Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 I mam jeszcze coś takiego :) "Co takiego robi Morus?" "Bo on może robić co chce..." cdn. Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 "A mnie mamcia już nie kocha, bo mnie zasmyczowała" "Gdyby nie ta smyyycz" :( I to tyle zdjęć, bo potem odwołałam Morusa i poszliśmy do domu ;) Fotki są jeszcza na str. 152,153 Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Widać pieskom spacerek się udał :D Kropka rzeczywiście gruba jest Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Izabela124. napisał(a):Widać pieskom spacerek się udał :D Kropka rzeczywiście gruba jest Ale nam nie za bardzo ;P No niestety przytyła :( Jak ją zobaczyłam to się przeraziłam, strasznie wygląda :( Tu dochodzi jej nieposkromiony apetyt, więc i samodzielne podjadanie z szafek. Jednak mamy ambitny plan odchudzić psy ;) Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To fajny spacerek był :) Powtórzę się: jak dla kogo :) Dla psów może i fajny, ale co myśmy przeżywały na nim to nasze ;P Quote
Izabela124. Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 To trzeba szafki zabezpieczać przed psem ewentualnie jedzenie chować na wyższe półki :) Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Izabela124. napisał(a):To trzeba szafki zabezpieczać przed psem ewentualnie jedzenie chować na wyższe półki :) Ale jak zabezpieczać? Dla Kropki nie ma nic niemożliwego. Ona na spacerach za zwierzyną i żarciem wspina się po drzewach, w domu też łazi po parapetach i stołach, więc druga opcja nie wchodzi w grę... ;) Quote
Baton Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale jak zabezpieczać? Dla Kropki nie ma nic niemożliwego. Ona na spacerach za zwierzyną i żarciem wspina się po drzewach, w domu też łazi po parapetach i stołach, więc druga opcja nie wchodzi w grę... ;) Zabezpieczeniami do szafek, takimi dla dzieci :diabloti: Quote
Karolajna123 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka, co do kuwet co pisałyśmy dwie strony wstecz to własnie zawsze ma czysty żwirek Kicia, ale to zdarzyło się może 2-3 razy ;p. Hmmm śliczne pieski ;) Moja Zuzia też czasem jak ją coś dopadnie to tak wariuje na spacerach, że sama się jej dziwię że taki grubasek z niej i tak biega ;) Quote
Patik Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Morus jest cudowny i ma tyle tego futerka do przytulania ;P Quote
Oscar Patric Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale jak zabezpieczać? Dla Kropki nie ma nic niemożliwego. Ona na spacerach za zwierzyną i żarciem wspina się po drzewach, w domu też łazi po parapetach i stołach, więc druga opcja nie wchodzi w grę... ;) a może takie zabezpieczenie szafek,jak zakłada się aby dziecko nie zrobiło sobie krzywdy? Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 maryg22 napisał(a):Zabezpieczeniami do szafek, takimi dla dzieci :diabloti: Naprawdę pomoże to przy wiecznie głodnym jamniku? :diabloti: Karolajna123 napisał(a):Ty$ka, co do kuwet co pisałyśmy dwie strony wstecz to własnie zawsze ma czysty żwirek Kicia, ale to zdarzyło się może 2-3 razy ;p. Hmmm śliczne pieski ;-) Moja Zuzia też czasem jak ją coś dopadnie to tak wariuje na spacerach, że sama się jej dziwię że taki grubasek z niej i tak biega ;-) W takim razie nie mam pojęcia ;P Może żwirek nie taki albo lubi zwracać na siebie uwagę :eviltong: Dziękujemy :loveu: (spróbowałabyś powiedzieć inaczej :mad::evil_lol:) Jak grubasek to trzeba zrzucić ten tłuszcz ;P Będziemy najwyżej odchudzać psy razem :D Patik napisał(a):Morus jest cudowny i ma tyle tego futerka do przytulania ;P I takie to futerko mięciutkie, puszyste, milutkie :loveu::loveu::loveu: unikatowydiament napisał(a):a może takie zabezpieczenie szafek,jak zakłada się aby dziecko nie zrobiło sobie krzywdy? Ale ja nie mam dzieci :eviltong: i nie wiem jakie macie na myśli :oops: :siara: Może jakiś link do podglądu jak to wygląda? Quote
Baton Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']Naprawdę pomoże to przy wiecznie głodnym jamniku? :diabloti: Ale ja nie mam dzieci :eviltong: i nie wiem jakie macie na myśli :oops: :siara: Może jakiś link do podglądu jak to wygląda? A bo ja wiem ?:evil_lol: Z tego co pamiętam, to ja też nie mam :eviltong: Tak to coś wygląda :D http://allegro.pl/zabezpieczenia-szuflad-i-lodowek-babyono-nowosc-i2898854667.html http://allegro.pl/listing/product.php?product=OTJmMh8bFQhdEFwAUw9WWQsBXh5GUBE%2BUFZECFREZDllYQ%3D%3D&sg=0&string=zabezpieczenie+szafek Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Macie dzisiaj kociaki ;P Zanudzę Was tymi fotkami, ale trudno :D Grzejodupiec :D Błagam, nie rób już zdjęć! Miłej niedzieli. Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='maryg22']A bo ja wiem ?:evil_lol: Z tego co pamiętam, to ja też nie mam :eviltong: Tak to coś wygląda :D http://allegro.pl/zabezpieczenia-szuflad-i-lodowek-babyono-nowosc-i2898854667.html http://allegro.pl/listing/product.php?product=OTJmMh8bFQhdEFwAUw9WWQsBXh5GUBE%2BUFZECFREZDllYQ%3D%3D&sg=0&string=zabezpieczenie+szafek A może masz, ale nie pamiętasz? 8) Hmm, wygląda dość OK, ale wszystko co kolorowe i drewniane to Kropka gryzie i traktuje jak zabawkę, więc nie wiem czy przejdzie ;). Jednak pomysł podsunę K., wielkie dzięki. Quote
Baton Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ty zanudzisz nas fotkami? :roflt::roflt::roflt: http://img838.imageshack.us/img838/1125/p1100320x.jpg :loveu: Trafił swój na swego :lol: [quote name='Ty$ka']A może masz, ale nie pamiętasz? 8) Hmm, wygląda dość OK, ale wszystko co kolorowe i drewniane to Kropka gryzie i traktuje jak zabawkę, więc nie wiem czy przejdzie ;). Jednak pomysł podsunę K., wielkie dzięki. No nie wiem :hmmmm: Jakoś sobie nie przypominam, ale może mam słabą pamięć :evil_lol: Ale raczej nie :lol: No to faktycznie może być mały problem :lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']zaglądam po spacerku :) Heeej :loveu: Jak minął spacerek? [quote name='maryg22']Ty zanudzisz nas fotkami? :roflt::roflt::roflt: http://img838.imageshack.us/img838/1125/p1100320x.jpg :loveu: Trafił swój na swego :lol: No nie wiem :hmmmm: Jakoś sobie nie przypominam, ale może mam słabą pamięć :evil_lol: Ale raczej nie :lol: No to faktycznie może być mały problem :lol: No ba 8) Nie bardzo :eviltong: Czasem tylko razem śpią, a tak to Endusław ucieka od zarazy :evil_lol: Wierzę Ci na słowo, ale miej na uwadze swoją sklerozę, byś się któregoś dnia nie zdziwiła, gdy przed drzwiami zastaniesz własne dziecko :evil_lol::eviltong: Troszku :P Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 było bardzo sympatycznie :) nie chciało nam się do domu wracać, i w ten sposób spacerowałyśmy 4 godzinki :loveu: Quote
Baton Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a): Wierzę Ci na słowo, ale miej na uwadze swoją sklerozę, byś się któregoś dnia nie zdziwiła, gdy przed drzwiami zastaniesz własne dziecko :evil_lol::eviltong: Będę pamiętała Twoje słowa :D Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):było bardzo sympatycznie :) nie chciało nam się do domu wracać, i w ten sposób spacerowałyśmy 4 godzinki :loveu: To się cieszę (naprawdę nie masz w domu miejsca na jeszcze jednego psa, człowieka i kota? :siara: ). maryg22 napisał(a):Będę pamiętała Twoje słowa :-D Jeszcze, nie daj Boże, wspomnisz moje słowa :diabloti::eviltong: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):To się cieszę (naprawdę nie masz w domu miejsca na jeszcze jednego psa, człowieka i kota? :siara: ). załatw kasę i wykończ sobie jeden pokój, a będziesz miała swój własny :lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):załatw kasę i wykończ sobie jeden pokój, a będziesz miała swój własny :lol: Pffff, tak to ja się nie bawię :D Ale masz może własne podwórze czy coś? Zawsze w namiocie mogę mieszkać :D Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Pffff, tak to ja się nie bawię :D Ale masz może własne podwórze czy coś? Zawsze w namiocie mogę mieszkać :D No tak, mam działkę 1000 m :p tylko na niej stoi dom więc odejmij trochę metrów aaa i garaż :D ale mogę sie podzielić pokojem :D Quote
Recommended Posts