Izabela124. Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 I ode mnie spóźnione wszystkiego dobrego dla Morusa :) Quote
Ty$ka Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Dziękujemy wszystkim :loveu: Czy tylko u mnie jest tak cholernie zimno i ślisko? Przez całą nos śnieg nawalał jak głupi, wstałam i czułam się jakbym trafiła na Alaskę. W sumie nie byłam bardzo załamana, bo ferie niech tam będą sobie śnieżne. Jednak humor zepsuła mi zmiana pogody: zaczął padać deszcz, który od razu zamarza :mdleje: I tak przez cały dzień, śnieg trochę stopniał, zamiast tego mamy lodowisko, musicie mi uwierzyć jak jest okropnie ślisko i zimno. I jeszcze ten mroźny wiatr. Dzisiaj tak na 1h spacerze się wymarzłam, że to jakaś makabra. Morus pod koniec spaceru jojczał, że chce do domu, bo mu mroźno w łapy. Eh... :( Oby nastała poprawa pogody. Quote
rashelek Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 To współczuję pogody, u nas jest chłodno ale nie aż tak :P A jak akcja z tym psiakiem? Quote
*Magda* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 rashelek napisał(a): A jak akcja z tym psiakiem? Też jestem ciekawa :) Quote
taxelina Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/212076-Gamonius-pospolitus-i-kotus-bezm%C3%B3zgus-do-pot%C4%99gi-drugiej-D?p=21748412#post21748412 jak mu dobrze wolnosc :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Moj pies jest głodzony. :mdleje: Dostał tabletkę na odrobaczenie przemyconą w pasztetówie takiej sklepowej, w folii. Połknął z folią :mdleje: To była chwila, 2s po podaniu nie było pasztetu. Ani folii :mdleje: A u nas szklanka. Dzisiaj z domu wyjśc nie mogłam :P. I wszystko pięknie się błyszczy, a jak pięknie się człowiek wywraca :loveu: Psa nie widziałam, myślę że hycel zadziałał albo ktoś się ulitował. Quote
Sonka95 Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 U nas też ślisko i przez to mało co nie fiknęłam na schodach :crazyeye: Quote
Molowe Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Haha w takim razie mój piesek też jest głodzony bo za każdym razem kiedy dostanie coś smaczniejszego to połyka z prędkością światła :evil_lol: Quote
rashelek Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Nie wiesz, że pasztet trzeba zjeść z prędkością światła, bo jeszcze może zniknąć? :evil_lol: Przynajmniej u nas tak to działa :D Jak ferie mijają, plany w realizacji? :) Quote
Ty$ka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Plany w realizacji ;) hehehe. Piesek z kolei w domu trochę siedzi i mnie dzisiaj obudził o 10. Akurat atk wypadło, że rano dzisiaj nic nie miałam, więc do 10 spałam. I nagle obudziła mnie lizawka merdanie ogonem :p Quote
Oscar Patric Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Super że plany realizujesz,Ja swoje od lutego zaczynam Quote
betty_labrador Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ojej Morusek świętował!! :) :loveu: wszystkiego najlePSIEgo ;D oj ta pogoda to kurde, ja w tym roku słabo znosze minus temp- moja waga nie posiada tłuszczu któryby mnie ogrzewał :/ Biedny pies:( ludzie są głupcami .. :/ Quote
maxishine. Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ja muszę czekać do 15 lutego na ferie. :( Też mam lodowisko na osiedlu. I tyle śniegu na chodniku ze można z zaprzegiem ruszyć ;) Quote
Ty$ka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Ktoś poleci świetny jakościowo film do obejrzenia. Na rozweselenie. Komedia, ale nie jakaś głupia typu Kac Vegas, ale coś porządnego ;). Quote
Baton Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Tysia :loveu: Miałaś częściej zaglądać :mad: Quote
*Magda* Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Ty$ka']Ktoś poleci świetny jakościowo film do obejrzenia. Na rozweselenie. Komedia, ale nie jakaś głupia typu Kac Vegas, ale coś porządnego ;). Kiedyś mi polecono ten: http://www.cda.pl/video/959348c/To-tylko-sex-Online-2011-Lektor-PL-caly-film Ale jeszcze nie oglądałam, bo nie mam kiedy :shake::roll: Quote
Ty$ka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='magdabroy']Kiedyś mi polecono ten: http://www.cda.pl/video/959348c/To-tylko-sex-Online-2011-Lektor-PL-caly-film Ale jeszcze nie oglądałam, bo nie mam kiedy :shake::roll: Nie mój typ :p Generalnie takie filmy oraz za takie jak "Życie jest piękne" to ja dziękuję, jestem wybredna jeśli chodzi o filmy :p Quote
Baton Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ty$ka napisał(a): jestem wybredna jeśli chodzi o filmy :p i tu się zgadzamy :D Quote
Ty$ka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 maryg22 napisał(a):i tu się zgadzamy :D To jaki polecasz? Ej, ludzie. Będę chora po dzisiejszych zajęciach. Być przez 5h w lesie, dy na dworze jest -10 i w sumie w ogóle się nie ruszać to trochę za dużo :p Coś mnie bierze... Quote
Molowe Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Oj to współczuje,ja też już na tym mrozie zdążyłam się przeziębić :shake: Co do filmów to komedia żadna nie przychodzi mi do głowy ale jak dla mnie to godne polecenia są : "Kupiliśmy zoo" "Woda dla słoni" ale to pewnie też nie Twój typ haha :evil_lol: Quote
rashelek Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Ej "To tylko seks" jest zajebisty, właśnie nie ckliwa komedyjka romantyczna tylko fajny film z jajem ;) Tylko no jednak troche się tam bzykają, także no :evil_lol: Ja z filmów to raczej celuję w jakichś superbohaterów itp, także mogę Ci polecić Thora czy Iron Mana ;) A co do przeziębienia... Ja ze swoim walczę od tygodnia, póki co na polu walki jeszcze tylko katar mi został :angryy: Jeszcze mi się przypomniało! Zajebistym filmem jest "Diabeł ubiera się u Prady". Oglądałam już z 50 razy, znam na pamięć, ale kocham i wielbię :loveu: Edited January 24, 2014 by rashelek Quote
Sonka95 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 No przeziębienie to i mnie wzięło najpierw zaczęło się od bólu gardła a teraz doszedł straszny katar :roll: Ostatnio oglądałam fajną komedie,ale cholerka już nie pamiętam tytułu :evil_lol: Quote
Recommended Posts