Kocurek Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Zdecydowanie Szariczku na pierwszej stronie musisz byc,co by cioteczki o Tobie nie zapomnialy:) Spij spokojnie w "swojej pieknej willi":)Cmokam w nochal. Quote
Nutusia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Uwielbiam ten kraj! :( A mandat za parkowanie potrafią ściągnąć baaaaaaardzo szybko. I nie potrzeba im świadków, rozpraw, przesłuchań i tej całej "szopki" za pieniądze podatnika! Quote
andegawenka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 inga.mm napisał(a):orany, Agatko, Ty to wiesz jak ludziowi podnieść ciśnienie No bo wiesz taki delikwent jak poprzedni właściciel a nuż może okazać się niewinny:angryy: a te żeberka i krótki łańcuch to fotoszop czy jak to się tam pisze. Trzeba odczekać i tonę papierów stworzyć....nasze prawo:angryy: Quote
inga.mm Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 andegawenka napisał(a):No bo wiesz taki delikwent jak poprzedni właściciel a nuż może okazać się niewinny:angryy: a te żeberka i krótki łańcuch to fotoszop czy jak to się tam pisze. Trzeba odczekać i tonę papierów stworzyć....nasze prawo:angryy: Czy możesz oszczędzić moje nerwy??? Ja na prawdę myślę o stworzeniu komanda samosądowego, bo na prawne sądy nie ma co liczyć Quote
andegawenka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 inga.mm napisał(a):Czy możesz oszczędzić moje nerwy??? Ja na prawdę myślę o stworzeniu komanda samosądowego, bo na prawne sądy nie ma co liczyć Dołoże Ci parę kresek, trudno:roll: U nas jest tak zasada, sama widziałam " z uczciwego wyegzekwować a złodziejowi umorzyć" raz dwa byś do paki trafiła za takie komando. szybko by Cię złapali, szybko osądzili i krateczki w trybie ekspresowym "zamontowali". Wystarczy że byłam świadkiem i to ujawniłam i nigdy więcej....byłam w gorszej sytuacji niż poszkodowany a przestępcy nie było bo sprawę umorzyli. Teraz w drugą stronę głowę odwrócę... Quote
inga.mm Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 andegawenka napisał(a):Dołoże Ci parę kresek, trudno:roll: U nas jest tak zasada, sama widziałam " z uczciwego wyegzekwować a złodziejowi umorzyć" raz dwa byś do paki trafiła za takie komando. szybko by Cię złapali, szybko osądzili i krateczki w trybie ekspresowym "zamontowali". Wystarczy że byłam świadkiem i to ujawniłam i nigdy więcej....byłam w gorszej sytuacji niż poszkodowany a przestępcy nie było bo sprawę umorzyli. Teraz w drugą stronę głowę odwrócę... Litości!!! Ja musze pracowac w spokoju, a nie w nerwiech. Swoja droga, najpierw pod sąd powinni pójść niektórzy sędziowie za opieszałość, zaniechanie i takie tam Quote
Agata Balu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 andegawenka napisał(a):No bo wiesz taki delikwent jak poprzedni właściciel a nuż może okazać się niewinny:angryy: a te żeberka i krótki łańcuch to fotoszop czy jak to się tam pisze. Trzeba odczekać i tonę papierów stworzyć....nasze prawo:angryy: Dlatego mam właśnie ogromny szacunek dla oskarżycieli posiłkowych. I najwyżej cenię te organizacje, które tym się babrają uuups ... parają. Uratowanie jednego psa daje niewspółmiernie małą satsfakcję w stosunku do ogromu prac i prawie żadnej satysfakcji z ukarania sprawcy! W Polsce tylko kilka, spośród setek organizacji prozwierzęcych, zdobywa się na takie poświęcenie! Chociaż powinny robić to wszystkie! Quote
andegawenka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 MaDi napisał(a):Poważnie nam się zrobiło;) ...i tak cicho... Quote
MaDi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 andegawenka napisał(a):...i tak cicho... I to wszędzie:( Quote
inga.mm Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 MaDi napisał(a):I to wszędzie:( niektórzy pracują... Quote
andegawenka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 inga.mm napisał(a):niektórzy pracują... ...niektórzy właśnie wrócili z pracy:smile: Quote
Agata Balu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Żeby temat podskakiwał wrzucę off topic: podpiszcie petycję w temacie: http://www.dogomania.pl/threads/213413-Petycja-Roztrzaskanie-g%C5%82owy-psa-ma%C5%82o-okrutne-Strzelce-Opolskie. Cos strasznie tam mało podpisów!! Quote
inga.mm Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 andegawenka napisał(a):...niektórzy właśnie wrócili z pracy:smile: niektórzy im zazdroszczą... Quote
andegawenka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Agata Balu napisał(a):Żeby temat podskakiwał wrzucę off topic: podpiszcie petycję w temacie: http://www.dogomania.pl/threads/213413-Petycja-Roztrzaskanie-g%C5%82owy-psa-ma%C5%82o-okrutne-Strzelce-Opolskie. Cos strasznie tam mało podpisów!! Może nie wiedzą o takiej akcji... Quote
inga.mm Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 jestem i ja, ale nie mam nic do zaproponowania. Quote
MaDi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='Ty$ka']Coś cicho na wątku :([/QUOTE] No to może rozruszamy? Zgadnijcie kto to;) [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5586/p9011125.jpg[/IMG] [IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4770/p9011123.jpg[/IMG] Quote
piescofajnyjest Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ale on cudny!!! Szarusiu-Twoje uszy to poezja....!!! Quote
Recommended Posts