Kapsel Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Pyzunia od trzech godzin w swoim domku!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Dogadała się z psiaczkami rezydentami, też przygarniętymi przez Panią Agnieszkę. Pyzunia zamieszkała za Piasecznem. Zwiedziła wszystkie kąty w domu i połozyła się na tarasie. Gdy za ogrodzeniem pojawił sie wróg obszekała z rezydentami intruza :smile::smile::smile: Dziewczynka będzie pod stałą opieka Fundacji. Za dwa tygodnie operacja, ale już Pyzunia będzie pielęgnowana przez własną Pańcię :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Alicja Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Kapsel napisał(a):Pyzunia od trzech godzin w swoim domku!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Dogadała się z psiaczkami rezydentami, też przygarniętymi przez Panią Agnieszkę. Pyzunia zamieszkała za Piasecznem. Zwiedziła wszystkie kąty w domu i połozyła się na tarasie. Gdy za ogrodzeniem pojawił sie wróg obszekała z rezydentami intruza :smile::smile::smile: Dziewczynka będzie pod stałą opieka Fundacji. Za dwa tygodnie operacja, ale już Pyzunia będzie pielęgnowana przez własną Pańcię :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :multi::multi: Quote
onga Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Haaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Czyli więcej osób kocha pączuszki :D Super!!! Pampuszku bądź szczęśliwa!! Quote
Bolsbokser Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Hurra :multi::multi::multi: W takim razie zapraszam do licytacji portretu Pyzuni. Może do licytacji zaprosić również Obecny Domek Pyzuni ??? PORTRET PYZY zapraszam do licytacji [SIZE=4][SIZE=3]autorstwa Betty-Labrador [SIZE=2]http://allegro.pl/portret-boksera-fundacja-sos-bokserom-i1823058793.html Quote
wykrywka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ale się cieszę :bigcool:, cudowna wiadomość. Quote
Maruda666 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dobrze zrozumiałam, że to Dom Stały?? :multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dobrze zrozumiałaś Marudko,:loveu: domek Stały. Oto dowody::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/-5vT2A0J8xnE/TnZGh3BlhhI/AAAAAAAABY4/TnJZ5G_nf50/Pyzunia2.jpg Quote
wykrywka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Patrzę na te cudowne zdjęcia, Pyzunia na kanapie z taką błogością leży i ... normalnie oczy mi się "spociły" :evil_lol:. Quote
Yana Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 wspaniale !! jaki fiajny domek się Pyzie trafił !! bardzo się cieszę :-) Quote
Bolsbokser Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 To ja czegoś tutaj nie rozumiem. To czemu na stronie sosu nadal widnieje do adopcji ? Quote
Kapsel Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bolsbokser napisał(a):To ja czegoś tutaj nie rozumiem. To czemu na stronie sosu nadal widnieje do adopcji ? Ech.... były wzloty i upadki... babunia nadal do adopcji jest niestety :shake::-( Quote
Bolsbokser Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Kapsel napisał(a):Ech.... były wzloty i upadki... babunia nadal do adopcji jest niestety :shake::-( Co za ludzie :angryy: Quote
Kapsel Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dzisiaj Pyzunia miała sterylkę. Wybudziła się normalnie i dobrze się czuje :loveu: Teraz tylko swój człowiek :shake: bida taka, że echhh nie jest młoda a ma takie przekichane życie :-( Długo jeszcze będzie czekać??? :-( Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 zaznaczam sobie wątek... biedna Pyzulka :( gdzie ona teraz jest? Quote
Kapsel Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 _ogonek_ napisał(a):zaznaczam sobie wątek... biedna Pyzulka :( gdzie ona teraz jest? W DT pod Warszawą :-( Quote
emhokr Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 do brze, ze w DT a nie w schronie...jutro do mnie Charlie przyjeżdża...nawet nie mam autka, zeby po niego pojechać, Tomek zrobił szczotki od rozrządu, ale jutro musi oddać wykonaną część bloku ;/ a ja waruję czekając na gazownika i elektryka... 5 dni jeszcze i mam normalne warunki!!! powoli wszystko wygląda... a ja z grypą walczę... Quote
Recommended Posts