Izabela124. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Mnie też :lol: Ale ciiii :PJa to już jestem na prawdę uzależniona :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ja to juz w ogole uzalezniona jestem :eviltong: Quote
Sonka95 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 (edited) dOgLoV napisał(a):ja to juz w ogole uzalezniona jestem :eviltong: Ja to samo żadnego dnia nie opuściłam ;) Ja myślałam , że bany są tylko za kartki :-( Edited December 25, 2012 by Sonka95 Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Izabela124. napisał(a):Ja to już jestem na prawdę uzależniona :evil_lol: dOgLoV napisał(a):ja to juz w ogole uzalezniona jestem :eviltong: Nie martwcie się, ja też :loveu::cool3: Sonka95 napisał(a):Ja to samo żadnego dnia nie opuściłam ;-) Ja myślałam , że bany są tylko za kartki :-( Hehe, ja nie umiem żyć bez kompa :P Ja w ogóle nie myślałam :evil_lol: Myślenie nie jest mojej naturze :evil_lol: Klaudia&Aza napisał(a):Cześć Morusy:smile: Aleksandra95 napisał(a):helloooo :lol::lol::lol::lol: Czeeeść cioteczki :loveu: O mamo, przytyłam ze 100kilo :shake: Wczoraj właściwie nic nie jadłam, poszłam głodna spać, ale dzisiaj było się w gościach i człowiek z nudów coś podjadał non stop. :shake: Masakra. Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Kto chceeee pieeeska? Takie 3cuda znaleźli moi znajomi tuż przed Wigilią, gdy pojechali po chleb... Suczka Chłopak łobuziak I nieśmiały chłopaczek Mają ok. 6-8tyg. Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ale pięknoty. Nie wiem jak ktoś mógł wyrzucić takie maluchy Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 jeju jakie słodziaki :loveu: ale jak znaleźli ?? , tak całkiem wyrzucone ?? :roll: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Izabela124. napisał(a):Ale pięknoty. Nie wiem jak ktoś mógł wyrzucić takie maluchy Pewnie komuś przeszkadzały w wyjeździe na Wigilię. :shake: Zostały znalezione przy przystanku autobusowym... dOgLoV napisał(a):jeju jakie słodziaki :loveu: ale jak znaleźli ?? , tak całkiem wyrzucone ?? :roll: Prawda? :loveu: Dziewcyznka jest boska :P Wiem tylko tyle (bo nie dopytywałam), że są na pewno wywalone. Pytali się dokładnie czy czasem nie jest to czyjś zwierzyniec, ale nikt nic nie wiedział... Więc wrócili do domu z chlebem i z 3 szczylami. Quote
Talucha Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Matko, takie piękne! Ludzie to idioci :angryy: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Talucha napisał(a):Matko, takie piękne! Ludzie to idioci :angryy: Bo przecież suczka musi mieć młode, bo inaczej zgłupieje! A na szczeniaki zawsze znajdą się chętni... Eh, mam nadzieję, że jednak szybko trafią do swoim domków, ale jak możecie to porozgłaszajcie je wśród znajomych :). Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 cudaaa :):) szkoda że tak się pozbyli.:/ Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):cudaaa :):) szkoda że tak się pozbyli.:/ Ale dobrze, że szczyle trafiły na Dobre Dusze :) Tam naprawdę mają sielsko i wiem, że do byle jakich domów nie pójdą ;) Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale dobrze, że szczyle trafiły na Dobre Dusze :) Tam naprawdę mają sielsko i wiem, że do byle jakich domów nie pójdą ;) chociaż to dobre :) Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale dobrze, że szczyle trafiły na Dobre Dusze :) Tam naprawdę mają sielsko i wiem, że do byle jakich domów nie pójdą ;) Pokazałam to Sebastianowi na co powiedział " widzisz , to jest ostrzeżenie , już nigdy nie pójdę po chleb " :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):chociaż to dobre :) Grunt to myśleć pozytywnie, mimo wszystko ;) dOgLoV napisał(a):Pokazałam to Sebastianowi na co powiedział " widzisz , to jest ostrzeżenie , już nigdy nie pójdę po chleb " :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurka, rozpisałam się o Pandzie i Pusi i wszystko sruuu! poleciało w przestrzeń :angryy: Quote
whiteterrier Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ten pierwszy ma pysiaczek jak maly Aussie o jejciu :loveu: Jakie pięęęęękne! Ludzie to potwory, że wyrzucają takie cuda :-( Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 whiteterrier napisał(a):Ten pierwszy ma pysiaczek jak maly Aussie o jejciu :loveu: Jakie pięęęęękne! Ludzie to potwory, że wyrzucają takie cuda :-( A ja nie widzę żadnego tutaj ozzika :D Ale fajne takie, kudłate :loveu: I to w Wigilię... :( Quote
Karolajna123 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 WITAM!! :D Szczerze się od razu przyznaję, że pominęlam kilka watków z 149 strony ;p . Jestem mega zmęczona, moją Zuzę tak rozpiera energia! :O. Jeszcze bardziej mnie zmęczy ;) Jej uśmiech na widok mnie i rodzinki po całodniowej nieobecności jest bezcenny *.* Quote
Sonka95 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ale piękne :loveu:http://imageshack.us/a/img29/803/mg6956.jpg Trudno by było wybrać , którego ma się wziąść ... ;) Quote
Klaudia&Aza Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 dOgLoV napisał(a):Pokazałam to Sebastianowi na co powiedział " widzisz , to jest ostrzeżenie , już nigdy nie pójdę po chleb " :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
whiteterrier Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ja tam widzę Aussie i prosze mi nie wmawiać, że nie! :evil_lol: Quote
rashelek Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 http://imageshack.us/a/img12/5898/mg6998.jpg widać, że zakapior, ja go chcę! :D Znam ten ból, aktualnie wyglądam na 4 miesiąc :diabloti: 3 dni jedzenia a potem 3 miesiące zrzucania :mad: Quote
Recommended Posts