Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"A mnie mamcia już nie kocha, bo mnie zasmyczowała"

"Gdyby nie ta smyyycz" :(

I to tyle zdjęć, bo potem odwołałam Morusa i poszliśmy do domu ;)

Fotki są jeszcza na str. 152,153

Posted

Izabela124. napisał(a):
Widać pieskom spacerek się udał :D Kropka rzeczywiście gruba jest

Ale nam nie za bardzo ;P
No niestety przytyła :( Jak ją zobaczyłam to się przeraziłam, strasznie wygląda :( Tu dochodzi jej nieposkromiony apetyt, więc i samodzielne podjadanie z szafek. Jednak mamy ambitny plan odchudzić psy ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To fajny spacerek był :)

Powtórzę się: jak dla kogo :)
Dla psów może i fajny, ale co myśmy przeżywały na nim to nasze ;P

Posted

Izabela124. napisał(a):
To trzeba szafki zabezpieczać przed psem ewentualnie jedzenie chować na wyższe półki :)

Ale jak zabezpieczać?
Dla Kropki nie ma nic niemożliwego. Ona na spacerach za zwierzyną i żarciem wspina się po drzewach, w domu też łazi po parapetach i stołach, więc druga opcja nie wchodzi w grę... ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ale jak zabezpieczać?
Dla Kropki nie ma nic niemożliwego. Ona na spacerach za zwierzyną i żarciem wspina się po drzewach, w domu też łazi po parapetach i stołach, więc druga opcja nie wchodzi w grę... ;)

Zabezpieczeniami do szafek, takimi dla dzieci :diabloti:

Posted

Ty$ka, co do kuwet co pisałyśmy dwie strony wstecz to własnie zawsze ma czysty żwirek Kicia, ale to zdarzyło się może 2-3 razy ;p.
Hmmm śliczne pieski ;)
Moja Zuzia też czasem jak ją coś dopadnie to tak wariuje na spacerach, że sama się jej dziwię że taki grubasek z niej i tak biega ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ale jak zabezpieczać?

a może takie zabezpieczenie szafek,jak zakłada się aby dziecko nie zrobiło sobie krzywdy?

Posted

maryg22 napisał(a):
Zabezpieczeniami do szafek, takimi dla dzieci :diabloti:

Naprawdę pomoże to przy wiecznie głodnym jamniku? :diabloti:

Karolajna123 napisał(a):
Ty$ka, co do kuwet co pisałyśmy dwie strony wstecz to własnie zawsze ma czysty żwirek Kicia, ale to zdarzyło się może 2-3 razy ;p.
Hmmm śliczne pieski ;-)
Moja Zuzia też czasem jak ją coś dopadnie to tak wariuje na spacerach, że sama się jej dziwię że taki grubasek z niej i tak biega ;-)

W takim razie nie mam pojęcia ;P Może żwirek nie taki albo lubi zwracać na siebie uwagę :eviltong:
Dziękujemy :loveu: (spróbowałabyś powiedzieć inaczej :mad::evil_lol:)
Jak grubasek to trzeba zrzucić ten tłuszcz ;P Będziemy najwyżej odchudzać psy razem :D

Patik napisał(a):
Morus jest cudowny i ma tyle tego futerka do przytulania ;P

I takie to futerko mięciutkie, puszyste, milutkie :loveu::loveu::loveu:

unikatowydiament napisał(a):
a może takie zabezpieczenie szafek,jak zakłada się aby dziecko nie zrobiło sobie krzywdy?

Ale ja nie mam dzieci :eviltong: i nie wiem jakie macie na myśli :oops: :siara: Może jakiś link do podglądu jak to wygląda?

Posted

[quote name='Ty$ka']Naprawdę pomoże to przy wiecznie głodnym jamniku? :diabloti:

Ale ja nie mam dzieci :eviltong: i nie wiem jakie macie na myśli :oops: :siara: Może jakiś link do podglądu jak to wygląda?
A bo ja wiem ?:evil_lol:
Z tego co pamiętam, to ja też nie mam :eviltong:
Tak to coś wygląda :D
http://allegro.pl/zabezpieczenia-szuflad-i-lodowek-babyono-nowosc-i2898854667.html
http://allegro.pl/listing/product.php?product=OTJmMh8bFQhdEFwAUw9WWQsBXh5GUBE%2BUFZECFREZDllYQ%3D%3D&sg=0&string=zabezpieczenie+szafek

Posted

[quote name='maryg22']A bo ja wiem ?:evil_lol:
Z tego co pamiętam, to ja też nie mam :eviltong:
Tak to coś wygląda :D
http://allegro.pl/zabezpieczenia-szuflad-i-lodowek-babyono-nowosc-i2898854667.html
http://allegro.pl/listing/product.php?product=OTJmMh8bFQhdEFwAUw9WWQsBXh5GUBE%2BUFZECFREZDllYQ%3D%3D&sg=0&string=zabezpieczenie+szafek
A może masz, ale nie pamiętasz? 8)
Hmm, wygląda dość OK, ale wszystko co kolorowe i drewniane to Kropka gryzie i traktuje jak zabawkę, więc nie wiem czy przejdzie ;). Jednak pomysł podsunę K., wielkie dzięki.

Posted

Ty zanudzisz nas fotkami? :roflt::roflt::roflt:
http://img838.imageshack.us/img838/1125/p1100320x.jpg :loveu:
Trafił swój na swego :lol:
[quote name='Ty$ka']A może masz, ale nie pamiętasz? 8)
Hmm, wygląda dość OK, ale wszystko co kolorowe i drewniane to Kropka gryzie i traktuje jak zabawkę, więc nie wiem czy przejdzie ;). Jednak pomysł podsunę K., wielkie dzięki.
No nie wiem :hmmmm: Jakoś sobie nie przypominam, ale może mam słabą pamięć :evil_lol: Ale raczej nie :lol:
No to faktycznie może być mały problem :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']zaglądam po spacerku :)
Heeej :loveu: Jak minął spacerek?

[quote name='maryg22']Ty zanudzisz nas fotkami? :roflt::roflt::roflt:
http://img838.imageshack.us/img838/1125/p1100320x.jpg :loveu:
Trafił swój na swego :lol:

No nie wiem :hmmmm: Jakoś sobie nie przypominam, ale może mam słabą pamięć :evil_lol: Ale raczej nie :lol:
No to faktycznie może być mały problem :lol:
No ba 8)

Nie bardzo :eviltong: Czasem tylko razem śpią, a tak to Endusław ucieka od zarazy :evil_lol:

Wierzę Ci na słowo, ale miej na uwadze swoją sklerozę, byś się któregoś dnia nie zdziwiła, gdy przed drzwiami zastaniesz własne dziecko :evil_lol::eviltong:
Troszku :P

Posted

Ty$ka napisał(a):

Wierzę Ci na słowo, ale miej na uwadze swoją sklerozę, byś się któregoś dnia nie zdziwiła, gdy przed drzwiami zastaniesz własne dziecko :evil_lol::eviltong:

Będę pamiętała Twoje słowa :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
było bardzo sympatycznie :) nie chciało nam się do domu wracać, i w ten sposób spacerowałyśmy 4 godzinki :loveu:

To się cieszę (naprawdę nie masz w domu miejsca na jeszcze jednego psa, człowieka i kota? :siara: ).

maryg22 napisał(a):
Będę pamiętała Twoje słowa :-D

Jeszcze, nie daj Boże, wspomnisz moje słowa :diabloti::eviltong:

Posted

Ty$ka napisał(a):
To się cieszę (naprawdę nie masz w domu miejsca na jeszcze jednego psa, człowieka i kota? :siara: ).

załatw kasę i wykończ sobie jeden pokój, a będziesz miała swój własny :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
załatw kasę i wykończ sobie jeden pokój, a będziesz miała swój własny :lol:

Pffff, tak to ja się nie bawię :D Ale masz może własne podwórze czy coś? Zawsze w namiocie mogę mieszkać :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Pffff, tak to ja się nie bawię :D Ale masz może własne podwórze czy coś? Zawsze w namiocie mogę mieszkać :D

No tak, mam działkę 1000 m :p tylko na niej stoi dom więc odejmij trochę metrów aaa i garaż :D ale mogę sie podzielić pokojem :D