcze kolor? Potrzebuję na wypady typowo polowe (harcerskie), o warunkach czasem bardzo ciężkich i nie chcę kupić czegoś, co po paru tygodniach będzie zniszczone. Odblaski są akurat warunkiem koniecznym.[/h]

Posted

Magda, a są trwałe? I wygodne? Zależy mi na takich, które też łatwo się nie brudzą i są łatwe do czyszczenia. Szukam coś pokroju moich morowych (są wygodne) z połączeniem tych czerwonych (tzn. taki duży odblask + inny kolor). Fajnie, jakby miały też możliwość napisu. Wiem, że wybrzydzam, ale chcę coś, co wytrzyma lata wszystkie wypadu do lasu, po krzakach, błotach itd. i są wygodne, a jednocześnie bezpieczne, czyli po ciemku psa widać. No i mają być w barwach mojej drużyny :)

Posted

Tora w zimę chodzi praktycznie tylko w szelkach ;) Mi się ją dobrze w nich prowadzi, a ona też chyba nie narzeka, bo chętnie wkłada w nie łeb ;)
Co do czyszczenia, to są super ;) Jeszcze nigdy ich nie prałam :oops: Błoto samo się obsypuje ;)
Ja mam je brązowe z zielonym odblaskiem ;) Co do napisu, to nie wiem-musiałbyś pytać u DS ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Super, to będę pisać. To jeszcze pomęczę Cię jednym pytaniem: są za przyzwoitą cenę?

Ja kupiłam 3 lata temu, więc trochę czasu minęło :roll: Zapłaciłam chyba 40zł (pewności nie mam), ale wiadomo, że Tora jest dużym psem, więc i taśmy poszło więcej ;)