Ty$ka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='whiteterrier']Oj bardzo bym chciała :loveu: Niestety mama nie widzi kolejnego psa w domu.. :-( Chyba jej kupię okulary :diabloti:[/QUOTE] U mnie też drugi pies na razie nie wchodzi w grę, tym bardziej, że przywlokłam Milkę :eviltong: Chyba, że bym troszkę ich nabiła w bambuko i powiedziała, że to znaleziony pies :diabloti: Ale coś Ty, nie będę na siłę wciskać im kolejnego zwierza. Dwa koty, pies, królik i szynszyla na chwilę obecną wystarczą ;] [quote name='Ada i Fanta']Jakie piękne psiaki :loveu: Oby szybko znalazły odpowiednie domy[/QUOTE] To szczeniaki to mam nadzieję, że szybko im się zacznie powodzić :) [quote name='rashelek']No faktycznie podobna jest :-D Tylko wyższa i pyszczek nie ten. Drugiego takiego czubka jak Mika nie ma, także... :diabloti: Hahaha ciekawie byśmy wyglądały, to na pewno :-D[/QUOTE] No tak, ale ja zwróciłam uwagę na kolorystykę, a nie na budowę - bo to, że pod względem budowy się różnią to jest dość oczywiste ;) Naprawdę? :P "Przepraszam, co to za rasa?", "Pani to sklonowała te psy?" :evil_lol: [quote name='Izabela124.']To możesz od nas wziąć trochę a nawet dużo śniegu :-D Bo u nas są jego ogromne ilośći[/QUOTE] To poproszę o wysyłkę kurierem. Najlepiej jeszcze tak przed świętami :p [quote name='Sonka95']Wesołych rodzinnych Świąt wam życzymy :loveu:[/QUOTE] Dziękuję i również Wam życzę spokojnych, ciepłych świąt. :loveu: [quote name='understandme']Cześć! Wpadamy życzyć Wam wesołych świąt :loveu:[/QUOTE] O hej! Jakżeście u nas dawno byli :siara: Dziękujemy pięknie i nawzajem :loveu: Quote
rashelek Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Coundel Burry po rodzicach Championach Wiejskich :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Przychodzę ze złą wiadomością. Bartuś vel Tolek wraca z adopcji :-( A druga wiadomość to taka, że Morusa miałam ochotę dzisiaj zatłuc. Kapciem. Już nieraz widział się z Milką, na początku było prychanie, fukanie, jeżenie się ze strony Milki, a ze strony Morusa chęć pożarcia tego łakomego kąska, ale z czasem było coraz lepiej i mój piesio był bardzo cierpliwy. :loveu: No, ale dzisiaj mu szajba odbiła, pomylił Milkę z owieczką i wciąż ją sobie pasł :roll:. Łaził za nią, za bardzo się pobudzał, strasząc Milkę i próbował ją uspokoić poprzez podgryzanie i gonienie. Zresztą Endusława też się czepiał, ale ten kilka razy go pacnął łapę z kującym uzbrojeniem i Morus już potem dał mu spokój. Ciężko mu było reagować na moje polecenia, po prostu włączył się w tryb pastuszka i ogłuchł, oślepł na otoczenie :roll:. Mam nawet z tego czasu filmik to się przekonacie, że nieraz musiałam na niego krzyknąć i często wyrywał się z moim komend. Dopiero, gdy kazałam mu siedzieć i być cicho, a potem pokazałam smakołyki zmienił swój obiekt zainteresowania i świat się nie liczył oprócz mnie, wciąż się na mnie wgapiał i czekał na polecenia :loveu: Dobrze, że się opamiętał, bo inaczej chyba bym go faktycznie załatwiła tym kapciem :diabloti: Takie dzisiejsze. Mój kochany grubasek :loveu: Faraon XXI wieku :cool3: I to by było na tyle jego fotek, bo potem się odwrócił od paparazzi o tak: Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='rashelek']Coundel Burry po rodzicach Championach Wiejskich :diabloti: "O, nie kojarzę - a co to za hodowla?" :evil_lol: Historia lubi się powtarzać :loveu: Teraz to Endy jest prześladowany, a nie prześladowcem :diabloti: I polarkowy potwór :razz: Quote
phase Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Tio, tio najlepsze. :) http://img841.imageshack.us/img841/5653/p1100228t.jpg A jaki jest powód nie udanej adopcji i że tak przed świętami już wraca?.. Quote
łamAga Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Jakie kochane kociaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja chce więcej :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='phase']Tio, tio najlepsze. :) http://img841.imageshack.us/img841/5653/p1100228t.jpg A jaki jest powód nie udanej adopcji i że tak przed świętami już wraca?.. Słodziaszek :loveu: ;P Nie przygotowawszy Tolusia do zostawania w samotności, zamknęli go w czterech ścianach na 11h. Tylko jak wrócili do domu zadzwonili, żeby psa zabierać, bo się załatwia w domu... Bez komentarza... Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Jakie kochane kociaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja chce więcej :loveu:[/QUOTE] :loveu: A raczej grzejodupcy :P W szczególności toto małe :D Nie mam ;P Quote
Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Dziękujemy, diamenciku za życzenia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Poznajecie królewnę? :loveu: Tak! To Otoshi Wolf Anana Amarok :) [zdjęcia są dość "wiekowe", ale zapomniałam Wam je pokazać] Co jak co, ale dzieciaki bardzo Adzie się udały :loveu: Quote
Karolajna123 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Ty$ka']Boksery to też nie dla mnie. Choćby dlatego, że pchają się całym cielskiem na człowieka, a wszystkie które znam wobec psów zachowują się jak słoń w składzie porcelany: w ogóle nie mają wyczucia. No i jeszcze potem inne psy są obślinione, bleee :eviltong: Też tak uważam :) I bardzo się cieszę, że Morus jest jednak w typie owczarka, a nie haszczaka, bo jednak wolę psa, który jest ukierunkowany na pracę z człowiekiem, a nie że ma mnie gdzieś non stop. Choć cieszy mnie też, że ma pewną dozę niezależności, ale nie tak wielką i ona jest w ogóle nieuciążliwa :) I znów się mogę pod tym jedynie podpisać. Jak ktoś ma miękkie serce, musi mieć twardą du.. i tego się trzymam :) Myślisz, że pomoże? Teraz jeszcze więcej z racji tego, że przeżyliśmy koniec świata :evil_lol: O mamo, o mamo, o maaaaamo :multi: Amoorki we własnej osobie :multi: Witamy ponownie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] no własnie, jesteśmy na tyle genialni, że przezyliśmy ;) geeneralnie mam plany żeby się kształcić, bo chcę w przyszłości założyć hodowlę więc na szczęście mam sporo czasu ;))) Quote
Izabela124. Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Morus niegrzeczny chłopak :evil_lol: Ale w końcu przyzwyczai się do Milki :) Quote
phase Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Ty$ka'] Nie przygotowawszy Tolusia do zostawania w samotności, zamknęli go w czterech ścianach na 11h. Tylko jak wrócili do domu zadzwonili, żeby psa zabierać, bo się załatwia w domu... Bez komentarza...[/QUOTE] Z miłą chęcią sama bym ich zamknęła na tyle czasu bez kibla... :angryy::shake: Quote
Oscar Patric Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='Ty$ka']Poznajecie królewnę? :loveu: Tak! To Otoshi Wolf Anana Amarok :) [zdjęcia są dość "wiekowe", ale zapomniałam Wam je pokazać] Co jak co, ale dzieciaki bardzo Adzie się udały :loveu: piękna:loveu: Quote
Kirinna Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 dziękuje za życzenia i również życze wesołych świąt:) Quote
roadtonowhere Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! :tree1: K&C Quote
Sonka95 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Szkoda , ze Bartuś vel Tolek wraca z adopcji :-( Znajdzie jeszcze lepszy domek ;) Pasuje do niej niebieski kolorek :loveu: http://img820.imageshack.us/img820/8035/p1100220k.jpg Quote
Ty$ka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='Karolajna123']no własnie, jesteśmy na tyle genialni, że przezyliśmy ;) geeneralnie mam plany żeby się kształcić, bo chcę w przyszłości założyć hodowlę więc na szczęście mam sporo czasu ;))) Nieśmiertelni :diabloti: Hodowla, hmmm... to poważna sprawa. A jakiej rasy konkretnie? ;) [quote name='Izabela124.']Morus niegrzeczny chłopak :evil_lol: Ale w końcu przyzwyczai się do Milki :smile: E tam, po prostu pomylił kota z owieczką - przecież to drobiazg :evil_lol: A tak poważnie to tylko czasem ma takie naloty. Dzisiaj już był grzeczny, ale musiał, bo go wymęczyłam szkoleniem i nie miał siły nawet patrzeć na Milkę :loveu: [quote name='phase']Z miłą chęcią sama bym ich zamknęła na tyle czasu bez kibla... :angryy::shake: Ech, ja tą sytuację zostawię bez komentarza, bo cisną mi się same wulgarne słowa :roll: Klaudia&Aza, Ptysiaki (Wy żyjecie! :multi:) dziękujemy za życzenia i również Wam chcę życzyć wesołych, spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym :loveu: [quote name='unikatowydiament']piękna:loveu: Teraz jeszcze piękniejsza :) Kocham ją. Quote
Ty$ka Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='roadtonowhere']Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! :tree1: K&C Dziękujemy :) I wzajemnie :) [quote name='Sonka95'] Szkoda , ze Bartuś vel Tolek wraca z adopcji :-( Znajdzie jeszcze lepszy domek ;-) Pasuje do niej niebieski kolorek :loveu: http://img820.imageshack.us/img820/8035/p1100220k.jpg Tylko, że nie ma gdzie się teraz podziać :shake: W realu to jest bardziej kolor zielony, ale mój aparat lubi zmieniać sobie barwy :eviltong: Quote
Karolajna123 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ty$ka napisał(a):Nieśmiertelni :diabloti: Hodowla, hmmm... to poważna sprawa. A jakiej rasy konkretnie? ;) hmm myślałam nad chihuahua lub york ;) . ale co do tego to też jeszcze dużo czasu mam :P . albo jeśli nie hodowla, to zakupić psa tej rasy z rodowodem, bo obecnie mam najukochańszą Zuzie, mieszańca obu ras <york+chihuahua>. :) generalnie już 4 lata temu miałam zakupić psa z rodowodem, ale Zuza mnie urzekła :P Quote
Karolajna123 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) Wesołych Świąt! Pozdrawiam ;) http://imageshack.us/photo/my-images/850/desktopuc.jpg/ Edited December 23, 2012 by Karolajna123 Quote
Baton Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 http://img820.imageshack.us/img820/8035/p1100220k.jpg :loveu: A Otoshi pewnie, że poznajemy :loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT Wam życzymy :tree1: Quote
Recommended Posts