Jump to content
Dogomania

Czarny z ulicy - a teraz Nero - ma nowy dom w Radomiu!!!! :))))

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pucka69 napisał(a):
No to super! Cieszę się bardzo ze względu na Czarnego! Oczywiście - tak jak pisałam będę wpłacać na Czarnego - niezbyt dużo, ale systematycznie! Prosimy o wieści - jak postępuje budowa budy.

Łośku! Jak się cieszę! Mój post pisałam , w czasie gdy Ty pisałas swój, więc pisząc go - nie wiedziłam, że to będzie domek stały! Wyściskaj Ciocię i Wujka ode mnie! Chciałabym coś zafundować Czarnemu - powiedz, jak mogłabym to zrobić.

Posted

napewno od was wysciskam ciocie i wujka :) :) Pucka jesli masz taka mozliwosc to bardzo fajnie :) napisz co moglabys kupic, podam Ci swoj adres i mozna cos zamowic przez sklep internetowy :) ciocia pewnie sie ucieszy i Czarny rowniez ;)
a to beda nowe przyjaciolki Czarnego:
Pyzdra uratowana jako malutki szczeniak przed smiercia na ulicy

i Kicia, ktora pojawila sie w okolicy wyglodzona, poraniona i w ciazy, oczywiscie ciocia ja dokarmiala i kotka juz u niej zostala na zawsze :)

mam nadzieje ze Czarny szybko dogada sie z Pyzdra i zaakceptuje Kicie, nie mam pojecia jak on reaguje na koty...miejmy nadzieje ze jest przyjazny

Posted

Ale super wieści, a już się łamałam żeby go wziąć na tymczas:).
Bardzo się cieszę. Uściski dla wszystkich, którzy przyczynili się do uratowania Czarnego.

Posted

jejciu nawet nie spodziewałam się takiej dobrej wiadomości dziś :)
Jak tylko zobaczyłam w skrzynce maila dotyczącego czarnego to otworzyłam go pierwszego i taaaaka wiadomość od razu :)
CUDOWNIE!!!!!
Czarny zasłużył na taki los lepszy, niż wałęsanie się po ulicy :)
WYŚCISKAJ CIOCIĘ i WUJKA i powiedz im, ze kiedyś ta pomoc ofiarowana zwierzakom wróci do nich :)
Cudownie, ze sa na świecie tacy ludzie jak oni .
A co do sąsiadów.....:angryy: fakt, wypadało by sąsiadeczkę wywieść do lasu, przywiązać do drzewa i zostawić , moze ja ktoś znajdzie...a jak nie to cóż mała strata :mad:

yyccchhh nie mogę!!! z takimi potworami mieszkać po sąsiedzku.....współczuje....

Posted

Kochana kobieta ta Twoja Ciocia !!!
Gdyby tak więcej było dobrych ludzi......

Łosiek - koniecznie powiedz Cioci, by na początku bardzo uważała na psiaka.
Potrzebny mu czas, by zrozumieć, że tam teraz ma mieszkać !

I niech uważa na kicię ! Szkoda, by zrobił jej krzywdę zanim się przyzwyczai.

Co do pomocy finansowej - wciąż jestem przekonana, że zbiórka na karmę i na wizyty u weta jest potrzebna !!!!
Trzeba pomóc Tak Dobrej Cioci !!!!

Posted

Czy Ciocia i Ty mieszkacie wszyscy na Firleju? Czy może ktoś gdzieś bliżej Żeromskiego? Na Firlej mi trochę daleko :-( Bo ja z Radomia jestem i w domu na święta będę, to mogłabym podrzucić jakieś psie i kocie przysmaki. A może kupić miskę, obrożę, smycz, szampon psi?

Posted

:multi: Nie było mie przez weekend a tu takie super wieŚCI :multi: :multi:
Zawsze wierzyłam w Łosieczkę :loveu: :loveu: :loveu: wiedziałam że jesteście kochane i że sie uda :biggrina: .
JA mogę zdeklaraować wpłaty dla CZarnuszka ale dopiero od stycznia:oops: bo mi się już limit wyczerpał w tym miesiącu:razz: .

Łosiek jesteś SUUUUPER:lol:

Posted

dzieki za wsparcie :) Pucka ciocia mieszka calkiem z innej strony Radomia, na Janiszpolu, ale to nie szkodzi, zawsze mozemy sie gdzies spotkac, dla mnie dojechac na Zeromskiego to zaden problem :)
Kazde pieniadze sie przydadza :) tak dzis myslalam ze moze warto by bylo wykastrowac Czarnego, sprawia wrazenie nadmiernie pobudzonego seksualnie, wczesniej dobieral sie do moich suczek mimo iz nie mialy cieczki i probowal tez do mnie ;) moze kastracja by troche zalagodzila te problemy, no i chyba te jego wycieczki po okolicy byly spowodowane suczka w cieczce bo przewyl cala noc na wybiegu, oj ja znam ten charakterystyczny skowyt :) no i ciocia by nie miala z nim takich cyrkow bo moze by stal sie spokojniejszy, boje sie tez troche ze bedzie chcial za mocno molestowac Pyzdre ;) dzis zanim trafi do cioci bedziemy z nim u weta na szczepieniach to zapytam sie o zabieg i o dokladna cene :)
myslalam tez o tym anonimowym liscie do sasiadow i doszlam do wniosku ze to nie bedzie najlepszy pomysl bo tak naprawde to bedzie wiadomo kto go napisal a nie chce zeby to sie odbilo na moich psach...moze lepiej by bylo jakby przyszlo do nich pismo z TOZu fachowo napisane, mysle tez ze by to zrobilo wieksze wrazenie na nich

Posted

Czarny naprawdę nie mógł lepiej trafić....znam dobrze ciocie i wujka Sylwi i jestem pewna ze bedzie tam mial najlepiej..... No i moze Sylwia bedzie nas częsciej odwiedzać.......Ciesze sie strasznie...gromadka spacerowa powiekszyla sie o jednego psa :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Łosiek - piękne zdjęcia !!!!

Czarny bardzo prosi o pomoc w opłaceniu kastracji (tak mi się wydaje, że uważa to za konieczne) oraz w zbiorce funduszy na bieżące potrzeby !!!!

Postarajmy się by można było jak najszybciej przeprowadzić zabieg !!!!
To go nieco wyciszy i pozwoli Cioci Łosiek nie martwić się o niechciane potomstwo Jej suni !!!!

Nawet małe kwoty !!!! Razem uzbieramy !!!!

Posted

Shila super :) przyjacielu koni, pospiechu nie ma, Pyzdra jest po sterylizacji :) ale zabieg by sie przydal bo Czarny ma sklonnosci do ucieczek, dzis wykopal dol pod ogrodzeniem i zwial mi 2 razy, teraz siedzi w boksie, za chwile jedziemy do cioci :) wlasnie dzwonila bo juz sie niecierpliwi ;)

Czarny juz w nowym domu!! :) bardzo sie im spodobal :) polubili sie z Pyzdra, wyganiali sie razem, wujek wyskoczyl z kielbasa powitalna haha bylismy u weta, na szczepienie pojedzie za tydzien jak troche dojdzie do siebie ;) no i bardzo stresowal sie w samochodzie, byl caly spiety, trzasl sie i czesto ziewal, zawalil mu sie caly jego dotychczasowy znany swiat, pocierpial troche i trafil w cudowne miejsce :) latal bardzo szczesliwy, troche zapiszczal za mna ale za moment gdy stracil mnie juz z oczu polecial uradowany do nowych wlascicieli :)
Kupilam Czarnemu nowa obroze, smycz i miski ale to juz bedzie prezent na start ode mnie :) uzbierane na niego pieniadze przeznaczymy na jedzonko i szczepienie :) ostattnio mama zakupila dla niego karme Darling za 28 zl na troche mu powinno to starczyc ;)

Posted

Mam nadzieję, że od Cioci się nie przekopie na wolność !!!!
To by się zrobił duży problem !!!!

Łosiek - liczę na Twoją Ciocię i Wujka !!!! Pewnie rozumieją, że na początku bywa różnie !

Pamiętaj, że czekamy na wiadomości !!!! Im częściej będą tym lepiej !!!!
I za to z góry dziękuję !

Posted

Ogromnie dziękujemy za wpłaty dla Czarnego !!!!

Może uda się szybko zrobić zabieg !
Jeszcze tylko nieco wpłat i jest naprawdę duża szansa !

Łosiek - po wizytach u weta i innych niezbędnych zakupach napisz jak wygląda stan finansów.
Będzie jasne ile brakuje do kastracji !