Jagienka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Asia mówi, że ta piłeczka, którą widać na zdjęciach to jest taki drwalinkowy smoczek-przyjaciel, jak ma jakieś swoje psie smutki, albo coś przeżywa, obrazi się... to szuka piłeczki i ją memla i się jej skarży na zły los. Cudny jest!!! Quote
elmira Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jaki on sliczny, jaki zadbany i szczésliwy. A pamiétacie, jak wielkim marzeniem bylo podwórko z budá? :loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='karusiap']A kto to taki piekny??:) to zdjęcie mnie normalnie 'rozwaliło':loveu::loveu::loveu: Quote
Jagienka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Zeskanowałam paragony, tylko mi się przycina serwer zdjęciowy :angryy: Quote
AMIGA Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Moje cudne Drwalątko. http://i53.tinypic.com/1h6k8y.jpg Quote
Jagienka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Udało się! Scany paragonów, Naszego przystojniaka <dumna> Quote
karusiap Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Wiesci od Asi: "Cześć co słychać w Nowym Roku?U nas ok.Rozpuściłam Drwala ,pieszczoch straszny i zazdrośnik!Tylko głaskać i bawić a jak nie to nie zadowolony chodzi,wzdycha,prycha,piszczy,zaczął szczekać na inne psiury,czuje się pewnie i jest cholernie wdzięczny.Nie wyobrażam już sobie życia bez Drwala.Pozdrawiam serdecznie i ściskam i wielkie buziaki." :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Topi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 karusiap napisał(a):Wiesci od Asi: "Cześć co słychać w Nowym Roku?U nas ok.Rozpuściłam Drwala ,pieszczoch straszny i zazdrośnik!Tylko głaskać i bawić a jak nie to nie zadowolony chodzi,wzdycha,prycha,piszczy,zaczął szczekać na inne psiury,czuje się pewnie i jest cholernie wdzięczny.Nie wyobrażam już sobie życia bez Drwala.Pozdrawiam serdecznie i ściskam i wielkie buziaki." :loveu::loveu::loveu::loveu: Dla Asi :buzi: Quote
3 x Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 puk puk? co tam u Drwala? może ktoś zechce wspomóc zwierzaki pod opieką FZNJR? może ktoś chce kubraczki dla jajek ? na wielkanoc? ładne są, idealnie pasują na każde jejo ;) wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik jeśli sie komuś nie podobają to niech wejdzie i mimo wszystko napiszę ze fajne ;) a i jeszcze trwa siepomaga na siano: daj im siana - klik Quote
Jagienka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Weści od Asi: "Drwaluś jest cudowny pieszczoch i zazdrośnik już trochę rozpuszczony (...)" Wszystko u nch w najlepszym porządku, podbojów Asi serca w wykonanu Drwala ciąg dalszy jednym słowem :) Quote
3 x Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 znacie kogoś kto może pomóc nieodpłatnie w transporcie karmy z Katowic do Krakowa ? Nadzieja Dobermana chce wesprzeć fundacyjnego dobka Dolara karmą, zostaje tylko kwestia transportu swoją drogą Dolar zbiera kasę na wycięcie jajek i remont zębów także zapraszam na jego wątek Dolar - klik:) a co u naszego pieszczocha? edit: dziewczyny od dobermanów na watku Dolara wspominały coś o kariusip karusia ty masz coś wspolnego z dobermanami? Quote
Kocurek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Cioteczki jakies wiesci o Drwaliku...?:) Quote
Recommended Posts