Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 phase napisał(a):Zaraz doczytam wszystko, ale od razu rzuciło mi się to w oczy! :evil_lol: Gdzie, gdzie pisze?? "Jaką rasę wybrać vol.2" - od kilku stron :loveu: Jej nowy nick to "szesnastolatka" Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Na poprzedniej stronie fotki :D dOgLoV napisał(a):slodkie fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: Szkoda, że piesie nie ;P Quote
łamAga Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a): Dziękujemy :loveu: Szkoda, że piesie nie ;P pisząc fotki miałam na myśli piesie na nich :eviltong: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 dOgLoV napisał(a):pisząc fotki miałam na myśli piesie na nich :eviltong: A mi chodziło o piesie w realu :P Bo na fotkach to to wiem, że one potrafią wyjść uroczo :D Quote
łamAga Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):A mi chodziło o piesie w realu :P Bo na fotkach to to wiem, że one potrafią wyjść uroczo :D a w realu to ja ich nie widziałam :eviltong: ale na pewno też są słodziaste :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 dOgLoV napisał(a):a w realu to ja ich nie widziałam :eviltong: ale na pewno też są słodziaste :loveu: Szczególnie teraz są słodkie ;P Jak jesteś hardckorem to mogę Ci je podrzucić, kiedy Qwendi będzie mieć cieczkę :D Quote
phase Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Oj no, oj no. Psiaki czasem muszą coś zrobić, dać o sobie znać, tak jak my rodzicom. :grins::evil_lol: Quote
Baton Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 O! Są zdjęcia! :multi: http://img29.imageshack.us/img29/5012/p1100292z.jpg Wy macie jeszcze tyle śniegu? :crazyeye: U nas już prawie nie ma...na szczęście :p Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 phase napisał(a):Oj no, oj no. Psiaki czasem muszą coś zrobić, dać o sobie znać, tak jak my rodzicom. :grins::evil_lol: Tak, tak :P Ale i tak ich nie lubię. :P A wiecie co? Kropka jest jednak nienormalna. :p Poluje na wszystko, co jest mniejsze od niej (ptaki, wiewióry, koty etc.), suk, szczyli i psów nienawidzi (wyjątkiem jest Morus), ale jak siadła jej na nosie ćma to spanikowała i schowała się pod łóżko :lol: :D maryg22 napisał(a):O! Są zdjęcia! http://img29.imageshack.us/img29/5012/p1100292z.jpg Wy macie jeszcze tyle śniegu? U nas już prawie nie ma...na szczęście Też się cieszę, że aparat zadziałał :) To zależy gdzie ;P Pod drzewami i w lesie śniegu nie ma (dziwne, nie?) - co widać zresztą na niektórych zdjęciach. Natomiast na naszej polance nadal leży śnieg. Niewiele, ale zawsze coś :) Quote
łamAga Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Szczególnie teraz są słodkie ;P Jak jesteś hardckorem to mogę Ci je podrzucić, kiedy Qwendi będzie mieć cieczkę :D to dopiero za rok bo właśnie jej sie skonczyła :diabloti: Quote
phase Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Tale jak siadła jej na nosie ćma to spanikowała i schowała się pod łóżko :lol: :D :roflt::roflt::roflt: Niestety musiałam dać swoje zdanie na temat shery. :oops::diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 dOgLoV napisał(a):to dopiero za rok bo właśnie jej sie skonczyła :diabloti: Za rok to może nie będzie się już lać tak bardzo krew, bo Kropka będzie ciachnięta :eviltong: I może nie będzie chciała tak wszystkich pozabijać ;P Tylko przypominam, że Kropecjawa nienawidzi swojego gatunku, a w szczególności suk. No i kociambry nie byłyby z nią bezpieczne :cool3: Zaraz, to tybeciki mają cieczkę raz w roku? phase napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Niestety musiałam dać swoje zdanie na temat shery. :oops::diabloti: Mówiłam, że jest nienormalna :evil_lol: I słusznie. :loveu: Quote
łamAga Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Za rok to może nie będzie się już lać tak bardzo krew, bo Kropka będzie ciachnięta :eviltong: I może nie będzie chciała tak wszystkich pozabijać ;P Tylko przypominam, że Kropecjawa nienawidzi swojego gatunku, a w szczególności suk. No i kociambry nie byłyby z nią bezpieczne :cool3: Zaraz, to tybeciki mają cieczkę raz w roku? oj Qwendi dała by se z nią rade :evil_lol: tak Tybcie mają cieczkę tylko raz w roku , dlatego mioty są też tylko raz w roku ;) Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 dOgLoV napisał(a):oj Qwendi dała by se z nią rade :evil_lol: tak Tybcie mają cieczkę tylko raz w roku , dlatego mioty są też tylko raz w roku ;) I wszelkie nasze problemy z Kropką by zniknęły :lol: Qwendi - lek na wkur... psy 8) :loveu: Ooo, nawet nie wiedziałam :) Quote
phase Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a): I słusznie. :loveu: Dziękuję.:grins::evil_lol: Ale jesteśmy wredne. :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 phase napisał(a):Dziękuję.:grins::evil_lol: Ale jesteśmy wredne. :diabloti: Proszę :D Oj tam, czasem trzeba :P Uwaga! "Żabka" działa, ale nie wiem czy dodawać dzisiaj resztę zdjęć, czy już jutro :D Quote
phase Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Proszę :D Oj tam, czasem trzeba :P Uwaga! "Żabka" działa, ale nie wiem czy dodawać dzisiaj resztę zdjęć, czy już jutro :D No w sumie tak, rzadko bywam, więc no ten raz nie będę ukrywała prawdy. To jest żart?. :cool3::evil_lol: Quote
Baton Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a): Uwaga! "Żabka" działa, ale nie wiem czy dodawać dzisiaj resztę zdjęć, czy już jutro :D Jeśli dzisaj to może przemyślę tą kradzież :evil_lol: Ale się nim podzielimy :D Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Jedna krzyczy, druga szantażuje... :( A więc postaram się wstawić jeszcze parę fotek, ale to jak już ogarnę bezdomniaki ;) Quote
phase Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Jedna krzyczy, druga szantażuje... :( A więc postaram się wstawić jeszcze parę fotek, ale to jak już ogarnę bezdomniaki ;) To d.pa nie zdążę obejrzeć, jutro zajrzę. Lecę się ogarniać i na te urodziny.. To miłego wieczorku Tysiaku. ;) Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 phase napisał(a):To d.pa nie zdążę obejrzeć, jutro zajrzę. Lecę się ogarniać i na te urodziny.. To miłego wieczorku Tysiaku. ;) Już skończyłam i biorę się za zdjęcia :D Udanej imprezki ;P Nawzajem ;) Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Najpierw pokażę Wam umaszczenie haszczak, które moim zdaniem jest jedno z najbardziej genialnych :loveu: I właśnie miałam okazję przed chwilą dla tego przystojniaka robić opis :loveu::loveu::loveu: Piękny, mimo swych obrzydliwych oczu :diabloti: :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 A teraz już obiecane fotki i pójdę coś przegryźć ;) Ale i tak większość fotek, jak zawsze, wychodziła tak :diabloti: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 dOgLoV napisał(a):właśnie oczy ma przepiękne :loveu: Nienawidzę, gdy husky mają błękitne oczy, brzydko to wygląda :P Mimo wszystko, wyszukałam oznaki miłości pomiędzy K. i Kropką :loveu: Zimno w łapki :( I taki tam sprint Kropeczki do pańci ;) Omal łapeczek nie pogubi Quote
Recommended Posts