pomóżpomagać Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Zdaje sobie sprawe z tego, ze my z taka dosc nietypowa sprawa do Was wpadamy ale moze pomozecie. Razem ze swoim psim bydlęciem bierzemy udział w konkursie i jesli uda nam się wygrać chcemy przekazać nagrode bedzomnym psiakom, prawdopodobnie Krosno. Wiem, że nagroda trafi tylko do jednego schroniska więc może przynajmniej uda się pokazać innym że przez udziały w konkursach również można pomóc "swoją" nagrodą? przyłączycie się? koleżanka zrobiła nam konkurnecje i to bardzo dużą wiedząc iż mamy szczytny cel ale jakoś to nie miało dla niej znaczeczenia dlatego prosimy o wsparcie, ! :) wystarczy wejść w link, kliknąć lubię to pod zdjęciem i gotowe. Pomóżcie pomagać pomóżpomagać :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=666239260083610&set=gm.254774231343413&type=1&theater Sylwia i Bejsi Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 i od Nas serdeczne pozdrowienia:) Quote
zmierzchnica Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Galeria ożyła! Wpadajcie częściej :) Quote
Ty$ka Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Tak przed świętami :) Coś, co ciągle nucę sobie :P http://www.youtube.com/watch?v=sIezmB4YlUo&feature=share (i nie, to nie jest reklama Coca-Coli) Człowiek jutro idzie do szkoły, więc... ogląda psie bezodmniaki: https://picasaweb.google.com/111849077759985019059/NOWODWORXII2013# Adoptowałabym :mdleje: Ehl, stara miłośc nie rdzewieje... Dla miłośników koni:P Quote
Ty$ka Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Idealny prezent... na gwiazdkę. Chętnie oddam. Dopłacę 8) I macie kawał futra :D Quote
*Magda* Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 To Morus jeszcze żyje :crazyeye::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Super jak dużo mieliście śniegu ... biało wszędzie :loveu: http://img17.imageshack.us/img17/4859/2b8q.jpg No nie mów - wygląda na aniołka :diabloti: http://img24.imageshack.us/img24/5942/v8te.jpg Quote
Ty$ka Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='magdabroy']To Morus jeszcze żyje :crazyeye::evil_lol: Póki mrozy dużo nie przyjdą to jeszcze żyje... potem będzie zdobił moje ręce i głowę :loveu: [quote name='Sonka95']Super jak dużo mieliście śniegu ... biało wszędzie :loveu: http://img17.imageshack.us/img17/4859/2b8q.jpg No nie mów - wygląda na aniołka :diabloti: http://img24.imageshack.us/img24/5942/v8te.jpg Akurat na polu było mało :p Za to wszędzie było biało i to nieźle :D Choć teraz jakoś za śniegiem nie tęsknię. Oczywiście. W sam raz do powieszenia (:diabloti:) na choinkę. Quote
phase Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 W sam raz dla mnie :lol::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-Do1IETkU5c0/UqYvIEiRUuI/AAAAAAAAH2Y/1pLgMgHYAVY/s512/b4.jpg Quote
Ty$ka Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='phase']W sam raz dla mnie :lol::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-Do1IETkU5c0/UqYvIEiRUuI/AAAAAAAAH2Y/1pLgMgHYAVY/s512/b4.jpg A wiesz, że od razu pomyślałam o Tobie? :D Quote
phase Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Ty$ka']A wiesz, że od razu pomyślałam o Tobie? :D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Dziękować że pamiętasz o takiej jednej z Olsztyna. :grins: A Morus widzę szczęśliwy z białego "puchu". :D Quote
rashelek Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ty żyjesz!!! I NAWET FOTKI SĄ! :mdleje: Super Cię znowu czytać, wpadaj przez te 2tyg wolnego :loveu: Quote
Baton Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Miło Cię widzieć :loveu: Jak chemia poszła? ;) Quote
Ty$ka Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Żyjemy, ale ledwie :P Mam dość liceum :D Już po samych świętach, w pierwszy tydzień mamy: sprawdzian z 1700 słówek z angielskiego, sprawdzian z WOSu, łaciny, niemieckiego, biologii i historii, kartkówkę z chemii, przedsiębiorczości... Jak tylko myślę o nauce to mi się wszystkiego odechciewa :P Marika, chemia zawalona, wyszłam z sali zła. Jednak to dłuższa historia ;) A wpadać może będziemy :) Nie obiecuję jednak. Quote
Baton Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 No, mu też ten okres między świętami a feriami mamy cały zawalony... :shake: Quote
zmierzchnica Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Morus taki ofutrzony! ;) A ten niebieskooki psiak - cudo.. Może dzięki urodzie szybko dom znajdzie. Quote
Sonka95 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ja się boje powrotu do szkoły w marcu po praktykach wtedy to nas zawalą tak , że całe dni na nauce spędzę , bo mało będą mieli czasu na wpisywanie ocen :crazyeye: Quote
phase Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ty$ka nie jesteś sama. :calus: Ja mimo że mam pod koniec stycznia sesję, to co z tego że są zaraz święta jak ja cały czas w nauce.... Tego mamy tyle, że się w głowie nie mieści... Sylwka spędzam w domu, pewnie pół dnia w książkach :lol: Quote
zmierzchnica Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Sonka95']Ja się boje powrotu do szkoły w marcu po praktykach wtedy to nas zawalą tak , że całe dni na nauce spędzę , bo mało będą mieli czasu na wpisywanie ocen :crazyeye:[/QUOTE] Kurczę, dziewczyny... To naprawdę na studiach nie jest w ogóle źle w porównaniu z tym, co opisujecie. Nie pamiętam, żebym aż tak miała źle w liceum :roll: Jeśli się nie wybieracie na jakąś medycynę czy weterynarię to nie warto się ocenami przejmować, bo na studiach jest za mało studentów i uniwerki przyjmują jak leci. U mnie na biologii są osoby, które w życiu książki z bio nie miały otwartej, w szkole praktycznie nie miały chemii (a to na biologii bardzo ważny przedmiot) i w ogóle mnie zastanawia, jakim cudem znalazły się na uniwerku, nie tylko na biologii :evil_lol: Jeśli to was pociesza :eviltong: Quote
rashelek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='zmierzchnica']Kurczę, dziewczyny... To naprawdę na studiach nie jest w ogóle źle w porównaniu z tym, co opisujecie. Nie pamiętam, żebym aż tak miała źle w liceum :roll: Jeśli się nie wybieracie na jakąś medycynę czy weterynarię to nie warto się ocenami przejmować, bo na studiach jest za mało studentów i uniwerki przyjmują jak leci. U mnie na biologii są osoby, które w życiu książki z bio nie miały otwartej, w szkole praktycznie nie miały chemii (a to na biologii bardzo ważny przedmiot) i w ogóle mnie zastanawia, jakim cudem znalazły się na uniwerku, nie tylko na biologii :evil_lol: Jeśli to was pociesza :eviltong:[/QUOTE] Oooo 100% racji. Ja jestem na logistyce, bardzo ścisłym przedmiote, a mam w grupie osoby, które nie potrafią dobrze mnożyć albo nie umieją zrobić prezentacji w PP (też bardzo ważne u nas). Ja w technikum zapieprzałam tylko z zawodowych przedmiotów, nawet nie wyobrażam sobie spędzać życia nad zeszytami ;) Teraz też przepisuję wykłady, uczę się do kolosów, ale na pewno nie całymi dniami. Serio, może jestem nieambitna, ale wolę iść z psem na spacer :lol: Quote
phase Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='zmierzchnica']Kurczę, dziewczyny... To naprawdę na studiach nie jest w ogóle źle w porównaniu z tym, co opisujecie. Nie pamiętam, żebym aż tak miała źle w liceum :roll: Jeśli się nie wybieracie na jakąś medycynę czy weterynarię to nie warto się ocenami przejmować, bo na studiach jest za mało studentów i uniwerki przyjmują jak leci. U mnie na biologii są osoby, które w życiu książki z bio nie miały otwartej, w szkole praktycznie nie miały chemii (a to na biologii bardzo ważny przedmiot) i w ogóle mnie zastanawia, jakim cudem znalazły się na uniwerku, nie tylko na biologii :evil_lol: Jeśli to was pociesza :eviltong: Prawda. Mnie pamiętam na leśnictwo przyjęli, jak ja nawet biologii ni chemii nic z tych rzeczy na maturze nie miała. Tylko podstawowe przedmioty. Wiele u mnie ludzie z grupy byli nawet z humanistycznych szkół a i tak na leśnictwo zostali przyjęci. Quote
Ty$ka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Ale ja nie poradzę na to, że jestem ambitny człowiek i jak mam 3 to się źle czuję 8) W pierwszy semsestrze miałam średnią 4,64, teraz czuję że będzie o wiele niższa, bo zapowiada się mniej piąteczek i czwóreczek, na trójczyny zjechałam, a jak tak dalej pójdzie to zakaz na własne życie będę miała :D Niby nie mam ambitnych planów, nie chcę być ani naukowcem, ani lekarze, chcę mieć spokojne życie (najlepiej na wsi ze stadem owiec, królików, koni, kotów i psów oraz gromadką dzieci :loveu: ), ale tak czy inaczej uczyć się trzeba, bo nie wiadomo co przyniesie los. Czy w tym pomaga szkoła? Sprawa dyskusyjna ;) No ale ambicja jest i nic na to nie poradzę. A tymczasem.... pastuszek http://www.youtube.com/watch?v=qeuL5IGimCQ#t=110 PeeS: Moje buty się rozleciały, więc dzisiaj w prezencie dostałam śliczne glany :loveu: Quote
Baton Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Genialny ten królik :D A pies jak się przygląda :diabloti: To ładną miałaś średnią :D A teraz to kiedy Ci się semestr kończy? ;) Quote
zmierzchnica Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Oj, Ty$ka, Ty$ka, na ambicji jeszcze się przejedziesz ;) Lepiej kolekcjonować fajne i ciekawe wspomnienia niż spędzić życie nad książkami i zeszytami, a potem nawet nie mieć, co wspominać z liceum... Mówię z autopsji, w liceum byłam w najlepszej 3 uczniów. Dumna z tego byłam, ale jedyne wspomnienia z okresu liceum, jakie mam, to spacery z psami, bo resztę czasu się uczyłam. Na nic mi się to nie przydało, na moje studia dostały się takie osoby, które naprawdę na tróje ledwo ciągnęli. Gdybym sobie odpuściła, np z WOSu, historii, polskiego, to nic by mi się nie stało. Ale nie, musiałam mieć piąteczki i czwóreczki :evil_lol: Teraz nawet nie pamiętam nauczycieli tych przedmiotów, a ile czasu straciłam na kucie, uczenie się, przygotowania... Głowa to nie śmietnik, a czasu Ci nikt nie zwróci :cool3: Jestem zua, namawiam do buntu - ale dopiero na studiach zobaczyłam, jaka byłam głupia, że się nie buntowałam :diabloti: Ja za ambicję zapłaciłam straszliwymi bólami żołądka, nie warto, wierz mi :) rashelek - zgadzam się w 100% :p ps. ten królik jest niesamowity! Quote
Recommended Posts