Dzikie nieporadne Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) Morus lubi tylko "swoje" koty , czy wszystkie toleruje ? Edited December 23, 2012 by Mada95 Quote
Karolajna123 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Sonka95 napisał(a):Cześć :loveu: Witam. Jak tam wasze zwierzaki, zostają same w domu? Wyjeżdżają z wami na święta, a może świętujecie razem z nimi? Moja zostaje sama, przyzwyczajona już jest :). Pozdrawiam. Quote
Kazuro Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Hej :loveu: Wpadłam tylko na chwilę, bo już z kuchni wzywają :lol: Wesołych i zdrowych świąt Wam życzę! Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Karolajna123 napisał(a):Witam. Jak tam wasze zwierzaki, zostają same w domu? Wyjeżdżają z wami na święta, a może świętujecie razem z nimi? Moja zostaje sama, przyzwyczajona już jest :). Pozdrawiam. My święta w domku mamy więc Sonka z nami :multi:Moja nie lubi zostawać sama ... gdy zawsze wracamy cieszy się jak szczeniak i wyje ;) Quote
Ty$ka Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [quote name='Karolajna123']Wesołych Świąt! Pozdrawiam ;) http://imageshack.us/photo/my-images/850/desktopuc.jpg/ Dziękujemy i nawzajem :) [quote name='maryg22']http://img820.imageshack.us/img820/8035/p1100220k.jpg :loveu: A Otoshi pewnie, że poznajemy :loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT Wam życzymy :tree1: :loveu: Ta słodziara także z nami ubierała choinkę, a teraz za wszelką cenę chce zamieszkać w szopce z tektury i wymiata z niej anioły :evil_lol: :loveu: Wzajemnie. [quote name='Mada95']Morus lubi tylko "swoje" koty , czy wszystkie toleruje ? Do każdego kota jest OK, zresztą to on znalazł w lesie Manię na przykład, więc nie robi im krzywdy ;) Aczkolwiek ma silny instynkt pasienia, więc pasie wszystko, co się rusza ;) Fajna kartka, dziękujemy :) I wzajemnie :) [quote name='Sonka95']Cześć :loveu: Cześć ciotka :loveu: [quote name='Karolajna123']Witam. Jak tam wasze zwierzaki, zostają same w domu? Wyjeżdżają z wami na święta, a może świętujecie razem z nimi? Moja zostaje sama, przyzwyczajona już jest :smile:. Pozdrawiam. Hej, hej :) U nas też wigilia jest w domu, więc pies nie zostaje sam. Choć i tak on jest na dworze, a my w domu - tylko na kolacje do nas przychodzi, a ja pójdę do jego budy podzielić się opłatkiem. Natomiast w drugi dzień świąt jedziemy do Dziadków, gdzie jest też Morus, a ze względu że on nie lubi innych psów na swoim terenie i mojego Morusa (Niunia :P) nieraz stłamsił, więc nie jeździmy z psem na święta. Zresztą, nie miałabym czasu się nim zająć, bo do Dziadków cała rodzina się zjeżdża w tym małe dzieci (a wśród nich Michałek, który boi się mojego Morusa). [quote name='Ada i Fanta']Hej :loveu: Wpadłam tylko na chwilę, bo już z kuchni wzywają :lol: Wesołych i zdrowych świąt Wam życzę! Hej :) No tak, przedwigilijna gorączka - skąd ja to znam :diabloti: Nawzajem, ciociu :loveu: [quote name='Sonka95']My święta w domku mamy więc Sonka z nami :multi:Moja nie lubi zostawać sama ... gdy zawsze wracamy cieszy się jak szczeniak i wyje ;-) U nas też razem, choć osobno. Nienawidzę jak pies się koło mnie pałęta, więc od małego ćwiczyliśmy zostawanie w samotności i teraz zostaje bez histerii. Zresztą witamy się też oschle. Takie jest życie psa u sadystki :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Wpadłam na moment złożyć Wszystkim wpadającym do nas Cioteczkom najserdeczniejsze życzenia. Życzymy Wam zdrowia i szczęścia, spełnienia marzeń, ale nie wszystkich, bo co to za życie bez marzeń. Życzymy miłości i serdeczności, aby dobrzy ludzie zawsze Was otaczali. Życzymy Wam wszystkiego, co jest najlepsze - nawet, jeśli to jest poprzedzone cierpieniem. Wytrwałości w drodze przez Was obranej też Wam się należy i uporu, byście się nie poddawali na półmetku. Pogody ducha i życia zgodnie z Waszymi ideałami. Wszystkiego, co najlepsze. Składają: Justyna, Morus, Milka, Endy, Ali & Silver Dziękuję, że jesteście z nami na dobre i na złe :loveu: I jeszcze tak zakończę też miłym akcentem. Cuda w Wigilię się zdarzają - uwierzcie w to :). Dzisiaj Morus po raz pierwszy zaaportował jakiś przedmiot (a nie ptaka) :multi: I to jeszcze przedmiot, którego nazwę nauczył się podczas tego samego treningu szkoleniowego :multi: W skrócie: podczas sztuczkowania ćwiczyliśmy sobie Morusa nochal i pokazawszy Morusowi rękawiczkę, wymówiłam jej nazwę ("rękawiczka") i chwilę się z M. nią poszarpałam, pobawiłam, popodrzucałam. Zostawiłam psa na waruj'u i rękawiczkę zakopałam w śniegu. Wydałam Morusowi kilka komend, zwolniłam z ćwiczeń (nasze "OK" :loveu:) i dałam mu zadanie: "Szukaj rękawiczki. Rę-ka-wi-czka. Szukaj" i ten bezbłędnie pokazał miejsce jej schowania (stójką), za moim hasłem odkopał rękawiczkę (kocha kopać więc miał od razu nagrodę) i nie proszony o to, przyniósł mi ją pod nogi. Musiałam aż z ziemi szczenę zbierać :evil_lol: A gały mi omal z orbit nie wyszły (:crazyeye:). Jednak jeszcze będąc w szoku od razu Morusa nagrodziłam jackpackiem (inensywne nagradzanie), a że Morus od razu po przyniesieniu puścił zabawkę do moich łapsk (nawet bez komendy puść), dałam mu komendę "łap" i w nagrodę poszarpaliśmy się rękawiczką. I od razu po tym zakończyłam trening, czyli wysypałam wszystkie smakołyki po podwórku i hasłem "Koniec" zwieńczyliśmy wszystko :). Po prostu jeszcze nie mogę wyjśc z podziwu, że Morus mi zaaportował. Tzn. mam pewne przemyślenia nt jego nie-aportowania i nie-zabawkowości, ale o tym - jeśli będziecie w ogóle zainteresowani tematem - po Wigilii :). Wesołych świąt, Kochani. Wasze galerię nadrobię po kolacji wigilijnej albo dopiero po Pasterce ;). Quote
Karolajna123 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Hmmm moja juz sie chyba przywyczaila ze w swieta zostaje sama ;) Na szczęście podzieliliśmy się z Zuzą opłatkiem jak nalezy :P Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Hej powigilijnie :) Karolajna123 napisał(a):Hmmm moja juz sie chyba przywyczaila ze w swieta zostaje sama ;) Na szczęście podzieliliśmy się z Zuzą opłatkiem jak nalezy :P Mój też ;) A ja niestety nie, bo mieliśmy pewne małe zamieszanie... Mam do nadrobienia ponad 60 wątków w tym po kilka stron większość :mdleje: Już się boję, co to będzie jutro :P Teraz też weszłam dać Wam znać, że żyjemy i uciekam :) Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Akurat teraz mało się dzieje da dogo, bo każdy świętuje :D Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Izabela124. napisał(a):Akurat teraz mało się dzieje da dogo, bo każdy świętuje :D Tak, i każdy sobie składa życzenia, więc mam dużo do nadrobienia :P Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Tak, i każdy sobie składa życzenia, więc mam dużo do nadrobienia :P leniwie dzien dobry ;) Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 dOgLoV napisał(a):leniwie dzien dobry ;) Witamy :loveu: Jak po Wigilii? Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 nawet nawet , myslałam ze bedzie gorzej ;) Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 dOgLoV napisał(a):nawet nawet , myslałam ze bedzie gorzej ;) To się cieszę bardzo :) U nas było też nawet sympatycznie, nawet wszyscy rzucali żartami, ale gdyby nie jedna osoba i jej incydent to pewnie byłoby jeszcze lepiej. No, ale nie narzekam :D - a co ważnie: nie przejadłam się (nie to co Ty ;P). Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Tak, i każdy sobie składa życzenia, więc mam dużo do nadrobienia :PA po świętach będzie masa tymczasowych banów :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Izabela124. napisał(a):A po świętach będzie masa tymczasowych banów :diabloti: Ależ za co? Za SPAM? :lol: Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):To się cieszę bardzo :) U nas było też nawet sympatycznie, nawet wszyscy rzucali żartami, ale gdyby nie jedna osoba i jej incydent to pewnie byłoby jeszcze lepiej. No, ale nie narzekam :D - a co ważnie: nie przejadłam się (nie to co Ty ;P). zawsze znajdzie sie ktoś kto musi popsuć atmosferę ;) az tak bardzo sie nie przejadłam :eviltong: Izabela124. napisał(a):A po świętach będzie masa tymczasowych banów :diabloti: ja któregoś roku też miałam bana z tej okazji :eviltong:( nawet wiem przez kogo :mad:) wiec w tym roku nie wysyłałam po wątkach życzeń tylko odpisywałam jak już bo później jak bym miała nadrabiać 2 tygodnie wpisów to chyba nie dala bym rady :mdleje: Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Ależ za co? Za SPAM? :lol:Oczywiście :) Na dogo jest zakaz rozsyłania życzeń do milionpiencetstodziewięcet galerii życzeń :) Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Ano tak, masz rację ;) Tak, faktycznie tylko troszkę przejadłaś. NA tyle, że nie masz sił iść na spacer. Ale to szczegół przecież :diabloti: O matko, to ja na pewno dostanę bana :mdleje: W każdej znanej mi galerii powysyłałam życzenia :mdleje: Żegnajcie, moi kochani na 2 tyg. (jest jeden plus: nie będę musiała przez ten czas dodawać fotek 8) :lol: ) Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a): O matko, to ja na pewno dostanę bana :mdleje: W każdej znanej mi galerii powysyłałam życzenia :mdleje: Żegnajcie, moi kochani na 2 tyg. (jest jeden plus: nie będę musiała przez ten czas dodawać fotek 8) :lol: )Ha ha edytuj szybko wszystkie te życzenia :D Quote
łamAga Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Ano tak, masz rację ;) Tak, faktycznie tylko troszkę przejadłaś. NA tyle, że nie masz sił iść na spacer. Ale to szczegół przecież :diabloti: O matko, to ja na pewno dostanę bana :mdleje: W każdej znanej mi galerii powysyłałam życzenia :mdleje: Żegnajcie, moi kochani na 2 tyg. (jest jeden plus: nie będę musiała przez ten czas dodawać fotek 8) :lol: ) To z lenistwa nie obżarstwa :eviltong: jak nikt tego nie zauwazy to nie dostaniesz bana , ja zostałam pod*******o....na :eviltong: Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha edytuj szybko wszystkie te życzenia :D Oj tam :diabloti: Przynajmniej znów pójdę na odwyk :diabloti: I może tym razem poskutkuje :P dOgLoV napisał(a):To z lenistwa nie obżarstwa :eviltong: jak nikt tego nie zauwazy to nie dostaniesz bana , ja zostałam pod*******o....na :eviltong: Chyba, że tak :p E tam, większość życzeń poprzedzone jest jakimś komentarzem do zdjęcia lub wydarzenia (czyli jest blablabla i potem życzenia), więc nie można chyba tego zaliczyć do SPAMu. Chyba :eviltong: A nawet jeśli to pal sześć dogo :P Quote
Izabela124. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Mi by się przydał odwyk, ale od komputera ha ha Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Izabela124. napisał(a):Mi by się przydał odwyk, ale od komputera ha ha Mnie też :lol: Ale ciiii :P Quote
Recommended Posts