Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła Ewa. Jest jedna rodzina, która zastanawia sie nad adopcją Pyzi, do godz. 19.00 mają podjąć decyzję. Jeśli decyzja będzie na nie, Pyzia jedzie jutro do Warszawy. Ewelinko będziemy Cię prosić o kawałek drogi ...... w stronę Wrocka... trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

emhokr napisał(a):
prawdopodobnie jutro jadę do połowy drogi po nią :)
ale..dokąd ja ją mam odtransportowac? :D:D:D

Zaraz do Ciebie zadzwonię i wszystko powiem. Dziewczynki Kochane zadeklarowane pieniązki bardzo prosimy o wpłatę na konto bezpośrednio do Emhokr. Ewelinko podasz dziewczynom na pw swoje konto?

Posted

Pyza nadal we Wrocławiu :shake::-(:-(:-(

Padł transport :shake::shake::shake: Emhokr po 14.00 zadzwoniła do mnie, że zepsuł się jej samochód i załatwia pojazd zastępczy....... i kontakt z Emhokr sie urwał niestety..... zostaliśmy bez jakiejkolwiek wiadomości co robić :shake: Ewelina nie zadzwoniła do Ewy która miała jechać z Wrocławia (przede wszystkim do niej powinna zadzwonić a nie do mnie) nie odbierała telefonów ani od niej ani odemnie :shake:
Jestem strasznie zawiedziona nieodpowiedzialnością Eweliny, niestety bardzo mi przykro że tak piszę ale TAK SIĘ NIE ROBI!!!!!!!

Posted

Załatwiamy transport na cito!!!
Cioteczki Kochane :calus:które zadeklarowały swoją pomoc w kosztach za paliwo bardzo proszę o wpłacenie pieniążków na konto Fundacji:
Fundacja "SOS bokserom"
ul. Mrówcza 77a
04-857 Warszawa

nr konta:
06 1500 1012 1210 1015 2421 0000

Nie załatwimy bezpłatnego transportu :shake: Bardzo prosimy o pomoc dla Pyzuni :helo::modla::modla::modla:

Posted

Alicja napisał(a):
A Ewelina odezwała sie ??

:shake::shake::shake:

Jagoda1 napisał(a):
Ode mnie też....

Jagódko, :buzi:Onga :buzi: bardzo dziękujemy :ylsuper:

Pyzunia zbliża się do Warszawy :biggrina::biggrina::biggrina:

Posted

Kapsel napisał(a):
:shake::shake::shake:

Jagódko, :buzi:Onga :buzi: bardzo dziękujemy :ylsuper:

Pyzunia zbliża się do Warszawy :biggrina::biggrina::biggrina:

Ja wiedziałam, że jak "coś" w Wasze łapki wpadnie to nie dacie mu zginąć, wszystko zrobicie by poczuł miłość i uwierzył w człowieka :*

Posted

Pyzunia dotarła do Warszawy około 12.00 w nocy Już jest bezpieczna :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Jeszcze raz dziękujemy Kochanym cioteczkom Yaneczce, Jagódce i Ongusi za pomoc w transporcie :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Jak dostanę zdjęciora Pyzuni zaraz wrzucę :):):):):):):)

Posted

Pyzunia Kochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pyzunia jest u Kochanej Kasi, :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: właścicielki Bzika :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Guzioły

Pyzunia strasznie charczy, ma guzioły które są przyrośnięte do ciała :shake::-(:-(:-( W poniedziałek jedzie do weta na badania :-(

Jeśli chodzi o charakter to....... prawdziwa boksiołka, wesoła przymilna i wogóle charakter oczywiście aniołka boksiowego :smile::smile::smile::smile:

Posted

Fiu fiu fiuuuuuuuuuuuuuu jaka to modelka słodziasta :) Ależ mi ten pączuszek do gustu przypadł :)))))))))) Ja czuję, że raz dwa znajdzie swój domeczek. Trzymaj się lalusiu.