karusiap Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Losiek:loveu: Quote
pucka69 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 pucka69 napisał(a):No to super! Cieszę się bardzo ze względu na Czarnego! Oczywiście - tak jak pisałam będę wpłacać na Czarnego - niezbyt dużo, ale systematycznie! Prosimy o wieści - jak postępuje budowa budy. Łośku! Jak się cieszę! Mój post pisałam , w czasie gdy Ty pisałas swój, więc pisząc go - nie wiedziłam, że to będzie domek stały! Wyściskaj Ciocię i Wujka ode mnie! Chciałabym coś zafundować Czarnemu - powiedz, jak mogłabym to zrobić. Quote
justynavege Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 losiek dziekuję :) za Czarnego a sasiadom trzeba uswiadomic ze to karalne napuscic mozna na nich Straż miejska policie TOZ Straż dla zwierzat http://www.strazdlazwierzat.com.pl/ Quote
łosiek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 napewno od was wysciskam ciocie i wujka :) :) Pucka jesli masz taka mozliwosc to bardzo fajnie :) napisz co moglabys kupic, podam Ci swoj adres i mozna cos zamowic przez sklep internetowy :) ciocia pewnie sie ucieszy i Czarny rowniez ;) a to beda nowe przyjaciolki Czarnego: Pyzdra uratowana jako malutki szczeniak przed smiercia na ulicy i Kicia, ktora pojawila sie w okolicy wyglodzona, poraniona i w ciazy, oczywiscie ciocia ja dokarmiala i kotka juz u niej zostala na zawsze :) mam nadzieje ze Czarny szybko dogada sie z Pyzdra i zaakceptuje Kicie, nie mam pojecia jak on reaguje na koty...miejmy nadzieje ze jest przyjazny Quote
beka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ale super wieści, a już się łamałam żeby go wziąć na tymczas:). Bardzo się cieszę. Uściski dla wszystkich, którzy przyczynili się do uratowania Czarnego. Quote
Asior Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jejciu nawet nie spodziewałam się takiej dobrej wiadomości dziś :) Jak tylko zobaczyłam w skrzynce maila dotyczącego czarnego to otworzyłam go pierwszego i taaaaka wiadomość od razu :) CUDOWNIE!!!!! Czarny zasłużył na taki los lepszy, niż wałęsanie się po ulicy :) WYŚCISKAJ CIOCIĘ i WUJKA i powiedz im, ze kiedyś ta pomoc ofiarowana zwierzakom wróci do nich :) Cudownie, ze sa na świecie tacy ludzie jak oni . A co do sąsiadów.....:angryy: fakt, wypadało by sąsiadeczkę wywieść do lasu, przywiązać do drzewa i zostawić , moze ja ktoś znajdzie...a jak nie to cóż mała strata :mad: yyccchhh nie mogę!!! z takimi potworami mieszkać po sąsiedzku.....współczuje.... Quote
przyjaciel_koni Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kochana kobieta ta Twoja Ciocia !!! Gdyby tak więcej było dobrych ludzi...... Łosiek - koniecznie powiedz Cioci, by na początku bardzo uważała na psiaka. Potrzebny mu czas, by zrozumieć, że tam teraz ma mieszkać ! I niech uważa na kicię ! Szkoda, by zrobił jej krzywdę zanim się przyzwyczai. Co do pomocy finansowej - wciąż jestem przekonana, że zbiórka na karmę i na wizyty u weta jest potrzebna !!!! Trzeba pomóc Tak Dobrej Cioci !!!! Quote
pucka69 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Czy Ciocia i Ty mieszkacie wszyscy na Firleju? Czy może ktoś gdzieś bliżej Żeromskiego? Na Firlej mi trochę daleko :-( Bo ja z Radomia jestem i w domu na święta będę, to mogłabym podrzucić jakieś psie i kocie przysmaki. A może kupić miskę, obrożę, smycz, szampon psi? Quote
agusiazet Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A co z kasą z bazarku - przyda się Czarnemu? Quote
Beata R Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :multi: Nie było mie przez weekend a tu takie super wieŚCI :multi: :multi: Zawsze wierzyłam w Łosieczkę :loveu: :loveu: :loveu: wiedziałam że jesteście kochane i że sie uda :biggrina: . JA mogę zdeklaraować wpłaty dla CZarnuszka ale dopiero od stycznia:oops: bo mi się już limit wyczerpał w tym miesiącu:razz: . Łosiek jesteś SUUUUPER:lol: Quote
łosiek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 dzieki za wsparcie :) Pucka ciocia mieszka calkiem z innej strony Radomia, na Janiszpolu, ale to nie szkodzi, zawsze mozemy sie gdzies spotkac, dla mnie dojechac na Zeromskiego to zaden problem :) Kazde pieniadze sie przydadza :) tak dzis myslalam ze moze warto by bylo wykastrowac Czarnego, sprawia wrazenie nadmiernie pobudzonego seksualnie, wczesniej dobieral sie do moich suczek mimo iz nie mialy cieczki i probowal tez do mnie ;) moze kastracja by troche zalagodzila te problemy, no i chyba te jego wycieczki po okolicy byly spowodowane suczka w cieczce bo przewyl cala noc na wybiegu, oj ja znam ten charakterystyczny skowyt :) no i ciocia by nie miala z nim takich cyrkow bo moze by stal sie spokojniejszy, boje sie tez troche ze bedzie chcial za mocno molestowac Pyzdre ;) dzis zanim trafi do cioci bedziemy z nim u weta na szczepieniach to zapytam sie o zabieg i o dokladna cene :) myslalam tez o tym anonimowym liscie do sasiadow i doszlam do wniosku ze to nie bedzie najlepszy pomysl bo tak naprawde to bedzie wiadomo kto go napisal a nie chce zeby to sie odbilo na moich psach...moze lepiej by bylo jakby przyszlo do nich pismo z TOZu fachowo napisane, mysle tez ze by to zrobilo wieksze wrazenie na nich Quote
łosiek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Beata dzieki za ofiarowanie pomocy, w ogole wszytskim Wam baardzo dziekuje :) jestem bardzo szczesliwa ze tak to sie skonczylo :) Quote
samograj Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ŁOSIEK!!! ALE RADOCHA:multi: :multi: :multi: POZDRÓW CIOCIĘ, I STOLARZY- są cudowni, brawo!!! Quote
amarulka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Czarny naprawdę nie mógł lepiej trafić....znam dobrze ciocie i wujka Sylwi i jestem pewna ze bedzie tam mial najlepiej..... No i moze Sylwia bedzie nas częsciej odwiedzać.......Ciesze sie strasznie...gromadka spacerowa powiekszyla sie o jednego psa :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
łosiek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Shila no mamy teraz niezla gromade na spacery hihi Czarny dziekuje Wam za wszystko :) Quote
amarulka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Mam ładną obroże dla Czarnulka :D Przy najbliższej okazji przekaze :) Quote
przyjaciel_koni Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Łosiek - piękne zdjęcia !!!! Czarny bardzo prosi o pomoc w opłaceniu kastracji (tak mi się wydaje, że uważa to za konieczne) oraz w zbiorce funduszy na bieżące potrzeby !!!! Postarajmy się by można było jak najszybciej przeprowadzić zabieg !!!! To go nieco wyciszy i pozwoli Cioci Łosiek nie martwić się o niechciane potomstwo Jej suni !!!! Nawet małe kwoty !!!! Razem uzbieramy !!!! Quote
łosiek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Shila super :) przyjacielu koni, pospiechu nie ma, Pyzdra jest po sterylizacji :) ale zabieg by sie przydal bo Czarny ma sklonnosci do ucieczek, dzis wykopal dol pod ogrodzeniem i zwial mi 2 razy, teraz siedzi w boksie, za chwile jedziemy do cioci :) wlasnie dzwonila bo juz sie niecierpliwi ;) Czarny juz w nowym domu!! :) bardzo sie im spodobal :) polubili sie z Pyzdra, wyganiali sie razem, wujek wyskoczyl z kielbasa powitalna haha bylismy u weta, na szczepienie pojedzie za tydzien jak troche dojdzie do siebie ;) no i bardzo stresowal sie w samochodzie, byl caly spiety, trzasl sie i czesto ziewal, zawalil mu sie caly jego dotychczasowy znany swiat, pocierpial troche i trafil w cudowne miejsce :) latal bardzo szczesliwy, troche zapiszczal za mna ale za moment gdy stracil mnie juz z oczu polecial uradowany do nowych wlascicieli :) Kupilam Czarnemu nowa obroze, smycz i miski ale to juz bedzie prezent na start ode mnie :) uzbierane na niego pieniadze przeznaczymy na jedzonko i szczepienie :) ostattnio mama zakupila dla niego karme Darling za 28 zl na troche mu powinno to starczyc ;) Quote
przyjaciel_koni Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Mam nadzieję, że od Cioci się nie przekopie na wolność !!!! To by się zrobił duży problem !!!! Łosiek - liczę na Twoją Ciocię i Wujka !!!! Pewnie rozumieją, że na początku bywa różnie ! Pamiętaj, że czekamy na wiadomości !!!! Im częściej będą tym lepiej !!!! I za to z góry dziękuję ! Quote
Guciek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 A wieści z AFN niosą takie nowiny :multi: Czarny Radom - 174,00 Quote
przyjaciel_koni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ogromnie dziękujemy za wpłaty dla Czarnego !!!! Może uda się szybko zrobić zabieg ! Jeszcze tylko nieco wpłat i jest naprawdę duża szansa ! Łosiek - po wizytach u weta i innych niezbędnych zakupach napisz jak wygląda stan finansów. Będzie jasne ile brakuje do kastracji ! Quote
Asior Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 kurcze szkoda, zę nie mieszkacie blisko Krakowa, ja mogę załatwić ten zabieg na ok 100 zł :( Quote
Recommended Posts