Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwielbiam ten kraj! :( A mandat za parkowanie potrafią ściągnąć baaaaaaardzo szybko. I nie potrzeba im świadków, rozpraw, przesłuchań i tej całej "szopki" za pieniądze podatnika!

Posted

inga.mm napisał(a):
orany, Agatko, Ty to wiesz jak ludziowi podnieść ciśnienie

No bo wiesz taki delikwent jak poprzedni właściciel a nuż może okazać się niewinny:angryy: a te żeberka i krótki łańcuch to fotoszop czy jak to się tam pisze. Trzeba odczekać i tonę papierów stworzyć....nasze prawo:angryy:

Posted

andegawenka napisał(a):
No bo wiesz taki delikwent jak poprzedni właściciel a nuż może okazać się niewinny:angryy: a te żeberka i krótki łańcuch to fotoszop czy jak to się tam pisze. Trzeba odczekać i tonę papierów stworzyć....nasze prawo:angryy:

Czy możesz oszczędzić moje nerwy???
Ja na prawdę myślę o stworzeniu komanda samosądowego, bo na prawne sądy nie ma co liczyć

Posted

inga.mm napisał(a):
Czy możesz oszczędzić moje nerwy???
Ja na prawdę myślę o stworzeniu komanda samosądowego, bo na prawne sądy nie ma co liczyć

Dołoże Ci parę kresek, trudno:roll:

U nas jest tak zasada, sama widziałam " z uczciwego wyegzekwować a złodziejowi umorzyć"

raz dwa byś do paki trafiła za takie komando. szybko by Cię złapali, szybko osądzili i krateczki w trybie ekspresowym "zamontowali".

Wystarczy że byłam świadkiem i to ujawniłam i nigdy więcej....byłam w gorszej sytuacji niż poszkodowany a przestępcy nie było bo sprawę umorzyli. Teraz w drugą stronę głowę odwrócę...

Posted

andegawenka napisał(a):
Dołoże Ci parę kresek, trudno:roll:

U nas jest tak zasada, sama widziałam " z uczciwego wyegzekwować a złodziejowi umorzyć"

raz dwa byś do paki trafiła za takie komando. szybko by Cię złapali, szybko osądzili i krateczki w trybie ekspresowym "zamontowali".

Wystarczy że byłam świadkiem i to ujawniłam i nigdy więcej....byłam w gorszej sytuacji niż poszkodowany a przestępcy nie było bo sprawę umorzyli. Teraz w drugą stronę głowę odwrócę...

Litości!!!
Ja musze pracowac w spokoju, a nie w nerwiech.
Swoja droga, najpierw pod sąd powinni pójść niektórzy sędziowie za opieszałość, zaniechanie i takie tam

Posted

andegawenka napisał(a):

Dlatego mam właśnie ogromny szacunek dla oskarżycieli posiłkowych. I najwyżej cenię te organizacje, które tym się babrają uuups ... parają.
Uratowanie jednego psa daje niewspółmiernie małą satsfakcję w stosunku do ogromu prac i prawie żadnej satysfakcji z ukarania sprawcy! W Polsce tylko kilka, spośród setek organizacji prozwierzęcych, zdobywa się na takie poświęcenie! Chociaż powinny robić to wszystkie!

Posted

[quote name='Ty$ka']Coś cicho na wątku :([/QUOTE]
No to może rozruszamy?
Zgadnijcie kto to;)
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5586/p9011125.jpg[/IMG]

[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4770/p9011123.jpg[/IMG]