Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy wszystkim :loveu:

Czy tylko u mnie jest tak cholernie zimno i ślisko? Przez całą nos śnieg nawalał jak głupi, wstałam i czułam się jakbym trafiła na Alaskę. W sumie nie byłam bardzo załamana, bo ferie niech tam będą sobie śnieżne. Jednak humor zepsuła mi zmiana pogody: zaczął padać deszcz, który od razu zamarza :mdleje: I tak przez cały dzień, śnieg trochę stopniał, zamiast tego mamy lodowisko, musicie mi uwierzyć jak jest okropnie ślisko i zimno. I jeszcze ten mroźny wiatr. Dzisiaj tak na 1h spacerze się wymarzłam, że to jakaś makabra. Morus pod koniec spaceru jojczał, że chce do domu, bo mu mroźno w łapy. Eh... :( Oby nastała poprawa pogody.

Posted

Moj pies jest głodzony. :mdleje: Dostał tabletkę na odrobaczenie przemyconą w pasztetówie takiej sklepowej, w folii. Połknął z folią :mdleje: To była chwila, 2s po podaniu nie było pasztetu. Ani folii :mdleje:

A u nas szklanka. Dzisiaj z domu wyjśc nie mogłam :P. I wszystko pięknie się błyszczy, a jak pięknie się człowiek wywraca :loveu:

Psa nie widziałam, myślę że hycel zadziałał albo ktoś się ulitował.

Posted

Nie wiesz, że pasztet trzeba zjeść z prędkością światła, bo jeszcze może zniknąć? :evil_lol: Przynajmniej u nas tak to działa :D
Jak ferie mijają, plany w realizacji? :)

Posted

Plany w realizacji ;) hehehe. Piesek z kolei w domu trochę siedzi i mnie dzisiaj obudził o 10. Akurat atk wypadło, że rano dzisiaj nic nie miałam, więc do 10 spałam. I nagle obudziła mnie lizawka merdanie ogonem :p

Posted

Ktoś poleci świetny jakościowo film do obejrzenia. Na rozweselenie. Komedia, ale nie jakaś głupia typu Kac Vegas, ale coś porządnego ;).

Posted

maryg22 napisał(a):
i tu się zgadzamy :D

To jaki polecasz?

Ej, ludzie. Będę chora po dzisiejszych zajęciach. Być przez 5h w lesie, dy na dworze jest -10 i w sumie w ogóle się nie ruszać to trochę za dużo :p Coś mnie bierze...

Posted

Oj to współczuje,ja też już na tym mrozie zdążyłam się przeziębić :shake:

Co do filmów to komedia żadna nie przychodzi mi do głowy ale jak dla mnie to godne polecenia są : "Kupiliśmy zoo" "Woda dla słoni" ale to pewnie też nie Twój typ haha :evil_lol:

Posted (edited)

Ej "To tylko seks" jest zajebisty, właśnie nie ckliwa komedyjka romantyczna tylko fajny film z jajem ;) Tylko no jednak troche się tam bzykają, także no :evil_lol:
Ja z filmów to raczej celuję w jakichś superbohaterów itp, także mogę Ci polecić Thora czy Iron Mana ;)
A co do przeziębienia... Ja ze swoim walczę od tygodnia, póki co na polu walki jeszcze tylko katar mi został :angryy:

Jeszcze mi się przypomniało! Zajebistym filmem jest "Diabeł ubiera się u Prady". Oglądałam już z 50 razy, znam na pamięć, ale kocham i wielbię :loveu:

Edited by rashelek
Posted

No przeziębienie to i mnie wzięło najpierw zaczęło się od bólu gardła a teraz doszedł straszny katar :roll:
Ostatnio oglądałam fajną komedie,ale cholerka już nie pamiętam tytułu :evil_lol: