Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyzunia od trzech godzin w swoim domku!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Dogadała się z psiaczkami rezydentami, też przygarniętymi przez Panią Agnieszkę.
Pyzunia zamieszkała za Piasecznem. Zwiedziła wszystkie kąty w domu i połozyła się na tarasie. Gdy za ogrodzeniem pojawił sie wróg obszekała z rezydentami intruza :smile::smile::smile:
Dziewczynka będzie pod stałą opieka Fundacji. Za dwa tygodnie operacja, ale już Pyzunia będzie pielęgnowana przez własną Pańcię :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Pyzunia od trzech godzin w swoim domku!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Dogadała się z psiaczkami rezydentami, też przygarniętymi przez Panią Agnieszkę.
Pyzunia zamieszkała za Piasecznem. Zwiedziła wszystkie kąty w domu i połozyła się na tarasie. Gdy za ogrodzeniem pojawił sie wróg obszekała z rezydentami intruza :smile::smile::smile:
Dziewczynka będzie pod stałą opieka Fundacji. Za dwa tygodnie operacja, ale już Pyzunia będzie pielęgnowana przez własną Pańcię :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

:multi::multi:

• 3 months later...
Posted

Bolsbokser napisał(a):
To ja czegoś tutaj nie rozumiem.
To czemu na stronie sosu nadal widnieje do adopcji ?

Ech.... były wzloty i upadki... babunia nadal do adopcji jest niestety :shake::-(

Posted

Dzisiaj Pyzunia miała sterylkę. Wybudziła się normalnie i dobrze się czuje :loveu:
Teraz tylko swój człowiek :shake: bida taka, że echhh nie jest młoda a ma takie przekichane życie :-( Długo jeszcze będzie czekać??? :-(

Posted

do brze, ze w DT a nie w schronie...jutro do mnie Charlie przyjeżdża...nawet nie mam autka, zeby po niego pojechać, Tomek zrobił szczotki od rozrządu, ale jutro musi oddać wykonaną część bloku ;/ a ja waruję czekając na gazownika i elektryka... 5 dni jeszcze i mam normalne warunki!!! powoli wszystko wygląda... a ja z grypą walczę...