karusiap Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Drwalatko ma sie swietnie. Jest kochanym pieszczochem, jezdzi z Pancia w odwiedziny do Rodziny, bawi z psami:) Musze dopytac o sprawy zdrowotne Quote
3 x Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='karusiap']Drwalatko ma sie swietnie. Jest kochanym pieszczochem, jezdzi z Pancia w odwiedziny do Rodziny, bawi z psami:) Musze dopytac o sprawy zdrowotne i zdjęcia ;) Quote
terra Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No to szczęśliwy pies :) Też czekam na foteczki. Quote
majku33krakow Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 kochany drwaluś.Ale chłopak odżył. Quote
Gosiapk Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Kocurek napisał(a):Drwalusiu jak znosisz te upaly psiaku...?:) też jestem ciekawa :) Quote
karusiap Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Zadzwonie jakos do Asi i Drwala,ale na pewno wszystko dobrze. Jestesmyw kontakcie, odwiedzam ich :) Quote
Gosiapk Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 karusiap napisał(a):Zadzwonie jakos do Asi i Drwala,ale na pewno wszystko dobrze. Jestesmyw kontakcie, odwiedzam ich :) I nie zapomnij o nowych zdjęciach :) Quote
majku33krakow Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 karusiap napisał(a):Zadzwonie jakos do Asi i Drwala,ale na pewno wszystko dobrze. Jestesmyw kontakcie, odwiedzam ich :) kiedy byłaś i jak się czuł drwal? Quote
majku33krakow Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 daj znać co u drwala,może jakies nowe fotki? Quote
karusiap Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Poprosze Asie o jakies zdjecia, bo ja sie predko nie wybiore w odwiedziny. Quote
AMIGA Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Drwaluś, Drwaluś nasz kochany Nie myśl, żeś tu zapomniany. Każdy z nas o Tobie myśli, Czasem nawet nam się przyśnisz. Czy Ci zdrówko dopisuje? Czy jedzonko Ci pasuje? Wszyscy Cię tu wspominamy I nadal Twój pychol kochamy Quote
Felka z Bagien Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Ciocia Amiga,jaki talent!I jaka ciocia przygotowana, czy to taki poranny przypływ poezji?:loveu: Quote
Topi Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Też pamiętam. I często wspominam ten maj gdy codziennie siedziałam przy jego klatce w schronisku i gadałam do nigo, gadałam, gadałam... jego kłapiącą dookoła głowy na oślep przerażajacą szczękę... pierwszy spacer po schronisku... I później w hoteliku, gdy dzięki pracy innych Ciotek pozwolił się pogłaskać ... Edited May 8, 2013 by Topi literówka Quote
_Aga_ Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 AMIGA napisał(a):Drwaluś, Drwaluś nasz kochany Nie myśl, żeś tu zapomniany. Każdy z nas o Tobie myśli, Czasem nawet nam się przyśnisz. Czy Ci zdrówko dopisuje? Czy jedzonko Ci pasuje? Wszyscy Cię tu wspominamy I nadal Twój pychol kochamy Piękne :lol: Też pamiętam Drwala i ciekawa jestem, co u niego? Quote
3 x Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 _Aga_ napisał(a): Też pamiętam Drwala i ciekawa jestem, co u niego? i ja pamiętam :) i tez ciekawa jestem :oops: Quote
AMIGA Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Felka z Bagien napisał(a):Ciocia Amiga,jaki talent!I jaka ciocia przygotowana, czy to taki poranny przypływ poezji?:loveu: Poranny przypływ :-) Quote
Felka z Bagien Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Trzeba cisnąc ciotki, o nowe o Drwalu plotki Ciociu Amigo z wieczora idę z Tobą w szranki, bo nie są mi miłe majowe poranki.:loveu: Quote
Felka z Bagien Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Cieszę się,że tyle Dogo-Ciotek tutaj się zleciało.Kochane musimy wymyslić jakiś "atak zmasowany"na zadłużenie psiaków.:placz:Trzeba pomóc:placz:,bo same nie dadzą rady. Drwal sie nie pogniewa,bo pewnie i jego jakaś "złotóweczka" została.Przybywajcie na pomoc.:placz: Quote
karusiap Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Drwalatko dzis zasnelo na zawsze:(:( Wracajac ze spaceru dostal ataku na schodach...do domu nie doszedl:(:( Quote
Recommended Posts