Victoria Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tez chce fotki :razz: słucham sobie tej muzyki i sama zasypiam xd tak w ogole co za debil wymyślił zeby dzisiaj iśc do szkoły :angryy: Quote
Aleksa. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Victoria napisał(a):Tez chce fotki :razz: słucham sobie tej muzyki i sama zasypiam xd tak w ogole co za debil wymyślił zeby dzisiaj iśc do szkoły :angryy: A byłaś ? :lol: Quote
Victoria Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Aleksandra95 napisał(a):A byłaś ? :lol: TAK. :p Quote
Aleksa. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Victoria napisał(a):TAK. :p Wow, ja nie :diabloti: ale jutro mam zamiar dotrzeć :p Quote
Ty$ka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Dziękuję za życzenia :loveu: Mam zdjęcia, duuużo zdjęć, ale na swoim lapku, a on... feralny,znów mu ekran się popsuł... :/ A na tym nie wiem jak dodawać zdjęcia ;) Quote
Ty$ka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Victoria napisał(a):Tez chce fotki :razz: słucham sobie tej muzyki i sama zasypiam xd tak w ogole co za debil wymyślił zeby dzisiaj iśc do szkoły :angryy: Kocie mogą być ? :D Ja też zasypiałam. i taka miła dla zwierzaków byłam :p Nie wiem właśnie. Miałam dziś 8h :mdleje: A jeszcze szkolny nie jeździ, szczyt chamstwa! Pojechałam jakimś innym, ale bałam się, że do domu nie wrócę, bo 40km w życiu w nocy bym nie zaszła ;D Jutro tylko 6h. Jednak i tak wyczekuję soboty. Cały dzień harcerstwo. I noc :loveu: Jak ja to kocham :) Quote
Kazuro Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ja sobie wczoraj szkołę odpuściłam, a dzisiaj poszłam i w sumie nie wiem po co :mad: bo nic nie robiliśmy, a mogłam spać :placz: Quote
Baton Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Hejka :D Mam nadzieję, że na dogo już zostaniesz :lol: Quote
Sonka95 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Hejka :) U nas pewnie jakby trzeba było iść w czwartek i piątek to nikt by nie poszedł :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Uff.... po szkole i po zajęciach, ale znikam spać, bo jestem zmęczona. Nie wiem czy do Was jutro zajrzę, bo jutro cały dzien wśród przyjaciół :), może w niedzielę wpadnę na moment. Dobranoc :loveu: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 dzień doberek ;) życzę miłego spędzenia dnia z przyjaciółmi :lol: Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Ciekawe czy ktoś ją pamięta ;) 17msc księżnicza OTOSHI WOLF Anana Amarok (współwłasność z Wilcza Dusza) Foto: Ada Harężlak Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Tę mordkę ma tak specyficznie umaszczoną, że nie da się jej nie pamiętać :) Quote
Baton Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Jak ona wyrosła :loveu: Od razu rozpoznałam, zanim jeszcze przeczytałam że to ona :D Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Tak, Tyia jest dość charakterystycznym haszczakiem ;) [h=5]Czy ktoś się orientuje, gdzie mogę zamówić trwałe i wygodne szelki z odblaskiem i wybrać sobie jeszcze kolor? Potrzebuję na wypady typowo polowe (harcerskie), o warunkach czasem bardzo ciężkich i nie chcę kupić czegoś, co po paru tygodniach będzie zniszczone. Odblaski są akurat warunkiem koniecznym.[/h] Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ja mam norwegi z odblaskiem od DS ;) Kolor wybierałam sama ;) Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Magda, a są trwałe? I wygodne? Zależy mi na takich, które też łatwo się nie brudzą i są łatwe do czyszczenia. Szukam coś pokroju moich morowych (są wygodne) z połączeniem tych czerwonych (tzn. taki duży odblask + inny kolor). Fajnie, jakby miały też możliwość napisu. Wiem, że wybrzydzam, ale chcę coś, co wytrzyma lata wszystkie wypadu do lasu, po krzakach, błotach itd. i są wygodne, a jednocześnie bezpieczne, czyli po ciemku psa widać. No i mają być w barwach mojej drużyny :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Tora w zimę chodzi praktycznie tylko w szelkach ;) Mi się ją dobrze w nich prowadzi, a ona też chyba nie narzeka, bo chętnie wkłada w nie łeb ;) Co do czyszczenia, to są super ;) Jeszcze nigdy ich nie prałam :oops: Błoto samo się obsypuje ;) Ja mam je brązowe z zielonym odblaskiem ;) Co do napisu, to nie wiem-musiałbyś pytać u DS ;) Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Super, to będę pisać. To jeszcze pomęczę Cię jednym pytaniem: są za przyzwoitą cenę? Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ty$ka napisał(a):Super, to będę pisać. To jeszcze pomęczę Cię jednym pytaniem: są za przyzwoitą cenę? Ja kupiłam 3 lata temu, więc trochę czasu minęło :roll: Zapłaciłam chyba 40zł (pewności nie mam), ale wiadomo, że Tora jest dużym psem, więc i taśmy poszło więcej ;) Quote
Recommended Posts